Téma: Nyugdíjak, nyugdíjrendszerek |
|
|
|
R.András |
|
Ja, már értem, köszönöm. Sajnos, az öregedés elleni gyógyszer első verzióját, a szérumot majd folyamatosan kell szedni. Mert az csak tüneti kezelés lesz: nem állítja meg a biológiai óránkat, hanem azt időről időre vissza kell tekerni. Ezt az első verziós gyógyszert lehet szerintem gyorsan, 4-5 év alatt kifejleszteni. A második verzió lesz az öregedés elleni valódi terápia: amikor megoldjuk, hogy a saját szervezetünk állítsa elő az öregedés elleni szérumot. De ehhez már majd génsebészeti módszerek kellenek, ez hosszabb történet lesz. |
|
mackó |
|
Az örök élet szérumát beveszed egyszer. Majd még egyszer? |
|
R.András |
|
Ööö ... Nem értem ... Magyarázd el, légy szíves, még nem látom az összefüggést ... |
|
mackó |
|
Ezzel bujtatva egy viccet mesélt el Neked: Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer. |
|
R.András |
|
Voltam. A körzeti dokinéni volt az első, akit fölkerestem, hiszen ő az első számú főnököm élet és halál ügyében. Mondom neki, hogy az öregedés elleni gyógyszert szeretném kikutatni. Nagy szemeket meresztett, hogy hát mit zavarnak engem a ráncok. Mondom, engem nem a ráncok zavarnak, hanem az, hogy az öregedésből előbb-utóbb az lesz, hogy meg kell halni. Ekkor, ha lehet, még az előbbinél is nagyobb szemeket meresztett, hogy ha jól érti, akkor én nem akarok meghalni ? Pedig, ő maga előszöris kíváncsi arra, hogy mi lesz "az" után, másodszor pedig, ő a mai huszonévesek körében nem akar több időt eltölteni, mint amennyit föltétlenül muszáj. De, rendes volt: azt mondta, hogy ha kap öregedés elleni szérumot, abból az ő adagját is nekem adja !
|
|
R.András |
|
Elvicceled a dolgot, pedig ez komoly. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ez a legsúlyosabb "probléma" veled, hogy még csak egy pillanatra sem gondolkodsz el .... Mondjuk, az igazi gond az az, hogy még az legegyszerűbb esetekben sem .. Te vagy a ""jobboldal"" baloldali értelmisége ..
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tiszavirágon röhögtem. Fél egészség, fél halál.
Nem hiszek én már semmiben sem, csak a szocializmusban!! Akkor még úgy vót, hogyha dógozok rendesen, akkor majd kapok rendes nyögdíjat ....
|
|
R.András |
|
Örülök, hogy örülsz. Még jobban örülnék, ha az öregedés elleni gyógyszeren dolgoznál ! |
|
|
R.András |
|
"mindenki meghal, aki megszületik"
Eddig így volt. Azon dolgozom, hogy ezután ne így legyen. A halál nem Isten akarata, és nem is a "természet rendje". A halál a bűneink büntetése. Bűnünk: a tudatlanság. Nem ismerjük eléggé a biokémiát !
A nyugdíj: halálbér. Aki nyugdíjba megy, az elfogadja azt az alkut, hogy néhány évig ingyenélhet, mielőtt meghal. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Sőt, aki nem hal meg, az él, ugye? Okosan, szépen a virágos réten....
|
|
tiszavirág |
|
Sőt olyanok is meghalnak, akik még alig éltek.
|
|
tiszavirág |
|
Nemcsak a nyugdíjasok halnak meg, hanem mindenki meghal, aki megszületik.
|
|
R.András |
|
"Hol érdemes nyugdíjba menni"
Sehol, mert a nyugdíjasok meghalnak ! |
|
|
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Elszakadt a cérna vazze? Te vagy itt a második legaktívabb hozzászóló. Láthatnád a zemberek hozzáállását. Vannak sokan, akik nem értenek veled egyet. Vannak sokan, akik nem egészen megfelelő módon adnak ennek kifejezést. Fogadd el! |
|