Téma: Bruhahahahahahaha..... (csak erős idegzetűeknek !) |
|
|
|
tótumfaktum |
|
A "né" az nőknek van fenntartva. Még egy ideig..
|
|
|
|
rafiki |
|
Alabamában megoldották. A buzik ugyanúgy házasodhatnak, mint a heterok: sehogy. |
|
tiszavirág |
|
Most látom, valaki oda biggyesztette a téma címébe, hogy (csak erős idegzetűeknek!) Te tetted ezt Rendes Kis? Mi a francért tetted és mikor tetted?
|
|
tiszavirág |
|
Erről jut eszembe, hogy van a buziknál? Aki Nagyné, az mindig az? Soha nem cserélnek? |
|
|
|
tiszavirág |
|
Éppen udvarolok egy kiválasztottamnak: úgy tűnik megfőztem....
|
|
|
|
Jethro |
|
Természetesen nem túl nagy kérés, én be fogom tartani. |
|
|
|
negyven rabló |
|
Nem kőne innen senkit kitiltani!Vannak itt aranyos idióták, akik nélkül lapos lenne ez a fórum. Képzeld el azt az állapotot, ha itt mindenki egyetértene politikában, erkölcsi felfogásban, életvitelben és egyáltalán mindenben! Vehetnéd a kalapodat... Ez így is egy belterjes, szűk fórum. Maradjon is ilyen. (Sztem persze.) |
|
Rendes Kis |
|
Gyerekek, túl nagy kérés, hogy ne egymással foglalkozzatok ? Nem vagyunk olyan sokan, hogy ebből még kitiltogassak. |
|
Jethro |
|
Rugaszkodjon a franc Hülyeségeket írsz, ez se kivétel.
|
|
tiszavirág |
|
Látom, komoly problémáid vannak a szövegértéssel. (Te is rontottad a Pisa felmérést?) Rugaszkodjál neki a No. 41-s beírásomnak, hátha többszöri átolvasás után valami derengeni fog és rájössz hogy mennyi sületlenséget írtál a No 44-ben. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, hogy menni fog, mert sajnos a lemaradásod lehangolóan óriási. |
|
tiszavirág |
|
Ne szabadkozz! Az übertahó aberrált mocskos énedből jön mint a vízfolyás. |
|
tiszavirág |
|
Te szerencsétlen ostoba romkocsma töltelék! Életedben voltál már vadászaton? Vagy csak alaptermészetednél fogva mindenbe beleugatsz, még olyanokba is, amikhez halvány fingod sincs? Gondolod, hogy az úgy megy, hogy jön a vadász (külföldi, vagy belföldi), bemegy az erdőbe, lődöz össze-vissza, majd bedobja az autója hátuljába a lőtt vadat és elhajt? Micsoda idióta vagy! |
|
Jethro |
|
Látod már megint... Mi köze ennek a nemzeti és polgári gondolkodáshoz? Butaságokat beszélsz pl. a vadászatról aztán csodálkozol. Mert az baromi fontos ám, hogy Lázár ki is fizette-e vagy csak megrendelte a fácánokat, ez tényleg érdemben változtat azon amiről beszéltünk. De ha már itt tartunk, valóban irritál, hogy az összes ostobaságot, amit összehordasz, képesek vagytok azzal elintézni, hogy ez a nemzeti polgári gondolkodás. |
|
Jethro |
|
Úgy éreztem, erre van igény és ennyi képesség a megértésre. |
|
|