Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
glens |
|
Semmi érdekes. Csak most többet ülök a segszékemen, gondoltam benézek.
|
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.25. 262. Nő 79 magas vérnyomás, szívbetegség
+12
|
|
glens |
|
Van egy jó hírem. Magyarországon a vírus betörése óta az összes halálozás csökkent. Ez nyilván amiatt van, mert a halálos közlekedési balesetek száma leesett. https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#z-scores-by-country
Ez nincs így Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Angliában Svédországban...
A legjobb ebben Ausztria. De úgy néz ki, hogy mi is időben és jót léptünk.
Sajnos, nem minden ország közöl statisztikát magáról.
|
|
tiszavirág |
|
Szerinted ez mi, mert ezt jelölted meg célnak:
"Majd végül elosztom a halottak számát a bolsevikok számával, azután hozzá adom a pestis túlélőinek buzikkal csökkentett számát."
Szerintem hablaty. |
|
tiszavirág |
|
2020.04.24. 250. Nő 91 magas vérnyomás, általános érelmeszesedés, szívelégtelenség
+11
|
|
gajo |
|
Béresekkel ne kezdjen az ember!
Keress utána, hogy mi is az a hablaty.
Ezek konkrét számokon alapuló, konkrét adatok az adott időpontban. Látom nagyon érzékenyen érintett!
|
|
|
|
tiszavirág |
|
2020.04.23. 239. Férfi 87 érelmeszesedés, csontritkulás, demencia, légzési és keringési elégtelenség
+14
|
|
gajo |
|
Nem az 502-re gondoltál? Azt megválaszoltam.Esetleg külön magyarázatot vársz?
502#: "Innen: https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd ...
A célja?
Majd végül elosztom a halottak számát a bolsevikok számával, azután hozzá adom a pestis túlélőinek buzikkal csökkentett számát."
Semmiféle célja sem volt. Csupán kitekintettem a szomszédokra. Gondolom a link nem szorul külön magyarázatra! Hm. Már nem is érhető el az akkori címen. |
|
tiszavirág |
|
2020.04.22. 225. Férfi 73 dementia, anémia
+12
|
|
tiszavirág |
|
Majd megmondom, ha normális módon megválaszolod az 515-t.
|
|
pandala |
|
Ja, és/de az sem valósidejű statisztika. |
|
gajo |
|
Az öreg, beteg lovakat lelövik ugye? |
|
gajo |
|
És ezekkel mi a célod? |
|
|
gajo |
|
Túl leszünk! Nyugi! Gondoskodtak az eszközről! |
|
|
gajo |
|
Az igazi oldalak a jövőbeni adatokkal dolgoznak! |
|
pandala |
|
Csakhogy teljesen rosszul "idéztél" .. Én nem ezt: "összekeverik a valóságot" írtam. És nem is azt amit most 'emeltél ki'! Hanem ezt: "alapból összekeverik a valóságot egy kis 'matematikai' bűvészkedéssel" Azért kérdeztem amit, mert amit írtál, abból nem derül ki, hogy most tulajdonképpen mire/melyikre fújjolsz?? .... Tényleg nem értem. .. :-((
És: nemá', de mitől lenne ""torz"" pl. az #539-beli?? Meg a hasonlók?? .. ( Nyilván, nem ezer százalékra pontosak, de a 'valóságban' semmiről sem szoktunk teljesen pontos információkat lelni. Ez mindennel így van. ) |
|
menta |
|
amelyek alapból összekeverik a valóságot -idéztem 538-ból, mert matematikával keverik, torz azzal, de anélkül is, (de most már tényleg hagyjuk, nem lesz jobb semmi ettől, nem lett jobb a téma megértése ettől) |
|
pandala |
|
Nem értem. Melyikeket?? Egyik sem a "valóságot keveri össze"!
|
|