Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
gajo |
|
És ezekkel mi a célod? |
|
|
gajo |
|
Túl leszünk! Nyugi! Gondoskodtak az eszközről! |
|
|
gajo |
|
Az igazi oldalak a jövőbeni adatokkal dolgoznak! |
|
pandala |
|
Csakhogy teljesen rosszul "idéztél" .. Én nem ezt: "összekeverik a valóságot" írtam. És nem is azt amit most 'emeltél ki'! Hanem ezt: "alapból összekeverik a valóságot egy kis 'matematikai' bűvészkedéssel" Azért kérdeztem amit, mert amit írtál, abból nem derül ki, hogy most tulajdonképpen mire/melyikre fújjolsz?? .... Tényleg nem értem. .. :-((
És: nemá', de mitől lenne ""torz"" pl. az #539-beli?? Meg a hasonlók?? .. ( Nyilván, nem ezer százalékra pontosak, de a 'valóságban' semmiről sem szoktunk teljesen pontos információkat lelni. Ez mindennel így van. ) |
|
menta |
|
amelyek alapból összekeverik a valóságot -idéztem 538-ból, mert matematikával keverik, torz azzal, de anélkül is, (de most már tényleg hagyjuk, nem lesz jobb semmi ettől, nem lett jobb a téma megértése ettől) |
|
pandala |
|
Nem értem. Melyikeket?? Egyik sem a "valóságot keveri össze"!
|
|
menta |
|
szerintem is "összekeverik a valóságot" - úgyhogy nem is érdemes olvasni azokat. |
|
|
pandala |
|
Há', ha jól értem, hogy mit akarsz mondani, akkor te pont fordítva ülsz a lovon.. :-( Pont hogy azok a kattintás-vadász helyek, amelyek alapból összekeverik a valóságot egy kis 'matematikai' bűvészkedéssel! Annak nulla értelme van, hogyha nem kezeljük a helyén. Olyan az mint például a GDP; nem lehet belőle csak úgy szakítani egy kicsit reggelire a tejbepapi mellé! ..
|
|
menta |
|
rendben, igazad van / az már a magánügyem, hogy miért érdekesek NEKEM ezzel a 'nemvalósidejű' statisztikával összevetve a napi torz, össze-vissza, nem matematikusi hozzáállással, hanem kattintásvadászattal közölt adatok, az orvosok által egymással ellentétes megjegyzésekkel tűzdelve "kimutatható 15 éves virusfertőzés" stb. Csak legyünk már túl ezen, az a lényeg. |
|
pandala |
|
Nem, nem azért. És nem mindegy, egyáltalán nem. A "valósidejű" nem keverendő össze a "valószínűség-számítás alapúval"!
|
|
menta |
|
jaj - futááás. De nem. Nem jó. Ami elől menekülsz, szembejön veled : ) Azért is: Éljenek az ártatlan tobzoskák! |
|
|
R.András |
|
Van egy jó/rossz hírem a tobzoskák számára: A tobzoskák kipusztítását ökodiktatúrával lehet megakadályozni: Akit tobzoskavadászaton vagy -kereskedelmen rajtakapnak, azt a helyszínen agyonlövik. (Ez azért rossz hír, mert már vízre tették a tobzoskavadászok és -kereskedők jogait védő NGO-k hajóit, indulnak a tobzoskák védőügyvédeit kinyírni !) |
|
pandala |
|
Hamár, .... Azok az oldalak, melyek a napi jelentett adatokból dolgoznak, azok inkább tekinthetők valósidejűnek, hiszen azok, napi bontásban, "valós" () adatokat jelenítenek meg! ..
|
|
pandala |
|
Gondolom, ezt nekem írtad. Ha nem, hát nem. Ez a matematikai statisztika, valóban, akár tanultuktad, akár nem. De nem erről volt szó. Hanem a "valósidejű statisztika"-ról. A hivatkozott oldal nem valósidejű statisztika! Nem ismétlem meg a kérdésemet. ....
|
|
|
|
pandala |
|
Tehát, akkor nem valósidejű!! Csak nem gondolod, hogy másodpercre pontosan tudják a halottak számát!? .... |
|
tiszavirág |
|
2020.04.21. 213. Nő 73 krónikus obstruktív tüdőbetegség
+14
|
|
menta |
|
A Tobzoskák nevében köszönöm a sok segítő választ. A valósidejű statisztika az előző év(ek)ből készülő matematikai statisztika. Tehát a mostani virus nincs benne. De pl. benne vannak a malária miatt elhunytak (amire van gyógyszer). Na meg eddig az ideig (jan.1.-ápr.21.) az év során különböző okból elhunytak,pl: 3 975 194 Idei fertőző betegségek miatti halálozások Valamikor a napokban volt 7.777.777.777 ember. https://www.worldometers.info/hu/ |
|