Téma: Láttátok? (2) |
|
|
|
gajo |
|
"Folk-flashmob " |
|
|
R.András |
|
A cseheknek olyan képet akartak mutatni, amelyiken hasonlít a Hurvinekre ... |
|
|
|
|
|
pandala |
|
kispártnak kis cöf, cöf, .. |
|
pandala |
|
https://hirtv.hu/hirtvkulfold/halalos-kimeneteluve-valt-a-black-friday-2472124
Idézet: Halálos kimenetelűvé vált a Black Friday Hír TV
2018. november 23., péntek 12:00, frissítve: péntek 12:56 Csütörtök este halálos kimenetelűvé vált a Black Friday megnyitója. Egy amerikai bevásárlóközpontban két tinédzser veszekedése tűzpárbajjá fajult.
Vásárlók kígyóztak hosszú sorban egy észak-karolinai bolt előtt. Az egyesült államokban a hálaadást követő péntektől, azaz a Black Friday-től karácsonyig a kereskedők egész éves forgalmuk 40 százalékát bonyolítják le. „Szeretek eljönni az üzletbe, hogy végigsétálhassak, mintsem, hogy online vásároljak valamit” - mondta egy nő, aki szerint a sorban állás is gyorsabban telik beszélgetve, barátkozva.
|
|
|
Walaki |
|
vonva csak a Vona van be
|
|
dejszen |
|
...már ti is be vagytok vonva a programba, egy szavatok sem lehet! |
|
Walaki |
|
Azt kellene pontosabban tudnunk (tudnom), hogy mit is jelent az a "Strukturálisreform-támogató program: ", ami a videó elején látszik. Mer', nekem a felszólalásából "pontosan az jött le", hogy ez megint valami olyasmi lehet, amit a brüsszeli nagyfejűek kitaláltak (!? át akarnak alakítani !?), és ez pölö az általa említettekkel is kapcsolatban lehet... Nem hinném, hogy teljesen 'légből-kapottan' dúdolta bele az üres terembe ..
|
|
|
Walaki |
|
( Hát, te kérdeztél, én csak válaszoltam. Egyébként, nem igazán munkás továbblépni, mert az ilyen beágyazott videóknál általában a video-ablakban /ha odaviszed az egeret/ megjelenik egy "View on Youtube"/jelen esetben/ gombocska, s arra kell csak rábökni ... Én képeket is úgy szoktam a "biztonság kedvéért" belinkelni, hogy előbb rájobbklikkelek és utána a legördülő menüben kiválasztom a "View image"-t, s a megjelenő kép címét másolom ki a böngésző URL (internetcím) sávjából .. )
|
|
|
|
|
Walaki |
|
"“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”" |
|
Walaki |
|
undorító féreg ez a csintalan kommunista nem vész el, csak átalakul
|
|
|
|
|