Téma: Önkormányzati választás 2014 |
|
mpd |
|
Vagy Vasúti Összekötőnek mi? |
|
panda |
|
Na jó, és ha történetesen Erzsébetnek keresztelték volna?... |
|
|
Cirus |
|
Nem tudom, valahogy az volt a fejemben, hogy igen, de elnézést, tévedtem Pedig még csak nem is azonos a hely |
|
mackó |
|
Látom, az a település kívül esik a látókörből. Más választókerület a megyében. Nem ismerem sem személyesen, sem hallomásból. |
|
|
Cirus |
|
Független polgármesterként indul, illetve a 8. sz. választókörzetben önkormányzati képviselőként is indul. 2012-ig Fideszes volt, 2009-10-ben pedig alpolgármester.
|
|
mackó |
|
Nem ismerem. Milyen színekben? |
|
Cirus |
|
Mackó uram! Ismered Morvay Miklóst? Arrafelé indul. |
|
|
orosz_hussalata |
|
szerintem 2006 előtti fidesz sacc/kb Egyébként pedig elvárásaimat nem áll módomban a politikusok silányságához igazítani. |
|
|
|
mpd |
|
Nade mikor neveztek el Antóniáról hidat?! |
|
mackó |
|
Mondj egyetlen olyan politikai formációt, amelyben ez nem igaz. |
|
Cirus |
|
Legalább annyira komoly, mint Vágó Pistié |
|
orosz_hussalata |
|
Milyen vonatkozásban? - Ész/képességek - iskolázottság - politikusi tisztánlátás - erkölcs
Nos nálam ez utóbbi a legfontosabb, és azt kell mondja a fidesz felső 10-ben vannak, akik ebből szerintem buknak. |
|
mackó |
|
Azért egy minimális szintet csak kellene tartani... |
|
orosz_hussalata |
|
Nem polgármesternek indítják, csak önkormányzati képviselőnek. Jó, hát nem egy falus_jegesvödör_ferenc, az biztos.
Ha jól tudom pont a XIII. kerületben a ballibák egymás ellen is indulnak, de a franc se tudja követni az aktuális helyzetet. |
|
mpd |
|
Érthető. És ki tudja, egy népszerű celeb hátha bejön a panelproliknak. Mégiscsak zseniális terv ez, most én mondom. |
|
Rendes Kis |
|
Úgy tudom, hogy ott esélytelennek tartják magukat. Ez magyarázza, ha komolytalan jelöltet indítanak. |
|
mpd |
|
Amúgy ez aztán komoly program:
Bálint Antónia szerint a kerületben nem nagyon indult be a panelprogram, sok telket parlagfű borít, és sok a régi, felújításra váró épület is. A baloldali városvezetés viszont belefáradt a kerület vezetésébe, ezért új lendület kell. |
|
mpd |
|
lestz ott valami komoly ellenjelölt? annak a fényében kéne vizsgálni. |
|
Cirus |
|
Hát, lehet, ha vetkőzik a panelproliknak, végül is ez bejöhet |
|
mpd |
|
Nem lehet ez valami zseniális terv?