Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Rá tud 'fordulni' az orthodromy-ra... Remélem, a kisebb, látható szélcsendesebb területet épp' sikerül "átugrania" ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nyomjad Alex!! 72. De, emelni kéne a csapásszámot, mert etaponkénti 3 mérföld faragás nem elég...
|
|
mackó |
|
Közben Nándi nagy nehezen egy kissé szelesebb vidékre érkezett, jelenleg 13 csomó körüli sebességgel halad. A szélirány is elfogadható. |
|
mackó |
|
Már épp ideje lenne nálunk is az ilyen hőmérsékletnek ... Kati mama is csak lesi a gázóra pörgését a távfűtéses lakásban ...
Nándi eközben meg küzd és halad! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Konrád nem sokára utolérheti Eriket!... Már csak 63 mérfölddel van lemaradva...
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Jaja, már én is kiszúrtam itt korábban (#705), de nem sejtettem, hogy ez csúcs... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem bír vele, 75-78 körül állandósult a különbség, pedig hasítanak mint a franckarika (), 20 csomóval ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Ráadásul, ha bejön az előrejelzés, akkor szembeszélben kell majd manőverezgetniük a végefele!! ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Egyre izgalmasabb a befutó!! Már csak 72 mérföld az előnye Armelnek!! És, ezer mérföld van hátra, három nap....
|
|
|
gajo |
|
A lényeg, hogy Nándor megtartsa a nyolcadikat! |
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Úgy néz ki, hogy Nándinak sem lesz nagyon jó szele a következő 24 órában... nah, lehet pihenni!! ( Persze, ha sokszor kell irányt váltania, akkor még sem fog tudni túl sokat pihenni ... )
|
|