Téma: Médiumok itt és ott |
|
|
pandala |
|
Hehe, a Fidesz "ráhajt" a fiatalokra, ha jól értelmezem! .... Nem lesz itt "baj" 2022-ben. Legalábbis, remélem!! |
|
pandala |
|
Interneten, és kábeltévén is elérhető lesz ha igaz ....
https://pestisracok.hu/pestitv-ez-tenyleg-rocknroll-uj-videok/
"PestiTV – Ez tényleg rock ‘n’ roll! (új videók) A szeptemberben induló PestiTV identitását, hangulatát, csapatát, hitvallását és stúdióját bemutató új videókkal frissítettük a PestiTV előzeteseinek oldalát. Nézd meg!
A formálódó PestiTV előzeteseit a pestisracok.hu/pestitv/ oldalon nézhetitek meg! Facebook hozzászólások 2020-08-21"
|
|
|
pandala |
|
( https://en.wikipedia.org/wiki/Rule_of_law .... _Jogállamiság_
"The authority and influence of law in society, especially when viewed as a constraint on individual and institutional behavior; (hence) the principle whereby all members of a society (including those in government) are considered equally subject to publicly disclosed legal codes and processes."
Hehe, egész jónak látszik a Gúgli fordítás:
"A törvény hatalma és befolyása a társadalomban, különösen, ha az egyéni és intézményi viselkedést korlátozzák; (következésképpen) az az elv, amely szerint a társadalom minden tagját (beleértve a kormányzati tagokat is) egyformán alá kell vetni a nyilvánosan közzétett törvényi szabályoknak és folyamatoknak." ) |
|
pandala |
|
Hehe, jól látszik ennek kapcsán, hogy az internetes független "felületek" hogyan manipulálnak .... A media1.hu cikkében meglehetősen összevissza van kavarva a nem is egy, hanem legalább három per!! Tkp. a cím a legpontosabb, mert az valójában tényleg metörtént. Első fokon.
|
|
pandala |
|
Nemtom. De, szerintem, rajtam kívül, majdnem mindenki "szereti" használni a megnyerte szót.... Pedig az a lényeges(ebb) probléma. Tehát, ha eltekintünk ettől, akkor már nem is tűnik olyan nagyonm problémásnak a cím. "Pert nyert az ATV tulajdonosáról szóló cikk kapcsán a Magyar Hang a Hit Gyülekezetével szemben" Első fokon. Na mer'hogy, nem azt írták, hogy "Pereket". (Ld. még: #52-es hsz.) |
|
pandala |
|
Na meg: mondjuk, nem igazán ismerem a per trágyát, na de, ha tényleg csak a "képmással való visszaélés" van benne egy _helyreigazítási_ perben, akkor talán még én is megtudnám állapítani a "formai hibát". Ugyanis, mi a rossebet lehetne "helyreigazítani" egy képmással való visszaélés esetén?... Az ott vót, nem lehet helyreigazítani! Sz'al, valami más típusú pert kellene elindítani. Márha úgy érzik, hogy igazuk van .... ))
|
|
tiszavirág |
|
Éppen ezen háborgok én is. A cím és a tartalom köszönőviszonyban sincs egymással. Miért kell ez? Ennyire idióták ülnek a főszerkesztői székekben? Ennyire lenézik az olvasóikat? Szörnyű világ ! Minden olyan bóvli.
|
|
pandala |
|
(( Az a legérdekesebb (sicc!!), amikor a per végén helyreigazításra kötelezik az alperest, és a felperes meg, azzal harsogja tele a világot, hogy a bíróság megállapította, hogy nem igaz az alperes állítása. Francokat!!! Az ilyen pereknél sosem azzal foglalkozik a bíróság, hogy igaz e vagy sem az alperes állítása!! )) |
|
pandala |
|
A Magyar Hang ellen két önálló perről van szó. Az egyiket napolták el szeptemberre.
A másik van rész"nyerésre" a Magyar Hangnál. Első fokon. De, szvsz, még egy ilyen jogerős ítélet esetén is, a szóhasználat ('megnyerte') teljesen értelmetlen egy 'alperes' esetén!! Legfeljebb azt lehetne mondani, hogy a felperesnek nem adott igazat a bíróság!! Ezt hívják "jogállamiságnak". Gondolom.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Korábban többször is bemondja a Hír tv, hogy a kormány 2 hetet ad Kamugeriéknek, hogy kiadják a közbeszerzést a Lánchíd felújítására. Kissé csodálkoztam, valahogy nekem nem fért bele a képbe ez az ultimátum. A tegnapi kormányinfón, azt hiszem az Index újságírója rákérdezett Gulyás Gergely Miniszter úrnál, hogy van- e egy ilyen ultimátum.
NINCS.
No de akkor kedves Hír tv? Mi a nagy büdös lóhimbilimbinek kell hazudni?
