Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
gajo |
|
Utána valóban nem látszik, de mindég kinagyítom... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Zoomolás után, valszeg ott volt, de lehet, hogy nem.... Most viszont, kell neki egy kis zoomolás, hogy láccon és jáccon ... ( cookie-ban mindenféle infót el tud tárolni a böngésződ, sz'al az is befolyásolhatja, hogy mit is látsz egy sima megnyitás után... érdemes nyomni neki egy F5-öt (refresh-t) ) |
|
gajo |
|
Nem lehetett ott, mert tegnap sokat "kütyüztem" vele, sőt az már régebben feltűnt, hogy csak néhány támpontot jelölnek. |
|
|
gajo |
|
Jáccanak itt velem újra jelzik Tahitit |
|
Felkesz Deneverr |
|
Az előbb néztem, ott van rajta. Lehet, csak ki kell zoomolni... És, lehet, hogy korábban is ott volt, kizoomolás után, nemtom ... :--D
|
|
gajo |
|
Közben levették a piros pontot és a feliratot, valami kósza ötlet volt... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Az tök lyó!!! Paul Gauguin fest majd Paul Meilhatnak egy 90 kilós vaslédit, aki majd hajcsa a keelt, mikor befordulnak Horn Gyula fokánál!
|
|
Felkesz Deneverr |
|
ja, papírusz hajókkal ... még egy új bigyó legyártása/leszállítása is időigényes, sz'al, azért gondolkodnak inkább a használtban ...
|
|
gajo |
|
Az nem is olyan elhagyott hely... |
|
gajo |
|
Hm. Szóval Tahiti a célpontja. Megjelent a térképen egy piros pont.... az még vagy 1300 tengeri mérföld! |
|
gajo |
|
Az ilyen elhagyott helyeken mindenki ezermester... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Lehet, Nándi most már a sérült szárnyú Alex hajóval lenne versenyben a 2. helyért!! |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Na itt a 15h-s állás. Hát, igen, Paulnak elég sokat kell még mennie ahhoz, hogy elkezdhessen azon morfondírozni, hogy nyugatra forduljon ... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Az első négynek van hydrofoils-ja is, legyen az akármi is ... http://www.vendeeglobe.org/en/ranking-and-race-data Azé' arra kiváncsi lennék, hogy vajon most Nándi előrébb lenne-e hogyha neki is lenne ilyen herkenytűje! OK, sejtem, hogy nem csak ez számít, de jó lenne tudni, hogy vajon mekkora hátrány az ha nincs ilyenje a zegységnek.
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hmmm, és újat nem is tudnak gyorsan, csak egy használtat egy másikból ... A rankingből is kiveszik. 8-10 nap .. |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Igen, ezt mintha már én is láttam volna, amikor azt nézegettem, hogy vajon mi jön Nándinak... de csak arra figyeltem igazán, hogy Nándinak sima útja lehet egészen a déli "tiltott zóna" határáig .......
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát, az nem sokat jelent... legfeljebb életben maradás szempontjából valamicskét, de olyan messze vannak mint Conrad hazája ...
Na meg, egy ilyen 80 kilós bigyó, meg dokk,.. sincs arrafelé nagyon... Bár, ha igaz, akkor lehet, hogy a hajója ilyet is cipelt magával tartalékalkatrészként... végülis a hajó kétszemélyes tulajdonképpen, a 80 kg az meg egy nem túl mackós ember súlya ..
|
|
gajo |
|
Péter folytatja a versenyt, a 18. helyre jegyzik. |
|
gajo |
|
Idézet: “megérzés…egy időben küldtünk levelet egymásnak Konráddal… aggasztó az az óriási ciklon Új-Zéland alatt. Én már túl leszek a veszélyeztetett zónán, de a Konrád! … Miles Davis szól a háttérben “ Vendeeglobe Dec. 23. Good luck Stephane and Paul! Spirit of Hungary … folytatás
http://spiritofhungary.hu/hirek/
|
|