Téma: Láttátok? (2) |
|
|
pandala |
|
dehogy! nem, nem, én nem vagyok ember ..
|
|
|
gajo |
|
"hadoválnak"- írod, persze igazad van. Azért mert a vörös disznóknak nem tetszik valami az nem jelenti, hogy az a valami jó! Azért mer ez a simlicska lábtörlő éppen a nyelvét használja, nem kell feltétlenül hasra esni. Bizony amiket sorol be kellene tiltani! Írhatsz itt bármit, a szemed akkor is vak! Nekem meg teljesen belágyult! Már nem is tudom, talán 160! Hozz egy gyufát a sarki trafikból!Légyszi! Köszi! /Igaz trafik már nincs, akkor ugorj be egy nemzeti dohány-kiskocsmába!/ |
|
negyven rabló |
|
Hu b'+! Ilyen alapos hsz-t tőled még nem nagyon láttam! Leginkább csak a másik szívatását, alázását gyakoroltad! Lehet, hogy te is ember vagy? |
|
pandala |
|
nem, nem ugatját, hanem ugatják
"Karácsony szájkaratéja és az érzékelhetetlen pesti klímavészhelyzet 07.01.20 16:00 Az új budapesti városvezetés viszont úgy reagál a kihirdetett „vészhelyzetre”, hogy majd készítenek két tanulmányt, amelyekben megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a vészhelyzet idején és azt követően mit lehet tenni." https://888.hu/piszkostizenketto/karacsony-szajkarateja-es-az-erzekelhetetlen ...
Vajon mennyibe fog fájni ez az "adófizetők pénzébő" ??
|
|
pandala |
|
Nemá', két ilyen nagy gondolkodó, mint Gréti és Geri nem tévedhet! Egész életüket e téma foglalkoztatta, a többiek csak ugatját ....
|
|
|
|
pandala |
|
Há', Gajo, ez alapján, meg a (#823/#825/#827) alapján, kezdem elhinni, hogy talán mégsem teljesen rosszindulatból csinálod amit csinálsz... Hány éves vagy? Én már elmúltam hatvan, s pont azért próbálok mindent, amit csak lehet többszöresen is ellenőrizni, mielőtt mondok valamit.... Főleg ilyen első soros kijelentések előtt! .. *
40.40-től ponthogy nem a "Nagyfőnökről" meg miegymásról van szó!!! Hanem, azokról akik perpillant hatalomra akarnak kerülni, s ennek érdekében hadoválnak mindenféle olyan dolgokról amit említ a víz, meg műanyag meg miegymás(klíma) kapcsán. Sz'al, akkor hinné el azokat, hogyha tényleg megcselekednének mindent fincsit amiket említenek!! Dehát, semmit, de semmit nem lehet elhinni a balsik-tól (ződek )! És ezt te is tudod!!! Csak és kizárólag arról volt szó. Még említette is, hogy a műsor elejére utalva mondja ....
* Nem tudom, hogy nálad miért van ez. De a balsiknál biztos, hogy az van, hogy a fóbia olyan magas fokára hágott az agyukban, hogy már a legtisztábban megfogalmazott dolgokkal kapcsolatban sem tudnak higgadtan, tárgyilagosan ""vitatkozni"". Egyszerűen kiesnek náluk még a lényeges, fontos kötőszavak is! .... Ismered, ugye? :: a királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem Megfelelő írásjelek nélkül meglehetősen félreértelmezhető e mondat is, ugye?
|
|
gajo |
|
Szerencsétlen hazudozó! 40.40-től sorolja, hogy mit tiltana be! Csak Nagyfőnöknek kéne szólni, aztán már hozhatnák is a módosításokat! Ez ilyen egyszerű, te sántakutya! Mintha már az órjásplakátok betiltását is megígérték volna...
https://www.youtube.com/watch?v=aVIlynB9uz8
|
|
gajo |
|
Aha! Másodszorra én is centinek értettem |
|
tiszavirág |
|
Igen, az 50 centis fenyőfánál! Annyit szidják a magyar gazdálkodó embereket a belvárosi "nagymenők", hogy mucsaiak, hogy kulturálatlanok, Mécs Imre fiát idegesíti, hogy a "vidékiek" hétvégeken jönnek a kollégiumokba vissza és húzzák maguk után a kofferjeiket, Tóta W is mindig mond nagyokat stb., stb. Aztán elképzeltem, ahogy a fejőtehenész bemegy a jéghideg istállóba és egy kis 50 cm- s fenyőfát visz a kedvenc állatának, a Rozinak.... Mi ez, ha nem kultúra? Az ő kultúrájuk. Tisztelik az állataikat, mert azokból élnek. Mi meg bemegyünk a boltba, kérünk 1 kg fehérpecsenyét, nem tiszteljük a fejőtehenészt, az eladót, egymást, de azt hisszük magunkról, élünkön a belvárosi pojácákkal, hogy körülöttünk forog a Föld. |
|
|
|
gajo |
|
Az 50 centes fenyőfánál??
|
|
|
tiszavirág |
|
Egyetértek. Végre egy ember, aki nem fikázza, hanem élvezi az Orbán- féle családtámogatási rendszert, ráadásul elsőkézből. |
|
pandala |
|
Egyre jobb ez a Trombitás Kristóf!! ....
|
|
|
|
|
|
|
|