Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
Dexion |
|
( Nem volt annyi, valahol elcsúsztál a listán számolásban, szvsz. Pl., kora reggel lehet, hogy még csak egy, az előző nap előtti lista látszik az oldalon! .. A napi átlag, nagyjából a #571-nek megfelelő 11, praktice eddig mindig.... Úgy emléxem, hogy ez a 19 is valójában két napi, azaz 8 plusz 11-es érték. ) |
|
tiszavirág |
|
2020.04.29.
323. Nő 68 érelmeszesedés, vastagbéldaganat, csontritkulás
+11
|
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.29. 312. Férfi 72 magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbetegség, végbéldaganat csontáttéttel
+21
2 nap alatt
Sajnos kúszunk fölfelé. |
|
tiszavirág |
|
2020.04.27. 291. Nő 84 magas vérnyomás, demencia, sokidegbántalom
+ 19
(Tényleg 19-en haltak meg 1 nap alatt?)
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.26. 272. Férfi 82 vérszegénység
+10
|
|
|
menta |
|
Üdvözlet! Ez a grafikon nagyon jó, még nem láttam ilyet, mert mutatja az előző éveket is, és a népesség arányában. Nem mindegy, hogy 100 millió, vagy 10 millió a lakosság, amelyre készül a kimutatás.
|
|
|
glens |
|
Semmi érdekes. Csak most többet ülök a segszékemen, gondoltam benézek.
|
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.25. 262. Nő 79 magas vérnyomás, szívbetegség
+12
|
|
glens |
|
Van egy jó hírem. Magyarországon a vírus betörése óta az összes halálozás csökkent. Ez nyilván amiatt van, mert a halálos közlekedési balesetek száma leesett. https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#z-scores-by-country
Ez nincs így Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Angliában Svédországban...
A legjobb ebben Ausztria. De úgy néz ki, hogy mi is időben és jót léptünk.
Sajnos, nem minden ország közöl statisztikát magáról.
|
|
tiszavirág |
|
Szerinted ez mi, mert ezt jelölted meg célnak:
"Majd végül elosztom a halottak számát a bolsevikok számával, azután hozzá adom a pestis túlélőinek buzikkal csökkentett számát."
Szerintem hablaty. |
|
tiszavirág |
|
2020.04.24. 250. Nő 91 magas vérnyomás, általános érelmeszesedés, szívelégtelenség
+11
|
|
gajo |
|
Béresekkel ne kezdjen az ember!
Keress utána, hogy mi is az a hablaty.
Ezek konkrét számokon alapuló, konkrét adatok az adott időpontban. Látom nagyon érzékenyen érintett!
|
|
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.23. 239. Férfi 87 érelmeszesedés, csontritkulás, demencia, légzési és keringési elégtelenség
+14
|
|
gajo |
|
Nem az 502-re gondoltál? Azt megválaszoltam.Esetleg külön magyarázatot vársz?
502#: "Innen: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd ...
A célja?
Majd végül elosztom a halottak számát a bolsevikok számával, azután hozzá adom a pestis túlélőinek buzikkal csökkentett számát."
Semmiféle célja sem volt. Csupán kitekintettem a szomszédokra. Gondolom a link nem szorul külön magyarázatra! Hm. Már nem is érhető el az akkori címen. |
|
tiszavirág |
|
2020.04.22. 225. Férfi 73 dementia, anémia
+12
|
|
tiszavirág |
|
Majd megmondom, ha normális módon megválaszolod az 515-t.
|
|
pandala |
|
Ja, és/de az sem valósidejű statisztika. |
|