Téma: Ló-juh, kerecsensólyom, csalitjáró pocok - állatbarátoknak. |
|
|
|
gajo |
|
Eddig csak olyan 20-25 fős csordát láttam... |
|
pandala |
|
Hümm, úlátszik, nem csak béka-átjárókra van igény! .. |
|
|
R.András |
|
A természetben nincs függőleges tükör ! |
|
|
gajo |
|
Ahogy nézem általában helyben maradnak de:Idézet: Legtávolabbi megkerülés: 1887 km (Magyarország-Oroszország) A gyűrűzési és a megkerülési hely közötti távolság.
Legidősebb gyűrűs madár a megkerülések alapján (gyűrűzés és megkerülés között eltelt idő): 3302 nap (9 év 0 hó 15 nap ), Gyűrűzékori kor: Fejlett (F)
Néhány napja megvillant a kertben egy madár a ciprusok között, azt hittem, hogy zöldike, de talán neggyvágó volt.
A fészkét szerintem maga rakja. |
|
|
R.András |
|
Ez a meggyvágó komolyan gondolja, hogy nálunk akar lakni ... Vegyek neki fészket ?? |
|
gajo |
|
Meggyvágó. Télen ritkán látni, igaz nálunk nyáron sem láttam még. |
|
R.András |
|
Egy kocogtatja az ablakom üvegét ... Be akar jönni ?? |
|
gajo |
|
Zemplén, a kedvenc hegységem. |
|
R.András |
|
Farkasbarát település lenne Füzér 2019. július 25. 18:32 Vadászati szempontból különleges rendetetésű területté nyilváníttatná Füzér önkormányzata a település csaknem 3500 hektáros határát, az intézkedéssel a farkasok és a hiúzok életterét védenék - közölte az MTI-vel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település polgármestere csütörtökön. ... https://gondola.hu/hirek/241638-Farkasbarat_telepules_lenne_Fuzer.html |
|
|
|
gajo |
|
Talán beteg, fiókához még túl korai az idő. |
|
R.András |
|
Felnőtt madár mit keres a földön ?? |
|
gajo |
|
úgy tűnik karvaly, nem is fióka... |
|
|
|
menta |
|
A technika megszállott bennünket, és mi gyávák és gyöngék vagyunk, hogy ellenálljunk. Paul Virilio |
|
|
|
|