Téma: A tervezett internetadóról... |
|
|
|
jojoba |
|
Tuvalun meg 200 éve van citrom facsaró adó!!! |
|
tiszavirág |
|
Van miből fizetni, szja-csökkentés, rezsi- csökkentés, családtámogatás, adókedvezmény a gyerekek után, nincs tandíj, nincs infláció, nem fizetős az egészségügy (más kérdés, hogy olyan amilyen, de az átkosban is ilyen volt) Amiket felsoroltam, azok többszörösei a netadónak.
Akik most a netadó miatt tüntetnek, azok azt hiszik, hogy Badfriend megadta nekik a lehetőséget és a támogatást, hogy a háromszoros vereségüket győzelemmé változtathassák. |
|
Békáscity |
|
melyiken ? mert 2010-2012 között sziriai nagykövet volt |
|
|
tiszavirág |
|
Na, újabb kriptaszökevény a netadó ellen:
|
|
|
jojoba |
|
Tiszavirág biztos tüntet, "még több adót"!!! |
|
jojoba |
|
Tuvalun meg 200 éve van citrom facsaró adó!!! |
|
|
jojoba |
|
"Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára azt állította kedden riporterünknek, hogy a tervezett internetadó esetében nem előfizetésenként kell megfizetni a 700 forintos felső plafont, hanem háztartásonként. Miközben persze a kormány és a parlamenti képviselők azt próbálják bizonygatni, hogy azt nem is az előfizetők, hanem a szolgáltatók fizetik majd. De akkor ki fizet háztartásonként?"
http://hvg.hu/gazdasag/20141028_Haztartasonkent_700_forint_lesz_az_intern?s=hk |
|
jojoba |
|
Ezt már vasárnap este is lehetett látni, de itt nem ezekről a helyzetet kihasználó majmokról van szó! Légy olyan szíves idézz csak egyetlen újságírót, aki azt írta erről az adóról: ez már igen, ez helyes, ez nagyon jó.... |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Aszongya Badfriend, hogy ő a Békemeneten is ott volt.... Érdekes, hogy senki nem látta..... Utólag ezek mindent mindig másképpen csinálnak.... Havas Henrik manapság nem szerepel másképpen a műsoraiban, mint megrögzött MDF-es és Antall rajongó. Erről az oldaláról soha nem hallottam akkor, amikor még élt Antall és volt MDF. "O tempora o mores". |
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Miért lenne hazugság? Rogán már százszor lenyilatkozta, hogy az adót nem a zemberek, hanem a szolgáltatók fizetik. Hogy ki minek nevezi az adót az sájszegál. A támadók abba kapaszkodtak bele, hogy a szolgáltatók majd áthárítják. Vámosi Nagy Szabolcs is azt nyilatkozta, hogy a törvény megfogalmazásánál kell ezt a célt figyelembe venni, tehát szerinte van olyan megfogalmazás, amivel valóban a szolgáltató fizet. Rogán is többször kihangsúlyozta, hogy rengeteg pénzt fognak beleölni a fejlesztésbe, aminek a hasznát a szolgáltatók fogják besöpörni, ez az adó a visszacsöpögtetésről szól. No de kis hazánkban az anarchisták minden kiskaput fölhasználnak a patás ördög leváltására és Badfriend úr önzetlenül meg is ad minden segítséget nekik, hogy ártsanak.
Egyébként Vámosi arról is nyilatkozott, hogy Vida Ildikót korrupcióval megvádolni, a vicc kategóriája. |
|
|
tiszavirág |
|
Az én szja-m és a körülöttem dolgozóké a gyurcsányi 44+4 %-ról 16 %-ra csökkent. Ez tény, és nem milliárdosokkal dolgozom együtt, hanem hétköznapi tisztességes emberekkel. |
|
Jethro Tull |
|
Ha egyszer az egyik adót le lehet vonni a másikból, akkor minek vezetik be valójában? |
|