Téma: Márki-Zay Péter |
|
|
gajo |
|
Hm. Ez egy alapos átvilágítás |
|
gajo |
|
Mármint a téma. |
|
gajo |
|
Ez meg hol csavargott? |
|
tiszavirág |
|
Hatalmas szarkeverő lehet ez a kockafejű muki!
Remélem Orbán csak azután fogadja, hogy tüzetesen átvizsgálják a mukit, nehogy méreg, vagy valamiféle más ártó cucc lehessen nála!
Vajon ki fizette a külföldi tanítatását? Csak nem Dzsordzs Szaros?
|
|
|
|
gajo |
|
Fölraktad az ellenzőket? Azt se tudod mik történtek, csak jár az a nagy lepcses szád, konkrét ismeretek hiányában mindent elhiszel, válogatás nélkül! Értetlen vagy akár egy kafferbivaly! No, csak nótázzatok! |
|
Walaki |
|
Minek? Ez a hsz.-ed is csak azt igazolja, hogy összevissza beszélsz... Mi köze az ""igazá""-hoz annak, hogy megtörténtek az események? Semmi.
|
|
gajo |
|
Én? Kicsit olvass vissza... Indulat! Istenem mit teremtettél... |
|
Walaki |
|
Nem kéne indulatoskodnod, s akkor már most sem vonnád kétségbe amik megtörténtek. :-)
|
|
Walaki |
|
Sz'al, nem érted. Nem baj. Nem is csodálkozom.
|
|
gajo |
|
Majd elülnek az indulatok, meglátjuk kinek lesz igaza, vagy sosem látjuk meg. |
|
gajo |
|
Szóval "item"-ek, el is felejtem gyorsan.
Jó! én megértő vagyok, szeretik, kedvelik kijár a saját "item". |
|
Walaki |
|
( Ha tudnád, hogy mit jelentenek a fejlécben azok az "item"-ek, akkor egyáltalán nem csodálkoznál, és nem is emlékeztetne semmire sem ... Nyilvánvaló pl., hogy ennél a portálnál nem a zalaegerszegi hírharsona leggyakoribb témái jelennek meg .. )
|
|
|
gajo |
|
Csak bekopiztam kedves fórumtársat! |
|
Walaki |
|
"*mikor és hol született?"
|
|
|
gajo |
|
Mióta is várjuk ezeket az ismereteket a teljes politikusi gárdáról?
"*mikor és hol született? *ki az apja, anyja? *azok hol élnek, mit csinálnak? *vannak-e testvérei? *kik azok, mit csinálnak, hol élnek? *hol járt óvodába, általánosba, gimnáziumba, egyetemre? *mettől meddig *milyen tanuló volt? *mikor ment ki külföldre? *ott hol, mit tanult? *milyen eredménnyel? *ki finanszírozta a tanulmányait? (csak nem a jó öreg magyar származású filantróp?) *ki a felesége? *hol, mikor született? *kik a szülei? *vannak-e testvérei? *miért jöttek vissza? *mikor jöttek vissza? *milyen vallási közösségekbe jártak külföldön? *mikor és hol születtek a gyerekei? *mit és hol tanultak és tanulnak? *hol élnek Hódmezővásárhelyen? *ki vette nekik a lakást vagy a házat? *milyen vagyonnal rendelkeznek az öregek és a házaspár? *kik a barátaik? *hogy lett Zay úr tótumfaktum az egyháznál? *mikortól?" |
|
Walaki |
|
Idézet: Betegszabadsága alatt mentette föl Vásárhely főjegyzőjét Márki-Zay Szerző: Vásárhely24 Közzétéve: 2018. március 08. csütörtök 9:13
A polgármester együttműködést ajánlott, de felrúgta az egyezséget. Márki-Zay újabb méltatlan és méltánytalan eljárása.
