Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
Rendes Kis |
|
A tapizós telefon ellen én is fellázadtam. Kb. 1 napig volt olyanom, oszt gyorsan visszacseréltem gombosra. |
|
mpd |
|
Ne vegyél olyat. Én se veszek. Most szemezek egy Caterpillarral, hagyományos telefon-telefon. Ha már márkásat akar az ember (persze nem biztos, hogy rászánom magam) |
|
panda |
|
Olyan ez, mint a viccben, mely szerint az lesz az első kínai űrhajós, aki utoljára engedi el a csúzlit! ..
|
|
|
mamácska |
|
Egyedül Ő meri vállalni a csapatkapitány szerepét. Szanyi kapitány mint tudjuk Brüsszelbe távozott, Botka marad Szegeden, Mesterházy nem vállal semmit,ki marad?.... Nem lesz könnyű dolga - azt hiszem. Közben folynak az eljárások, újra kezdődik a Hagyó-per, a terézvárosi is folytatódik,Simon sincs még lezárva (mármint az eljárás ellene). Ilyen háttérrel és a széteső baloldallal -élükön Fletóval - egyáltalán nem könnyű a helyzet. |
|
|
|
|
|
panda |
|
http://www.youtube.com/watch?v=YO07KTU3jEU#t=315
In 2012, the New Zealand government admits to illegally spying on Kim Dotcom.
In 2014, the President of the USA visits New Zealand on urgent business...
Join the Internet Party today, and help us get this Manifesto into action!
Download our app now:
|
|
panda |
|
Savanyú szőlő, avagy „független-balliberális” vélemények MNO
2014. július 07., hétfő 22:58
– „A kampányszínház hülyeség” – mondja ezt Znamenák István, aki maga is művelte ezt a műfajt. Pálfordulás? – Hangulatkeltés a filmalap körül – Azokról, akik nem tudják vagy éppen nem akarják megkülönböztetni egymástól a filmipart és a filmművészetet. Miért? – Elhallgatott előadás – Sajtóhiba? Feledékenység? Vagy csak a független szerkesztői elvek miatt hanyagolják egyes médiumok a Kulka Jánossal nyilvánosan vitázó Bognár Zsolt rendezését? – Vélemények a léc alatt – Szemelvények a no comment kategóriából. http://mno.hu/paholy/savanyu-szolo-avagy-fuggetlen-balliberalis-velemenyek-12 ... |
|
|
panda |
|
nah, ennek is elmentek otthonrúl ...
Edward Snowden hazatérne 07/07 19:48 CET
Edward Snowden azt reméli, hogy visszatérhet az Egyesült Államokba Oroszországból, ahol tavaly kapott ideiglenes menedékjogot. Ezt ügyvédje jelentette be, aki szerint a titkos információk kiszivárogtatója jól van. Snowdent hazájában kémkedéssel és államtitkok ellopásával vádolják, amiért akár harminc év börtönt is kaphat. hu.euronews.com/2014/07/07/edwardsnowden-hazaterne/ |
|
|
hulot |
|
Ennyire zavar a másféle vélemény?
|
|
|
hulot |
|
"Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul."
|
|
hulot |
|
Helyesen "cui prodest", félműveltkém. A vonatkozói névmás (qui) dativusa, részeshatározó esete "cui" névmási dativus. Nem csoda, hogy fosol.
|
|
keresztkem |
|
Fosni minek? "Qui prodest"....mongyák. k.k. |
|
hulot |
|
Mert fostok, brekkancs.
|
|
|