Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Rendes Kis |
|
Már mindent értek: a Teremtő nem mondta, hogy "csimpánz, küzdj és bízva bízzál". |
|
mpd |
|
Fenéket. Ez nem okosság kérdése. Ők ott maradtak a Great Rift Valley nyugati oldalán, a mi őseink meg emitt. És a változó körülmények miatt rákényszerültek, hogy okosodjanak. |
|
|
negyven rabló |
|
Fikció! Az ember hülyébb a majomnál mert ugyan teremtett egy technokrata, önző- mindenkit utálok, ha nem olyan, mint én-, világot magának, de képtelen élni vele! Nem boldog, frusztrált, háborúzni fog, mint ahogy háborúzott mindig! Az ember élhetetlen idióta, de emiatt tudja fenntartani magát. |
|
|
|
negyven rabló |
|
Igazuk van. Kihasználják az állam által nekik kínált lehetőséget. |
|
gajo |
|
"Ha a majom minden nanoszekundumban képes lenne leütni egy billentyűt, a várható várakozási idő, amíg véletlenül legépeli az egész Hamletet, akkor is olyan hosszú lenne, hogy ehhez képest az univerzum becsült kora elenyésző..." |
|
rafiki |
|
Ez így van. A leszbikus nőket az kényszeríti a szexuális tévelygésre, hogy nem ismernek engem. A homokos pasiknál, ez a motivációs elem hiányzik. |
|
Rendes Kis |
|
Ahá, már értem: a csimpánzok voltak az okosabbak, mert a szavannáról a banánligetbe költöztek ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Már az ősember is okosabb volt, mint a csimpánz ... vagy mégsem ? |
|
mpd |
|
....és a gédépének bármihez. Ez egy olyan mutató, mint az IQ, igazán semmit se mond, de ha valakinek kedvező, az boldogan dicsekszik vele. |
|
mpd |
|
Ja, hogy MOST? Manapság, 2015-ben? Akkor javaslom, Rafiki eftássat kérdezzétek erről. Én az ősembert hasonlítottam össze a csimpányokkal. |
|
tótumfaktum |
|
És akkor, arról már ne is essék szó, hogy a vasárnapi nyitvatartásnak édeskevés köze van a gédépéhez...
|
|
tótumfaktum |
|
nem kicsit vicces, hogy a "különbségtétel" a szükséglet előteremtéséről szólt... 2 óra? Nem három? Az ember nem a szükségletei előteremtéséért dolgozik. Elvileg..
|
|
Rendes Kis |
|
Rafiki olvtárs aszonta, hogy 2 órával kellene többet dolgoznunk a csimpánzoknál. Ez szerintem is túlzás: ha okosabbak vagyunk, akkor kevesebbet is elég volna dolgoznunk, nem ? |
|
mpd |
|
Ja kezdem kapisgálni. Az a két óra a csimpánz meg az ember közti különbség? A szavannán kicsit tovább tart a gyűjtögetés, mint egy banánligetben. |
|
mpd |
|
Ööööö....elvesztettem a fonalat. Miről is beszélsz? Milyen két óra? |
|
tótumfaktum |
|
háppersze, és a két óra plusz még sok is .. mer' ugye, az ember csak a szükséglete miatt dolgozik |
|
mpd |
|
Igazából ez úgy van ám, hogy ha végtelen ideig ütögeti, akkor biztosan benne lesz nemcsak a kérdéses, hanem az összes író életműve - mégpedig mindegyik végtelen sokszor. Ebből kezdtek a konyhanyelvűek visszafelé következtetni, nem feltétlenül helyesen. |
|
mpd |
|
A zősember is 3-4 órát melózott naponta. Aztán lustított. |
|
mpd |
|
Sőt, a női meg a férfi homoszexualitás nem is ugyanaz a tünet (viselkedés, akármi). Más oka van eleve. |
|
|
|