Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
glens |
|
Valószínűleg világcsúcs lesz. Jól csinálták. Az a bej, hogy lassan elfogynak a regisztráltak. Az idős, egyedülállókat kellene valami jó módszerrel bevonni. Nekik problémát okozhat a regisztráció. |
|
pandala |
|
Köszönöm. És azért is örülök, mert lehet hogy nem azért sikerült, mert "lejtett" a pálya a kínai miatt ... Viktorék jól bekavartak a zakcióval!! ....
Bár, valszeg, világcsúcs lehetett a mai Mo.-i vakcinálás!! ))
|
|
glens |
|
Gratulálok!
Aranyérmes: pandala
Ezüstérmes: mackó
]
Az örökös brozérmes: glens (a nejével)
|
|
|
pandala |
|
Hurrá!!
Vakcinométer.
"Megvan a négymillió beoltott 2021. április 30. 17:53 A hírt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be közösségi oldalán.
Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken osztotta meg közösségi oldalán, hogy megvan a négymillió beoltott Magyarországon."
https://mandiner.hu/cikk/20210430_megvan_a_negymillio_beoltott
Köszönöm, Viktor! Ma iszom az te egészségedre is egy Csíki Barnát! ...
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.30.
27540. nõ 83 éves magasvérnyomás-betegség, szívbetegség, pitvarfibrilláció, cukorbetegség, agyi infarktus, krónikus veseelégtelenség
182 új halott
|
|
mackó |
|
Egyesek mindent megpróbálnak annak érdekében, hogy gáncsolhassanak. Késleltetni lehet csak, a végeredmény már látszik... |
|
|
pandala |
|
"Hosszú sorok kígyóznak a Pfizer-vakcináért 2021. április 30. 12:05 Hatalmas a sikere a Pfizer-vakcinára történő online regisztrációnak : hosszú sorok állnak többek között a Bajcsy-Zsilinszky Kórháznál is, ahol kollégánk éppen oltakozni készül. ...." https://mandiner.hu/cikk/20210430_kigyozo_sorok_pfizer_vakcina_oltas_koronavirus
(( Úgy hallottam, Karikó Katalin is elvégzett egy oltótanfolyamot, és most ő személyesen oltja a delikvenseket! .. )) |
|
pandala |
|
Ez praktice olyasmi mint amivel a hippik próbálkoztak ámerikában anno ... kommunák Nemtom, mindenesetre én a következő egy évben semmiféle "kísérletnek" nem vagyok a híve. Egy év múlva, szerintem, sokkal nagyobb lesz a tét Mo.-n, mint eddig bármikor ... szvsz Az EU-t is beleértve... ha dobreváék nyernek, akkor minden be lesz szántva, valszeg nem is kellene nekik arra négy év sem .. :-( |
|
glens |
|
86 450 hiányzik az I. oltásból a 4 millióhoz 119 103 hiányzik az II. oltásból a 2 millióhoz
|
|
pandala |
|
Hümm, a kormány nekem dolgozik. Azt szeretnék elérni h bejöjjön a tippem ...
Idézet: Az internetes lap úgy tudja, az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, de egyes Facebook csoportokban az a hír járja, hogy már éjszaka is lehetett regisztrálni. és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is (természetesen mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Emellett már a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló.
Frissítés: a reggeli órákban lefagyott a regisztrációs oldal, bizonyára a nagy érdeklődés hatására.
Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210430/rendkivuli-ma-pfizer-vedooltasra-i ... |
|
glens |
|
A mai adatok: 2 365 új, regisztrált fertőzött, és újabb 182 halott. Az aktív fertőzöttek száma 241 429, 6 682 a gyógyultak száma. 5 937 (+383) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 677 (+15) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 3 913 550 (+43 328) fő kapott első oltást, ez a lakosság 40,06%-a. A második oltást 1 880 897 (+58 242) fő kapta meg (19,25%).
Sajnos, emelkedett a kórházi ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma. |
|
R.András |
|
A közösségi társadalom modellje a (kádári falurombolás előtti) faluközösség. Nincs lopás, mert az szégyen. A közösségi gazdaság a kaláka. Van kölcsön, nincs kamat. Nincs egyenlősdi, de van szociális háló. A falu bolondjának is van hol lakni. Minderről nincs személyes élményem, mert harmadik generációs városi vagyok, híradásokból, leginkább Czakó Gábor könyveiből tudom. |
|
mackó |
|
Nézem, hogy Izrael az utolsók egyike. Csalóka, hisz már lasszóval fogják az oltandókat. Rövidesen mi is elérjük ezt az állapotot. |
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.29.
27358. nõ 64 éves magasvérnyomás-betegség, tüdõbetegség
186 új halott
|
|
R.András |
|
Finomítanom kell azon a véleményen, hogy Viktor elqrta az oltakozást. Még nem qrta el. Ez az oltakozás csak előjáték. Dilitrükk, ez kell a posztkommunista ellenzék agyagbadöngöléséhez. Sokba kerül, de ha sikerül, azt fogom mondani, hogy megérte ! |
|
|
pandala |
|
Azt sem tudod, hogy mi az a közösségi társadalom. Max., a "definíciót" tudod (előadni), mint ahogy a cuculisták is megpróbáltak egyet definiálni. Demokratikusan. :-D |
|
R.András |
|
Építsük föl a közösségi társadalmat ?
pandala: nem R.András: igen |
|
|
R.András |
|
Nem azt kell tenni, amit "ezek" tettek. Azt kell tenni, amit "ezek" nem tettek meg: fölépíteni a közösségi társadalmat. |
|