Téma: Kormányinfó |
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Hol van a 2023.03.23- s teljes kormányinfó linkje? Nem találom. Csak pár perces videók vannak fölrakva. Vajon miért?
|
|
|
gajo |
|
"... mszp/szdsz/mdf soraiban lapitó liberális mocskok most készitik fel a fidesz/kdnp/jobbik soraiban magyarkodó gyermekeiket..." |
|
gajo |
|
Egy infó a Kormánynak:
Jövőlátó komment:
"@kekvirag1 14 évvel ezelőtt Vigyázat magyarok, mert az mszp/szdsz/mdf soraiban lapitó liberális mocskok most készitik fel a fidesz/kdnp/jobbik soraiban magyarkodó gyermekeiket a hatalomátvételre. Ezek tovább akarják vinni amit elkezdtek vagyis Budapestből kis-jeruzsálemet és Magyarországból pedig II. Palesztinát szeretnének csinálni. Ne engedjük!
Válasz 1 válasz @Thejano1998 2 évvel ezelőtt Mennyire igazad lett! Nagyon durva, de hagytuk, sajnos."
|
|
gajo |
|
Na! Aszittem, megettek a halak! |
|
|
gajo |
|
Hogyne, a legnagyobb TAHÓ! |
|
|
gajo |
|
Nehéz ez a nyelv, főleg a kettős állampolgároknak! |
|
|
|
tiszavirág |
|
A különbség gyakran külömbség, a muszáj szinte mindig muszály, viszont, érdekes módon, a papagáj gyakran papagály, és bízok benne, ahelyett, hogy bízom benne, és nem szervusz, hanem legtöbbször szerbusz, de mindegyik bőszen ítélkezik és kioktat. Azt vettem észre, hogy minél hülyébb valaki a nyelvtanhoz, annál kevésbé kapcsolja be a helyesírás ellenőrzést, mert zavarja a piros. |
|
negyven rabló |
|
Borzasztó ezt olvasni, de sajnos igazad van! Semmilyen különbséget nem látok az ún. bal- és jobboldali portálok többségi hozzászólói között! Egyformán primitívek, sekélyesek, nem érik el az ötödik osztály helyesírási követelményeit és nagyjából mindannyian az anyázás szintjén eveznek arra "hajtva", hogy melyikük tudja jobban megalázni a másikat anélkül, hogy tényszerűen cáfolná a másik mondandóját! Iszonyú! Elkeserítő! Ezt látva tudja maga mellé állítani a másik oldal azokat, akik csak a cikkek címét olvassák és fogalmuk sincs, hogy a leírtak mondandója már egészen más! Nincs szövegértés! Istenem! Hol vannak már azok a tanáraim, akik bármilyen szakosok voltak, kijavítottak, ha rosszul mondtam, vagy írtam valamit? Ma képes leírni egy "újságíró" azt, hogy "...és nem lett gól, felé rúgta!" Döbbenet! Fogalma sincs, hogy mi a különbség a felé és a fölé között! Szóval itt tartunk!
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Bayer az egyik legműveltebb közszereplő. |
|
gajo |
|
Csak nem bajerzsocira gondolsz! |
|