Téma: Márki-Zay Péter |
|
gajo |
|
megint okoskodsz! Szippantottál valamit? He-he-he... |
|
Walaki |
|
hehe, nah, ennek aztán semmi relevanciája sincs mostanperma .... aki komcsi, az komcsi, semmit sem számítanak a "felmenők" .. :-D
|
|
gajo |
|
No, ez válasz néhány kérdésre:
"dr.Márki-Zay János: tévedésre való figyelem felhívás Tisztelt Radix Fórum! A "Márky-Zay" családnév helytelenül került a névtárba. Családunk neve helyesen Márki-Zay. Ezt a nevet elsőként néhai dr.Márki-Zay Lajos parlamenti gyorsíró nagyapám kapta és használta nemesi névként. Előzménye az volt, hogy családunkban leányágon mind a Márki (s nem Márky), mind a Zay családnév előfordult. Nagyapám közlése szerint két y-ra végződő név nem szerepelhet nemesi névként Magyarországon. Ez logikus, bár a Bajcsi Zsilinszky-t szokták Bajcsy Zsilinszkynek írni. Nagyapám a Sarkadhoz közeli Csákiszigeten született. Márki és Zay őseink Sarkadon éltek. Így nagyapám a sarkadi Márki-Zay nevet használta. Édesapám (ifjú dr. Márki-Zay Lajos) Budapesten született és Gyulán élt, testvérhúga (Márki-Zay Margit) Budapesten élt. Édesapámnak jelenleg 17 Márki-Zay-nak született leszármazottja van." |
|
|
gajo |
|
Hm. Ez egy alapos átvilágítás |
|
gajo |
|
Mármint a téma. |
|
gajo |
|
Ez meg hol csavargott? |
|
tiszavirág |
|
Hatalmas szarkeverő lehet ez a kockafejű muki!
Remélem Orbán csak azután fogadja, hogy tüzetesen átvizsgálják a mukit, nehogy méreg, vagy valamiféle más ártó cucc lehessen nála!
Vajon ki fizette a külföldi tanítatását? Csak nem Dzsordzs Szaros?
|
|
|
|
gajo |
|
Fölraktad az ellenzőket? Azt se tudod mik történtek, csak jár az a nagy lepcses szád, konkrét ismeretek hiányában mindent elhiszel, válogatás nélkül! Értetlen vagy akár egy kafferbivaly! No, csak nótázzatok! |
|
Walaki |
|
Minek? Ez a hsz.-ed is csak azt igazolja, hogy összevissza beszélsz... Mi köze az ""igazá""-hoz annak, hogy megtörténtek az események? Semmi.
|
|
gajo |
|
Én? Kicsit olvass vissza... Indulat! Istenem mit teremtettél... |
|
Walaki |
|
Nem kéne indulatoskodnod, s akkor már most sem vonnád kétségbe amik megtörténtek. :-)
|
|
Walaki |
|
Sz'al, nem érted. Nem baj. Nem is csodálkozom.
|
|
gajo |
|
Majd elülnek az indulatok, meglátjuk kinek lesz igaza, vagy sosem látjuk meg. |
|
gajo |
|
Szóval "item"-ek, el is felejtem gyorsan.
Jó! én megértő vagyok, szeretik, kedvelik kijár a saját "item". |
|
Walaki |
|
( Ha tudnád, hogy mit jelentenek a fejlécben azok az "item"-ek, akkor egyáltalán nem csodálkoznál, és nem is emlékeztetne semmire sem ... Nyilvánvaló pl., hogy ennél a portálnál nem a zalaegerszegi hírharsona leggyakoribb témái jelennek meg .. )
|
|
|
gajo |
|
Csak bekopiztam kedves fórumtársat! |
|
Walaki |
|
"*mikor és hol született?"
|
|
|
gajo |
|
Mióta is várjuk ezeket az ismereteket a teljes politikusi gárdáról?
"*mikor és hol született? *ki az apja, anyja? *azok hol élnek, mit csinálnak? *vannak-e testvérei? *kik azok, mit csinálnak, hol élnek? *hol járt óvodába, általánosba, gimnáziumba, egyetemre? *mettől meddig *milyen tanuló volt? *mikor ment ki külföldre? *ott hol, mit tanult? *milyen eredménnyel? *ki finanszírozta a tanulmányait? (csak nem a jó öreg magyar származású filantróp?) *ki a felesége? *hol, mikor született? *kik a szülei? *vannak-e testvérei? *miért jöttek vissza? *mikor jöttek vissza? *milyen vallási közösségekbe jártak külföldön? *mikor és hol születtek a gyerekei? *mit és hol tanultak és tanulnak? *hol élnek Hódmezővásárhelyen? *ki vette nekik a lakást vagy a házat? *milyen vagyonnal rendelkeznek az öregek és a házaspár? *kik a barátaik? *hogy lett Zay úr tótumfaktum az egyháznál? *mikortól?" |
|
Walaki |
|
Idézet: Betegszabadsága alatt mentette föl Vásárhely főjegyzőjét Márki-Zay Szerző: Vásárhely24 Közzétéve: 2018. március 08. csütörtök 9:13
A polgármester együttműködést ajánlott, de felrúgta az egyezséget. Márki-Zay újabb méltatlan és méltánytalan eljárása.
„Hódmezővásárhely új polgármestere, bár korábban együttműködést ajánlott – amellyel a város érdekében élni is kívántam – március 7-én, szerdán, váratlanul mégis felmentett főjegyzői feladataim alól. A 41 évnyi közszolgálati pályám végén, betegszabadságom alatt kézbesítették a felmentésemet, amelyet tudomásul vettem” – írja közleményében dr. Korsós Ágnes.
|
|
tiszavirág |
|
Egyébként lehet valahol egy nagyon részletes életrajzot találni erről a fasziról?
*mikor és hol született? *ki az apja, anyja? *azok hol élnek, mit csinálnak? *vannak-e testvérei? *kik azok, mit csinálnak, hol élnek? *hol járt óvodába, általánosba, gimnáziumba, egyetemre? *mettől meddig *milyen tanuló volt? *mikor ment ki külföldre? *ott hol, mit tanult? *milyen eredménnyel? *ki finanszírozta a tanulmányait? (csak nem a jó öreg magyar származású filantróp?) *ki a felesége? *hol, mikor született? *kik a szülei? *vannak-e testvérei? *miért jöttek vissza? *mikor jöttek vissza? *milyen vallási közösségekbe jártak külföldön? *mikor és hol születtek a gyerekei? *mit és hol tanultak és tanulnak? *hol élnek Hódmezővásárhelyen? *ki vette nekik a lakást vagy a házat? *milyen vagyonnal rendelkeznek az öregek és a házaspár? *kik a barátaik? *hogy lett Zay úr tótumfaktum az egyháznál? *mikortól? stb., stb.
Nem kell a képviselőjelölteknek, polgijelölteknek egy részletes életrajzot leadni a Belügyminisztériumnak, ahol ezeket közszemlére is teszik és le is ellenőrzik?
Érdekes olvasmány lenne....
|
|