Téma: Asszociáljunk már gyorsabban ! |
|
|
pandala |
|
"Tényleg csúnya lány volt. Az arca Louis Armstrong hangjára emlékeztetett ..." |
|
|
|
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Na jó. Balkéz-jobbkéz. Amper mennyi? Válasz van? Ha igen, akkor Amper kevés. |
|
gajo |
|
Hm. "birkózógép Mulvai János gyűjteménye forrás:http://mnytud.arts.klte.hu/SZLENG/EGYEB/MULVAI.HTM Jelentése kettős. Egyrészt villanyszerelési berkekben jelenti a falból kiálló két drótot, amelyet megragadva birkózógép hatást érhetünk el. Másrészt orvosi értelemben jelenti az intenzív osztályokon a betegre csatolt infúziós eszközöket. Ennek eredete ismeretlen." |
|
|
negyven rabló |
|
Dik-ta-túra, dik-tat-úra megvertek, verik a képviselőket, az ajtó pofánvágott! Tönkrement a térdem! Megyek az ombucmanóhoz! A Varjút halálra verték, ő is megmondta,hogy érezte, hogy fejbe akarták rúgni!Ez borzalom! A Hadházit a lépcső korlátjáról kaparták le, pedig csak a tizenéves srácokat utánozta! Még egy pofont sem kaptak, pedig a gumibot is kijárt volna nekik!
|
|
|
pandala |
|
Igazándibul, akkor van gond, hogyha üvegből van. Mert az akkor is ott van, amikor nincs nyitva...
|
|
negyven rabló |
|
Jó, de miért kell lepattanni arról az ajtóról, amelyik láthatóan bezárult az orrom előtt? Diktatúra, diktatúra! Bekötöm a térdem alatt a nadrágomat látványosan, később Varjú a földön már hosszú percek óta fekve közli az őt óvatosan kikerülő őrrel, hogy nagyon tudja, fejbe akarta rúgni! Érezte! |
|
pandala |
|
ajtóról lepattanás
( Én is próbáltam már, de mégse lettem híres. Orbán takaroggy, Orbán takaroggy!! ) |
|
negyven rabló |
|
Ráz, rááz, ráááz, rázott... késő már, de legalább azt a hülye Orbánt leváltottátok már? |
|
pandala |
|
a nemzetközi helyzet fokozódik |
|
pandala |
|
fali konnektor (birkózógép, birkózógép? .. )
|
|
|
negyven rabló |
|
Ne aprózzuk! Fogjuk meg a falból kijövő jobb és baloldali drótot jobb és bal kézzel. Ha semmi nem történik, akkor a főbejárat mellett kattintsuk vissza a főbiztosítékot a felső állásba! A mentők 10 perc múlva megjelennek, de az eredmény kérdéses. Khm... |
|
|
|
|