Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Én speciel nem húzom, hanem tolom! Az ország totális bezárása tényleg jó ötlet, arra a 1+ millió szavazóra úgysincs nincs szüksége a "jobboldalnak" .... Feri majd jól összerántja a töppséget .. Böszmebeszéd is lesz majd úgy 2026 tájékán .. Virágozzék minden virág! Több lmbtiq-et a népeknek!! :-))) |
|
R.András |
|
Mackó barát, Te is gyere, a kultúrház előtt birkózunk egyet a hóban ! |
|
R.András |
|
Tartsunk válságstábot holnap a Komjádiban ! |
|
|
R.András |
|
Kedves barátom, ne áltasd magad. Nem a Telex írta meg, hanem a képviselőtestületi tagok tapasztalják a saját bőrükön a Te maffiózó haverjaidnak a böszmeségeit. |
|
glens |
|
Ez elég szomorú. Vagyunk itt vagy öten, de négyfelé húzzuk a szekeret. |
|
mackó |
|
Álmomban nem gondoltam volna, hogy a böszme szekerét tolod. Ezért távozom innen. |
|
mackó |
|
Ezt írja a Telex? Akkor mindent értek.
Egyébként meg végeztem, búcsúzom innen. További jó Telex olvasást, bár mintha a komcsik földbedöngölését szeretnéd, közben meg az a hírforrásod és bizonyítékod. Nyilván akkor azért nem böki ki a szemed saját szemetetek, mert nem írnak róla. Pá. |
|
glens |
|
Érdemes figyelembe venni, hogy a WHO által kiadott dokumentumban a vélemények nagy részét Kirsten Vannice adta, aki a Bill & Melinda Gates alapítványnál alkalmazott. Az alapítvány meglehetősen sok vakcina fejlesztést támogat, ezek között nincs a Sinopharm.
Kirsten Vannice amúgy elég helyes, szó se róla:
|
|
R.András |
|
Azt nem tudtam (álmomban sem gondoltam volna !), hogy Te is egy követ fújsz ezekkel a posztkommunista ejtőernyős maffiózókkal. Ezt csak ebből a coming outodból tudtam meg ! |
|
glens |
|
A mai adatok: 1 130 új, regisztrált fertőzött, és újabb 128 halott. Az aktív fertőzöttek száma 218 829, 5 975 a gyógyultak száma. 4 374 (-365) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 511 (-38) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 4 123 697 (+24 202) fő kapott első oltást, ez a lakosság 42,21%-a. A második oltást 2 248 775 (+91 138) fő kapta meg (23,02%).
Hál' Istennek a pozitív tesztek aránya is nagyon leesett, 6,84%. Gyorsan csökken az aktív fertőzöttek száma is. |
|
|
R.András |
|
Én olyasmit hallottam, hogy Ti szartátok el a településünket. Bepoloskáztátok a polgármesteri hivatalt és mószeroljátok a képviselőtestületet. |
|
R.András |
|
Hmm, ezt légy szíves, fejtsd ki bővebben. |
|
mackó |
|
Merkely nyilatkozta, hogy az összes vakcina vizsgálata azt mutatja, hogy jóval nagyobb az ellenanyag termelés a beoltottak szervezetében, mint a nem beoltott, ám a vírust elkapó és meggyógyult egyének esetében. Szerinte nem lesz szükség harmadik oltásra. Legyen így. |
|
mackó |
|
Egészségedre. Folytasd még! Elszartátok a településeteket is nagyon. Mindenki fogja a fejét. Illetve veri a falba. |
|
R.András |
|
Karikó Katalin ennyire naiv, vagy ellenség ? Miért nyilatkozik ilyen szennylapoknak ? |
|
R.András |
|
Sajnos, attól tartok, számosan vannak, akik vevők erre az ótvar dumára ... |
|
mackó |
|
Aki a hasonszőrű förmedvényekben leírtakat készpénznek veszi... az elhiszi a Teller-levelet is. |
|
pandala |
|
Ez totál hamis. Egy kutató nem mond ilyet, egy szimpla táblázat alapján. A telex igyexik túlszárnyalni a testvérlapja szinvonalát, a 444-ét. :-( |
|
R.András |
|
Karikó Katalin: a kormány táblázata azt üzeni, ha öngyilkos akarsz lenni, kérj egy Pfizert
Karikó Katalin a Telex-nek adott interjújában azt mondta, hogy a kormány által közreadott táblázat alapján ha valaki öngyilkos akar lenni, ez alapján kér egy Pfizer-vakcinát, és azt hiheti, meghal tőle. ... www.facebook.com/portfolio.hu/posts/10159008914087655 |
|
glens |
|
Az mondja ki a WHO-s vizsgálat, hogy nincs elegendő adatuk arra, hogy megállapítsák a vakcina hatékonyságát 65 év felett. A családban két olyanról tudok, aki idős (71 ill. 76 éves) és kínai vakcinával van beoltva. Mindkét idős találkozott - zárt térben - olyannal, akiről két nap múlva kiderült, hogy fertőzött. Egyikük sem kapta el a vírust.
|
|
pandala |
|
(( Magyarán: egy nem kifejezetten "ellenséges" kormány esetén, a "forradalmat" nem a válsztások előtti egy évben kell elindítani! )) |
|