Téma: Láttátok? (2) |
|
tiszavirág |
|
Miből lesz a cserebogár?!
https://hirtv.hu/video/135795
Kedveltem a műsorait, csak miután elkezdte nyílt színen kitaposni mindenkiből a libsi- elkötelezettséget, akkor abbahagytam. Elegem lett belőle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Válaszok (1) | Előzmény: tiszavirág, 735 A "Commmentek" közül.
|
|
|
pandala |
|
"Tímea Csató 8 hours ago Ron Webber sehol nincs. Ez már olyan mélység, hogy nemcsak rettenetes, de már rémisztő is." |
|
tiszavirág |
|
Ja.
Érdekes, ezt a 20 helyezéses javulást, mintha nem hozták volna libsiék.
|
|
pandala |
|
Szerintem, ez biztos azért van, mert Demszkáj etti tökéletes állapotban adta át a várost, anno .. |
|
pandala |
|
Szokott lenni néha, azért is mondtam h ritkán .... Tévét egyáltalán nem nézek.
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Már a #710- ben is elmondtam, hogy a youtube- os verzióban nincs csík. |
|
|
tiszavirág |
|
Engem mérgesít. A Terc egy jó műsor, ez a Pikó pedig egy dupla nulla. Még azt is elfogadnám, ha pár percig beteszik. De hogy végig ott legyen ez az érdektelen hír, na attól felmegy a vérnyomásom. Ugyanez volt a múltkor, ha jól emlékszem, a Civil Körnél is. Végig ott éktelenkedett a teljes műsor alatt egy piros csík. Akkor is egy senkiről volt szó.
|
|
pandala |
|
( A youtube-ra többnyire már a "hírtelenített", csíktalan verzió kerül. Hiszen a hírek elavulnak.. )
|
|
pandala |
|
A Hír TV-k mind így működnek... meg tkp. a 'közszolgáltató' televíziók is, meg a kereskedelmi televízók java is, na mega.... Ebben semmi furcsa nincs! |
|
tiszavirág |
|
O.K. De mi a francnak kell végig a Terc alatt breaking news- ként belökni ezt a baromságot? Andrea fele nem látszódott.
A libsik mindig csalnak. Örökké csaltak és csalni fognak. Ebben semmi új nincs. |
|