Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
Felkesz Deneverr |
|
Az ír fickó a hatos bolyból, viszont, "piszkosul" elindult visszafele, Új-Zéland felé!! Valami történhetett vele.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Most már inkább csak a szél iránya a probléma, szvsz. Didac pl. nem is fog Tasmánia-kerülésbe kezdeni, valószínüleg. ... ;-) Mondjuk, neki most még szele se nagyon van :--D
|
|
gajo |
|
Négyen téblábolnak a viharban, az öböl nem engedi őket... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Tudod mi az érdekes? Ha egyébként már megjavította azt a problmáját, akkor most szerintem már abból a pozícióból azt is megtehetné, hogy csak Tasmánia után térne le délebbre! Pláne, hogyha esetleg Didac szkipper is Tasmánia-kerülésben gondolkodik... Hajrááá (Amúgy, Péternek is "bajuszos" a hajója!! Mondjuk, nemtom, hogy neki volt-e már abból valami haszna .. )
|
|
gajo |
|
Péter van a legrosszabb helyzetben, végül feladja... |
|
gajo |
|
Didac is kerülni akarja Tasmániát? |
|
gajo |
|
7 mérföldet ledolgozott! Már "csak" 273 Armel előnye. /12.00/ |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szabálytalan!!! Jobbról akar előzni!! Faragott a hátrányából 4 mérföldet! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hümm, érdekes, de azé' 280 mérföld kölönbség még mindig van... igaz, az nekik csak mintegy fél napos járásnyi csak :--D Tegnap 22h-kor 20.5 csomóval ment!... Na, majd meglátjuk, hogy ma 9-kor mi lesz az állás... Hajrá, Alex!! ( Nanehogymá' egy francia nyerjen! ;--)) )
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nemá'!! Na, ezt mindjárt megnézem! ... Faragott magának DSS "bajusz" foilt??? |
|
gajo |
|
Holnapra Alex átveszi a vezetést? |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hatan vannak! Egyszer már én is írtam róluk, akkor kétszer is csekkeltem a létszámot.... (A kék ráfeküdt a ződre. Erősssen ki kell zúúúmolni, hogy látszon a hatodik is.)
|
|
gajo |
|
Azok öten összebújnak, mint naposcsibék ha kánya közelít. |
|
gajo |
|
Nándornak meg szólni kellene, még utoléri ez a siheder Konrád. |
|
gajo |
|
Nagyon várják már Pált:
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nah, du. 6-kor már meg is fordult, megint nyugatnak tart... "Sarkában" egy 40 csomóssal. Huhh. Brr.
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Áhááá, na de van még egy alapgongggya is! : "Pieter Heerema (No Way Back) is still attempting to find a solution to his autopilot problems. The Dutchman only sailed 53 miles towards the finish in the past 24 hours. Heerema does not want to tackle the Pacific without solving these problems." http://www.vendeeglobe.org/en/news/17523/game-on
Sz'al a felfújható robotpilótája is lerobbant, és nem akar a megjavítása nélkül neki vágni a "csendes" óceánnak! |
|
Felkesz Deneverr |
|
De jó példa arra, hogy milyen előnyben vannak a "bajuszosak", hogy a 4. helyen haladó Jean-Pierre-nek még arra is vol ideje, hogy Tasmániát kerüljön közben ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Nah, ha hinni lehet a trackingen láthatóakban, akkor most már 27 csomós szelet kap oldalról! De 2 csomónál is kevesebbel halad!
|
|
|
gajo |
|
24 óra alatt 40 mérföld, leragasztották! |
|
Felkesz Deneverr |
|
hú, a kismanó vinné el, Nándi megint kifogta, nincsen szél .... |
|