Téma: Láttátok? (2) |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Jahogy az az égimeszelő fickó a bibicis 'riporter'??.... Hümm..
|
|
Felkesz Deneverr |
|
semmiféle riporteri hazudozás nincs ebben a videóban, én legalábbis nem találtam .... mire gondoltál? .... |
|
|
|
|
R.András |
|
Ez itten 1 válasz R.András 451.sz. hsz.-ára. |
|
R.András |
|
Ez itten 1 válasz tiszavirág 450.sz. hsz.-ára. |
|
tiszavirág |
|
(Itt valami gebasz van RK. Már akkor is furcsa volt ez az "Új téma", amikor nálam ez kijött. Most meg az történt, hogy kerestem a hozzászólásaim között, hogy melyik témánál írtam Verebes első megszólalását. Megtaláltam a "Láttátok"- ban, és oda rákattintva tettem be a második megszólalás linkjét, ami erre a fura "Új téma"-ra ment.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Isa pur es chomuu vogymuk. Menyi milosztben terümtevé elevé miü isemüküt, Ádámut, és adutta vola neki paradisumut házoá. Es mend paradisumben volou gyimilsiktül mundá neki élnie. Héon tilutoá üüt igy fa gyimilsétül. .... |
|
|
mackó |
|
Gyurcsány sokat tud, ő mozgatja a szálakat. Kezében van az egész MSZP. Meg is mondta már többször is. Elég csak egyetlen mondatát idéznem:
Idézet: Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk ...
No, szóval ez csak egy a sok közül, amivel szénné éget bármely MSZP-s tagot. Ha egyszer Pomócsi bácsi kinyitja a száját és el kezd beszélni ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Vajon, ki kap még selyemzsinórt a hátralévő 7-8 hónapban?.... ;-))
|
|
|
mackó |
|
Reggel a Kossuthon Molnár Gyuszi elkotyogta, hogy lemondatták. Persze utána már dadogott, hogy közös döntés volt, de már késő ... |
|
|
|