Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
glens |
|
Ezek tabletták, gondolom, a felszívódásuk után fejtenek ki valamilyen kedvezőtlen hatást a vírusra. Nem az orrunka kell tömködni.
|
|
tiszavirág |
|
2020.05.26.
499. Nő 91 magas vérnyomás, szívritmuszavar, agyérbetegség, szívkoszorú érkeringési zavar
+8
|
|
Dexion |
|
Ha jól értem, még mindig csak a "tesztelés" folyik, és azért is emelték ki az orr és garatváladékot, mert annál ezt már meg tudták állapítani... Bizonyos értelemben, ez így még némileg "csak" annyit jelent mint pl. a kézfertőtlenítés, ami ha jól tudom, úgy müxik, hogy a fertőtlenítőszer lemossa a vírusról a zsírréteget, és akkor neki annyi!!
Ha kiderül, hogy a betegség gyógyításában is jól használható, akkor szerintem már ez az immunitás kérdés nem merül fel, hiszen addigra már a szervezet is jól beindult a vírus ellen... Gondolom, hasonló mérlegelésre lesz szükség mint pl. az antibiotikumok használata esetén is! Jó orvosok nem írnak fel "nyakra-főre" antibiotikumot sem... Uff, beszéltem, salgó fokozatú Dr. Dexion szagértő. |
|
glens |
|
Kérdés, hogy az így gyógyítottak körében kialakul-e az immunitás. |
|
glens |
|
118-cal csökkent az aktív regisztrált fertőzöttek száma (1436), újabb nyolc halott, sajnos. A lélegeztetőgépen lévők száma 27, az új regisztrált fertőzöttek száma 15. |
|
Dexion |
|
Idézet: Elpusztítja a koronavírust a japán gyógyszer, amiből Magyarország is kapott 888.hu 2020.05.24. 19:30
Korai fázisban adagolva a Japánban törzskönyvezett Avigan nevű, favipiravir összetevőjű gyógyszer alkalmasnak látszik arra, hogy eltüntesse az új típusú koronavírust a garat- és orrváladékból – közölte a gyógyszer hazai klinikai vizsgálatát koordináló konzorciumot vezető Pécsi Tudományegyetem (PTE) vasárnap.
https://888.hu/century-on/elpusztitja-a-koronavirust-egy-japan-gyogyszer-amib ...
|
|
Dexion |
|
Ne a Trump-ot nézd!.... Nem szereti őt, de ezt már tudtuk korábbról is ... Mégis, legalább egy nagyságrenddel értelmesebb doki mint itt alább ez a balsi svájci doki! .. )) |
|
tiszavirág |
|
2020.05.25.
491. Férfi 66 magas vérnyomás, tüdő daganat, csontok és csontvelő rosszindulatú daganata
+5
|
|
|
|
Dexion |
|
Nem jól számoltad, nem +7, "csak" +5. Igaz, az is sok.
|
|
tiszavirág |
|
2020.05.25.
491. Férfi 66 magas vérnyomás, tüdő daganat, csontok és csontvelő rosszindulatú daganata
+7
|
|
|
glens |
|
Én akkor kezdek "nem félni", ha látom a következményeket. Ezt a legjobban nekem a számok magyarázzák el. De nem vagyunk egyformák. |
|
menta |
|
szerintem nem azt mondta, hogy ne figyeljünk és ne védekezzünk - hanem hogy ne féljünk. Azért érdemes megfigyelni, hogy az orvosok véleménye is megoszlik. (nem jó ez a sok számolás-statisztika. A régi pásztorok tudták, nem szabad sokat számlálni a juhokat, mert gyengíti őket) |
|
glens |
|
Végignéztem. Ha jól értem, amellett érvel, hogy ne védekezzünk. Ezt megpróbálta Svédország, Anglia, Belgium, Spanyolország... Katasztrofális következményei lettek. Belgiumban a járvány alatt már majdnem minden 1000 emberből egy meghalt koronavírus fertőzés következtében. Félni nem kell, de a helyén kell kezelni ezt a nyomorult vírust. Két dologban lehet reménykedni: lecseng és nem terjed, vagy egy jó vakcinát állítanak elő. |
|
|
|
glens |
|
Tizeneggyel csökkent az aktív fertőzöttek száma (1554), újabb öt halott. A lélegeztetőgépen lévők száma továbbra is 28. "Visszaestünk" a 71. helyre az összes regisztrált fertőzött listán. Lehet, hogy ezt is inkább a lakosok számára vetítve érdemes nézni, így a 90. helyen vagyunk. |
|
Dexion |
|
Romániában nem jött be az enyhítés, megugrott a fertőzöttek száma 24.05.20 16:55 Author: PestiSrácok.hu Romániában egy hét után először haladta meg vasárnap a kétszázat az újonnan igazolt koronavírus-fertőzések száma, amit a média az óvintézkedések május 15-e utáni lazításával hozott összefüggésbe. A rendkívüli állapot feloldása utáni első fertőző gócok egészségügyi intézményekben jelentek meg. https://pestisracok.hu/romaniaban-nem-jott-be-az-enyhites-megugrott-a-fertozo ...
|
|
tiszavirág |
|
2020.05.24.
486. Nő 88 magas vérnyomás, szívelégtelenség, stroke
+4
|
|
Dexion |
|
A "Total Cases"-t tekintve is lassan már kikerülünk az 'első' hetven közül, most épp' a 70. helyen vagyunk.... |
|
glens |
|
Tizeneggyel csökkent az aktív fertőzöttek száma (1565), újabb négy halott. Sajnos, nőtt a lélegeztetőgépen lévők száma, most 28.
|
|