„Hódmezővásárhely új polgármestere, bár korábban együttműködést ajánlott – amellyel a város érdekében élni is kívántam – március 7-én, szerdán, váratlanul mégis felmentett főjegyzői feladataim alól. A 41 évnyi közszolgálati pályám végén, betegszabadságom alatt kézbesítették a felmentésemet, amelyet tudomásul vettem” – írja közleményében dr. Korsós Ágnes.
|
|
tiszavirág |
|
Egyébként lehet valahol egy nagyon részletes életrajzot találni erről a fasziról?
*mikor és hol született? *ki az apja, anyja? *azok hol élnek, mit csinálnak? *vannak-e testvérei? *kik azok, mit csinálnak, hol élnek? *hol járt óvodába, általánosba, gimnáziumba, egyetemre? *mettől meddig *milyen tanuló volt? *mikor ment ki külföldre? *ott hol, mit tanult? *milyen eredménnyel? *ki finanszírozta a tanulmányait? (csak nem a jó öreg magyar származású filantróp?) *ki a felesége? *hol, mikor született? *kik a szülei? *vannak-e testvérei? *miért jöttek vissza? *mikor jöttek vissza? *milyen vallási közösségekbe jártak külföldön? *mikor és hol születtek a gyerekei? *mit és hol tanultak és tanulnak? *hol élnek Hódmezővásárhelyen? *ki vette nekik a lakást vagy a házat? *milyen vagyonnal rendelkeznek az öregek és a házaspár? *kik a barátaik? *hogy lett Zay úr tótumfaktum az egyháznál? *mikortól? stb., stb.
Nem kell a képviselőjelölteknek, polgijelölteknek egy részletes életrajzot leadni a Belügyminisztériumnak, ahol ezeket közszemlére is teszik és le is ellenőrzik?
Érdekes olvasmány lenne....
|
|
|
tiszavirág |
|
http://www.vasarhely24.com/vasarhely/volt-aljegyzo-marki-zay-peter-mar-az-els ...
Végh Ibolya: "Ahogy a kollégámmal ültünk a polgármester szobájában, egyszer Márki-Zay Péter szórakozottan benyúlt a zsebébe és kivett egy diktafont. Ránk nézett, majd azt mondta: észre sem vettem, hogy ez meg be van kapcsolva. Egyébként az asztalára mindig ki van téve a diktafon. Bekapcsolja, amikor kimegy a folyósóra, hogy így beszélgessen az emberekkel. A megbeszéléseinken mindent felírt egy füzetbe, úgy, hogy mellette diktafonon is rögzíti a beszélgetést. Azon sem lepődnék meg ha összevagdosott felvételekkel állna elő."
http://www.vasarhely24.com/video24/marki-zay-vegh-ibolya-szinte-minden-mondat ...
Márki Zay: "A diktafonozást beleegyezéssel, a másik tudtával végezte."
Ez a fószer örökké hazudik?!
Hogy lehet beleegyezéssel diktafonozni, ha észre sem vette, hogy a zsebében a diktafon "véletlenül" be volt kapcsolva?
"Utalt arra is, hangfelvétel van az aljegyzővel folytatott több beszélgetésről is, így vizsgálják azt, hogy az általa tett nyilatkozatokkal kapcsolatban tegyenek-e feljelentést."
Huh! Ez a muki egy komplett idióta? Nekem úgy tűnik, hogy 7 gyerek ide, mélykereszténység oda, ez az ember súlyosan személyiségzavaros.
Végh Ibolya aljegyző 28 évet lehúzott az önkormányzatnál és mivel felhívta a figyelmét ennek a Zaynak, hogy ne beszéljen hülyeségeket, ezért repült.
Érdeklődéssel várom, hogy mi fog még kiderülni erről a kretén alakról. |
|
gajo |
|
Érdekes a fejléce ennek a Hmvh.24-nek. Kiváncsian várom a történések végét!
"hódmezővásárhely |Lázár János| hét arca| választás 2018| Időjárás| polgármester-választás 2018 |köd 2 C°"
"hódmezővásárhely Lázár János hét arca választás 2018 Időjárás polgármester-választás 2018 erős felhőzet 1 C°" /2017. október/
|
|