Téma: A választás következményei |
|
mackó |
|
Fletó piríttatta a hátsójukat, de ő maga is ég rendesen. Egyelőre én nem látom, hogy ki gyengült az amúgy is halovány "erősségéből". Majd lerendezik egymás között, de legalább látunk pár csörtét. Ezek már ott olyan mély törésvonalak, hogy nem tudják a színfalak mögött tartani. Én nyilvános pofozkodásra számítok, csak a székemet, a sörömet és a kávémat viszem magammal a páholyba. |
|
mamácska |
|
És akik oda küldték őket, vajon hová fognak kerülni? Tegnap olvastam valahol,hogy az MSZP szerint az EGYÜTT-PM gyakorlatilag megszűnt. |
|
mackó |
|
Kérdés, hogy akik felültek a gázsütőre, most mit csinálnak? Tovább égnek, vagy lemásznak? |
|
Jethro Tull |
|
"Információink szerint ismét Papp Dániel lesz az MTVA új tartalomszolgáltatási igazgatója, és ezentúl az egész hírosztály az ő hatásköre alá tartozik majd, azaz nem lesz külön hírigazgató. Papp Dániel immár sokadszor jelentőset lép előre a ranglistán. Annak ellenére, hogy neve összeolvadt a riporthamisítás műfajával." |
|
|
Rendes Kis |
|
Te ebben nem szavazhatsz, mert perverz vagy ! |
|
Rendes Kis |
|
Demokrácia = népuralom. Ezt nem a fidesz találta ki, hanem az ókori görögök. |
|
mpd |
|
Idézet: MDP-s VADÁLLAT ÚR,
Fiaim, nehogy elüldözzük az öreget, ő egy hungarikum!!!
|
|
|
Jethro Tull |
|
A demokrácia a többség diktatúrája. Legalábbis a fidesz szerint. Még egy-két év és akár proletárdiktatúra is lehet. |
|
|
|
hümér |
|
( Kiss olvtárs, szegény, tévedésben van. Azt hiszi, hogy egy Fidesz feltétlen híve, az már maga az Isten. És ezért, mindenki ellenség, aki támaggya eme "Istent" .. )
|
|
hümér |
|
Ne dühöngjé' már te szerencsétlen sokkgenerációs értelmiségi!! Inkább elmondhatnád, hogy sikerült e már végre felfognod az SZJA-t
|
|
tiszavirág |
|
Már megint kezded, te szerencsétlen! Képtelen vagy abbahagyni? Menj az "Egészségügybe", ott a "Dühöngő"-ben folytasd, ne dolgoztasd fölöslegesen Rendes Kis kollégát!
|
|
hümér |
|
Tudom, Tiszavirág. Barom, állat, szocióópata,...
|
|
hümér |
|
SZJA rendben van? Legalábbis, számodra?!..
|
|
hümér |
|
Háppedig, szavazni köll! Azután meg 4 évig hajlongani azok előtt, akkikre szavazottál. Ez a demokrácia.
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem egy ilyen fórumon nem a másikat, hanem a közügyeket és a közszereplőket kellene bírálni, vagy dícsérni. Rosszul gondolom? |
|
|
rintintin |
|
TÖK JÓ! IGAZA VAN. MERT MI IGY IS NYERÜNK. ÖNÖKNEK MEG: BAKFITTY! |
|
Jethro Tull |
|
Tök jó, hogy nem létező párt szociopatákat küld biztosnak. Mi jöhet még? |
|
rintintin |
|
Egyébiránt amit a "delirálásról" ír-t MDP-s VADÁLLAT ÚR, az már csak azért sem volt lehetséges, mert SZAVAZÓKÖRI BIZTOS voltam a KDNP szineiben Miskolc 9.sz. választókörzetének 68 sz. irodájában--este 10-ig, az összeszámlálás miatt addig. Ez mellesleg a Miskolc belvárosi Vörösmarty általános iskola egy tanterme.Ez nem az én szavazókörzetem, úgyhogy kocsival odavittek az enyémbe déli 1 körül, hogy szavazzak a sajátomba, a 8.sz.-úba, ahol a feleségem már korábban "leszavazott". Úgyhogy nagyon fals a vádaskodása.Persze a delirálással kapcsolatban nyilván önmagából indul ki, mert: "ki mint él úgy ítél!" |
|
rintintin |
|
"..nem feltétlenül a Jobbikra szavaz." Persze.De én sem azt irtam, hogy "feltétlenül", hanem csak azt, hogy " föltételezem a "jobbikosra"--ha vót' oljan önöknél egyáltalán...".Tehát hogy csak "föltételezem", de mittudomén hogy volt... |
|
rintintin |
|
"..Na és mi van ha csak etetem magát és nem is szavaztam?" Hogy "etet-e" vagy sem, azt én nem tudhatom.S annyira ostoba sem vagyok, hogy elhigyem: EZT ÉN KÉPES LENNÉK KIDERITENI! Ennélfogva nem igazán érdekel az, hogy ön "etet-e engem" vagy sem.Ha "etet" azzal, hogy elment szavazni, amit természetesen és hál'Isten nem áll módomban kideriteni. 'Akkor tehát MINKET TÁMOGATOTT, HA(!) nem ment el--függetlenűl attól, hogy ön most mit mond vagy gondol.Ha elment és ellenünk szavazott, akkor az is egy világos helyzet meg az is, ha netán-neadjisten elment és ránk szavazott...volna.Ez ilyen egysszerű. |
|