Téma: Láttátok? (2) |
|
|
Dexion |
|
Nem csodálom, hogy Emília nem "vállalja" apja nevét. Több szempontból sem lenne "szerencsés" .. ;-)))) |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Szomorú??? Mi szomorú??? Hogy válaszoltam a beidézett kérdésedre??? Ígérem, többet nem teszek ilyet. .. :-(
Egy árva büdös szót nem szóltam Békyről meg Drábikról! ....
|
|
|
tiszavirág |
|
Szomorú. Nekem Béky és Drábik nem tűnnek rossz embernek, sőt, de hogy ezzel a kőkomcsi Jakabbal leülnek, sőt évtizedes barátnak tekintik, ez nagyon furcsa. NEM ÉRTEM.
|
|
pandala |
|
"tiszavirág Olvasta: 5 | Válasz | 2020. március 20. 18:57 | Sorszám: 886 Neked egyébként mi a véleményed Jakabról, Kovácsról?"
Erre válaszoltam. (+Korábbi beírásaim ezzel kapcsolatban). Csak éppen gajo ettit az ilyesmi hidegen hagyja. As usual.
Béky "beles" Laci n(s)em érdekel. ....
|
|
tiszavirág |
|
Béky is? Az egy dolog, hogy pénzből él. Éljen. De volt egy sorozata évekkel ezelőtt, nagyon sok orvost hívott meg a műsorába, szinte mindegyiknek a mondandójába be tudott kapcsolódni és nem mondott butaságokat, sőt, meggyőző volt és egyik orvos sem mondta, hogy ugyan már Béky úr. Csak ne tegeződne ezzel a Jakabbal, aki nekem a fekete lyukkal egyenlő és nem tudom megmondani, hogy miért érzem így. Egyébként pedig kőkomcsi. |
|
pandala |
|
Kovács-Magyar András, Jakab István.
Ezek közül melyik a "Laci bácsi" ???
|
|
gajo |
|
íííilyeneket nem nézek de /!/ 1 komment: István Kis 6 órája Nála tanultam természetgyógyászatot lassan húsz éve. Minden tiszteletem Laci bácsié. Büszke vagyok rá, hogy tanítványa lehettem.
Ennek a Jakabnak elég sunyi a nézése
|
|
pandala |
|
Amit a #883-ban írtam. Kóklerek. Hiszékeny emberekből élnek... Gondolom, nem is rosszul.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Neked egyébként mi a véleményed Jakabról, Kovácsról? |
|
pandala |
|
Azé', hihetetlen dolog ez az Internet! .... |
|
|
|
|
pandala |
|
uhhh, ez az ember még van? ..
https://www.youtube.com/watch?v=_LlN6HMMpDY "A nullponti mezőben van esély leszámolni a vírusokkal, szuperbaktériumokkal és a rákkal •Mar 6, 2020 András Kovács-Magyar"
Régi szép 'tévék' .... "Tegye a kezét a képernyőre, kűdöm a zenergiát!!"
|
|
pandala |
|
Tényleg sok jót mond, szerintem! Csak ki kellene venni a sok tölteléket, ami végülis se nem túl nagy hülyeség, se/de nem is igazán "releváns", illetve, még ő maga is hozzá teszi, hogy "csak úgy mondja". .. |
|
tiszavirág |
|
Én sem tudom eldönteni, hogy zseni-e vagy kókler? Lehet azt mondani, hogy nagyon jó dolgokról beszél magas szellemi igényességgel, de lehet azt is mondani, hogy lehet ennyi ideig beszélni úgy, hogy az ember tulajdonképpen nem mond semmit? Mindig viszolyogtam az asztrológiától és minden ilyen hókusz-pókusztól, bár lehet, hogy bennem van a hiba.
Mégis alapvetően azt gondolom, hogy az igazi zseni előadása nem vet fel kételkedéseket. Ki tudja?
|
|
pandala |
|
Sok jókat mond! .... De, azé', engem ez a sok asztrológiai körítés egy kicsit megmördel... |
|