Téma: A Liget projekt |
|
tiszavirág |
|
Látom, és dicséretes, de aznap a gugli ezt sem hozta. De ha most is megnézed, még csak a terveivel foglalkozik, sehol az átadás.
Amúgy olyan sokszor van olyan érzésem, hogy a polgári oldal írásait, megszólalóit valamilyen oknál fogva alig lehet a guglin megtalálni, bezzeg a sok szennyportál mindig ott van az elsők között. Vajon mi lehet ennek az oka?
Vagy ott van például a Wikipédia. Az is balos és rettenetesen elfogult. Vajon miért nem üzemeltet a polgári oldal is egy ilyen tudáshalmazt? Ők nem látják, hogy ez mennyire fontos lenne?
Sajnos sokszor van olyan érzésem, hogy a polgári oldal kényelmes mind testileg, mind lelkileg.
|
|
|
tiszavirág |
|
2019.05.14- én kedden volt az átadás. Aznap kerestem hírt az átadásról, de egyet sem találtam. Ma beütöttem a gugliba, hogy OMRRK és kijön 3.190 találat, de az első helyen alig van valami róla, még a Liget Budapest honlap sincs frissítve ! Hogy a balosok nem repesnek a gyönyörtől, hogy végre valami elkészült, azt még csak megértem, de a polgári oldal médiumai miért alszanak, amikor harsogniuk kellene?
|
|
tiszavirág |
|
https://fidesz.hu/hirek/egy-nep-identitasa-a-kulturaban-tukrozodik
"Egy nép identitása a kultúrában tükröződik Egy nép és egy civilizáció identitása leginkább a kultúrában tükröződik és összpontosul - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ (OMRRK) épületének átadásán."
"Európában csak két ilyen intézmény van, az egyik Londonban a British Museumhoz, a másik pedig Szentpéterváron az Ermitázshoz tartozik. Rámutatott arra, hogy a most átadott intézmény évtizedek óta a legnagyobb múzeumszakmai fejlesztés Magyarországon, több mint egymillió kulturális emléket tárolnak, gondoznak majd a központban, amellyel Budapest még szebb, még modernebb, még zöldebb lett."
"A Liget Budapest Projekt keretében elkészült új intézmény a Néprajzi Múzeum, a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria műtárgyainak megőrzéséhez és tudományos feldolgozásához biztosít hátteret a Városliget szomszédságában, a XIII. kerületi Szabolcs utcában."
|
|
|
tiszavirág |
|
Családbarát újdonságokkal gazdagodik a Városliget Gyorgyevics Benedek: A sokszínű projekt az ország hírnevét is öregbíti
https://magyaridok.hu/belfold/csaladbarat-ujdonsagokkal-gazdagodik-a-varoslig ...
"Az Állatkerti körúton átadott Pavilonkert, a Vakok kertje, az ifjúsági sportpályák vagy a kutyás élménypark mind nagyon népszerűek, utóbbi látogatottsága már átlépte a százezer főt. Megnyílt a történetének legnagyobb megújulásán átesett Szépművészeti Múzeum, és hamarosan kész az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ. Végéhez közelít a komáromi Csillag erőd bővítése és a volt Olof Palme-ház rekonstrukciója is."
|
|
tiszavirág |
|
Magadnál vagy? Mit lehet tenni, ha egyszer a központ Kőbányán van? De mindegy is, nem arról szól a beírásom lényege, hogy a központ helyileg hol található. Kár, hogy nem a tartalomról értekezel, igaz ugyan, hogy te általában nem vagy képes a lényegre koncentrálni. Igazi Jobbikos magatartás. |
|
tiszavirág |
|
Csináld utána! Évek óta tömeg, jól öltözött középkorú nők és férfiak, átszellemült arccal énekelnek, bevételük 10 %- t leadják a gyülekezetnek, majd nézz be a többi másfelekezetű templomba, vénemberek, főleg asszonyok, kihalt, lepusztult minden, az emberek is. Elszomorító. Fordítva szeretném látni.
Még annak a kiugrott idióta Bartusnak a könyve (Fez van) sem ártott neki. |
|
gajo |
|
Ki is emelte fel a szektát? |
|
gajo |
|
Már Kőbánya említése is sértés! |
|
pandala |
|
(( kőbányai központját Emberünknek tényleg ott van a központja Kőbányán /10ker/, sz'al teljesen korrekt a kifejezés, szvsz. )) |
|
|
|
negyven rabló |
|
Khm... Nem, ez nem így van! A kőbányaiaktól teljesen független Németh Sándor a Gyömrői úton! Legyél szíves a továbbiakban ezt figyelembe venni! Kösz! |
|
tiszavirág |
|
Az nem elég. Németh Sándor minden vasárnap megtömi a kőbányai központját. Fiatal, jólöltözött nők és férfiak képesek oda kibumlizni és láthatóan elkötelezett emberekről van szó, akik képesek 10%-t fizetni. Na ezt szeretném látni a katolikusoknál is. Siralmas a különbség.
|
|
gajo |
|
Tele is van tömve állami hirdetéssel azatévé! Minden mindennel összefügg! |
|
tiszavirág |
|
Sajnos ki kell mondani, hogy ELKÖTELEZETT közösség fejlesztésben a No. 1 ma Magyarországon Németh Sándor. A többi felekezet a fasorban sincs hozzá képest. Mondom én, aki nagyon nem kedveli őt és nagyon elszomorít, hogy ezt el kell ismerni.
|
|
gajo |
|
Nem tetszik! Építik azt a tornyot is, meg az új nagy plázát, hatalmas irodaházat az osztyapenkónál... mondjuk ezek nem állami építések... |
|
|
dejszen |
|
Állt ott egy templom is, a Regnum Marianum... végkép eltörlik a múltat.
|
|
R.András |
|
A fénykép alapján inkább nézném metróvégállomásnak ... |
|
|
gajo |
|
El is fogyott a környéken minden levegő! Pedig még csak a kerítés áll. Ilyen böszmeséget! |
|
|
gajo |
|
Nem vagyok én számítógép! |
|