Téma: Most akkor mi van? |
|
|
malom |
|
Na, és amúgy, mit akart kifejezni a #44? A TV2 komcsi? Mer' Exathlonozik?? ;--)))
|
|
|
|
|
malom |
|
Az elég szomorú, ha nem tudod mi az hogy: csillag
|
|
gajo |
|
Tekerhetem, pontozhatom, árnyalhatom a vörös csillag az csak vörös csillag! |
|
pandala |
|
Hehh, hiszen ez sem kerítés, hanem csak "kapu oldalszárnyakkal"! ;-)
|
|
|
tiszavirág |
|
Nocsak, nocsak ! Ki hallott róla? 764 km hosszú szép nagy falacska Törökország és Szíria határán, és az EU finanszírozta.
Most akkor mi van?
|
|
|
pandala |
|
Kunhalmi Ágit felszerelik ajtó-elhárító rakétákkal ... |
|
|
gajo |
|
Már jönnek az új harckocsik, önjárólövegek, rakéták... |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Na, mos'már tényleg nem lesz rajta zászló.. ;--D |
|
|
|
pandala |
|
https://888.hu/article-a-soros-egyetem-celja-a-hiszteriakeltes ""A Soros-egyetem célja a hisztériakeltés" Pörge Béla 2018. november 24. 14:25
A kormány már több Európán kívüli egyetem magyarországi működéséről írt alá megállapodást a felsőoktatási törvénynek megfelelően, egyedül a CEU körül folyik a hisztériakeltés, mert a "Soros-egyetem" abban érdekelt - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint az egyetem melletti, szombati tüntetés is azt igazolja, hogy egyszerű hisztéria, amit az intézmény körül művelnek.
A kormány álláspontja változatlan: Magyarország jogállam, a törvény mindenkire és minden egyetemre, a "Soros-egyetemre" is egyformán vonatkozik - tették hozzá.
A kormány tudatában van annak, hogy a "Soros-egyetem" korábban nem folytatott oktatási tevékenységet az Egyesült Államokban; az intézmény amerikai "kampusza" egy faház, a szintén Soros Györgyhöz kötődő Bard College területén, de kurzusait nem ott oktatják.
Ami most zajlik, egy Soros-féle politikai blöff, a politikai hisztériakeltés legújabb állomása" – hangsúlyozták."
|
|
Walaki |
|
ahh, sz'al ez egyelőre csak egy ideiglenes regisztráció .... hmmm " By MarEx 2018-11-06 17:56:00
The NGO-operated migrant rescue vessel Aquarius 2 has obtained a provisional flag registration from the Liberian Registry, filling the compliance gap left when Gibraltar and Panama deregistered her. She was the last vessel of her kind operating off the coast of Libya." https://www.maritime-executive.com/article/last-migrant-rescue-vessel-finds-n ...
|
|
|
|