Ha nem szeretjük a hazugságot, akkor ezen az oldalon se kell szeretni?
Ha én a Hír tv- nél lennék valami tótumfaktum, akkor ezt az ügyet nagyon alaposan kivizsgálnám és úgy lódítanám ki a kapun a hülyét, akinek "köszönhető" ez a malőr, hogy a lába sem érné a földet. Mert feltételezésem szerint ez nem lehet véletlen.
|
|
pandala |
|
hümm, úgy látszik, tényleg valami nagy izé vajúdik a háttérben ... ))
"A 444-nek Vaszily Miklós délután azt is megerősítette, hogy a Progress Média lesz az a befektető, amely a Hír Tv-től eligazolt, Informátor című műsor stábjával a fedélzetén indítana új tévét. Vaszily elmondta, „hogy a Pesti TV-ben a tartalomszolgáltatás Huth Gergelyék, vagyis a Pesti Srácok feladata lesz – innen a csatorna neve is –, a Progressive pedig a médiaszolgáltatási feladatokat fogja ellátni.”" https://24.hu/belfold/2020/06/29/vaszily-miklos-pestitv-meszaros-lorinc/
" Vaszily Miklós, akitől az Indexet féltik, Mészáros Lőrinc pénzével indított új médiacéget Jandó Zoltán újságíró. 2020. 06. 29. 07:05 A májusban bejegyzett Progress Média Hungary Kft. a főtevékenysége alapján a tévés piacon fog ténykedni. A tulajdonosa Vaszily Miklós, akitől az Indexet is féltik, és aki a kormányközeli média egyik legfontosabb építője. A cikk eredetileg G7 portálon jelent meg. " https://24.hu/fn/gazdasag/2020/06/29/meszaros-lorinc-vaszily-miklos-progress- ...
Alakul a molekul.
|
|
pandala |
|
hümm "Már csak egy kis popcornt kérünk: egymásnak estek a haldokló Index felett 02.07.20 11:03 Author: PestiSrácok.hu Hosszú hetek óta tartó cicaharc folyik az ország egyik legolvasottabb portáljánál a régi és a mostani kollégák között. Az egyik legújabb elem a történetben, hogy az oldalt pár éve elhagyó mostani 444-esek élesen bírálták a jelenleg még ott dolgozókat és a felsővezetőket, valamint azokat, akik megmentenék a lapot az anyagi csődtől. ...." https://pestisracok.hu/mar-csak-egy-kis-popcornt-kerunk-egymasnak-estek-a-hal ... |
|
tiszavirág |
|
MEG KELL TALÁLNI ENNEK AZ ELLENSZERÉT, DE NAGYON SÜRGŐSEN !!!
MERT, HA NEM, AKKOR ABBÓL ÓRIÁSI BUKTA LESZ.
|
|
pandala |
|
Idézet: Breaking! A 888-közösséget fenyegeti a Facebook-cenzúra 30.06.20 14:05 888.hu A 888 Facebook-oldalának végleges letiltásával fenyeget a Zuckerberg-közösség, szerintük ugyanis „gyűlöletbeszédnek” számít, ha nem értünk egyet a melegjogok széles körű elismerésével. Itt tart ma a szólásszabadság. Ha ballib vagy, mindent lehet, ha jobboldali konzervatívként gondolkodsz, fogd be a pofád! ....
https://888.hu/gazemberek/breaking-a-888-kozosseg-letet-fenyegeti-a-facebook- ... |
|
pandala |
|
Ha jól értem, valami olyasmi van, hogy nagyon lecsökkentek a hirdetési bevételek... s ettől MINDENKI bexart!! |
|
|
tiszavirág |
|
Működött az ösztönöm, éreztem, hogy disznóság. Nem jutottam el odáig, hogy bankszámlaszám, de nem is értem, miért kérik, ha ingyenes?
|
|
pandala |
|
na, látod, ez például tényleg egy fake (adathalász) oldalnak látszik!! .... pl. ha megnézed a hozzászólók nevéhez kötött linkeket, az mind egyforma. Ha ráklikkelsz mind ugyanoda vezet.... még arra sem ügyeltek, hogy legalább a "További 10 hozzászólás megjelenítése" szöveghez egy másik linket tegyenek!! .... sz'al, én biztos nem adnám meg a bankkártyám adatait, akárhova is vezet a link ..
|
|
|
tiszavirág |
|
Elszomorító. Én csak azt nem értem, hogy van még ezeknek szavazóik? Ilyen világot szeretnének? Vagy a műveletlen, iskolázatlan prolinak mindegy? |
|
pandala |
|
Egyszerű. Ha a DK hatalomhoz jutna, akkor pontosan úgy működne mint Rákosi Mátyás rendszere! Ne legyenek illúzióink! |
|
|