Téma: Láttátok? (2) |
|
malom |
|
hát ezt nem tudom, de a lényeg nem ez, mivel mindkét esetben a nagy kárhoz az szükséges, hogy előbb kialakuljon egy erősebb tűz, különben nem tud nagy kár keletkezni se az acélszerkezetek se a faszerkezetek esetén... önmagában nem lehet ítéletet mondani, mindenképpen a "tűzveszélyes körítés" határozza meg a végeredményt.... Mármint, ha nem jönnek "időben" a tűzoltók. A lényeg mindenképpen az, hogy a körülmények ismeretének hiányában semmit sem érnek az "összesküvéselméletek"... Még az sem mindig biztos, hogy bizonyos gyanús körülmények ténylek úgy történtek-e ... ld. pl. azt a fényképet amelyen egy ember (tűzoltó) volt látható az "ablakban" ...
|
|
|
menta |
|
hm.a 657 példát nem tudom, de az acélszerkezetek tűzveszélyesebb kategóriában vannak, mint a faszerkezetek, mert összeroskadnak, míg a fagerendákon egy elszenesedett réteg hosszabb ideig biztosítja az állékonyságot. |
|
malom |
|
Bár, nem vagyok tűzszakértő, de szerintem ez hülyeség. Szvsz, egy már kiterjedt tűzben szinte minden meg tud gyulladni... Nagy felületen, 1000 fok feletti hőmérsékletek is kialakulnak. Még a vas-bigyók is megszoktak olvadni! ...
(( Lehet, nem tökéletes a hasonlat, de valami ilyesmiről van szó: A régi szép időkben, amikor még kályhákban fűtöttünk, sosem a nagyobb fahasábokat szoktuk volt próbálni meggyújtani, hanem előbb néhány vékonyra vágott, inci-finci fadarabokat. ))
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Akármelyik Pesti srácok cikkre ráklikkelek, mindig ez a szöveg jön elő: "Not Found The requested URL /bangone-utan-szabadon-stummer-janos-disznoknak-es-gazembereknek-nevezte-a-fidesz-tagokat-video/ was not found on this server."
Meghekkelték az oldalt?
|
|
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Rettenetes.
...és ami még borzasztóbb, hogy ez a hülye fehér ember saját maga ballag be ennek a csürhének a jármába, mert kretén, idióta vezetőket választ saját maga ledegradálására.
Mi lesz ebből?
Semmi jó. |
|
|
|
|
|
gajo |
|
Kemény akár az elefánt töke! Gondolat, és beszédhibások gyülekezete! |
|
|