Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
nabammeg: Operatív törzs: Több, mint száz fertőzött a Pesti úti Idősek Otthonában (Visszanézhető) Ma ismét 11 órától tartotta online sajtótájékoztatóját a járvány elleni védekezést koordináló operatív törzs. .... 2020-04-09 https://pestisracok.hu/kovesse-eloben-nalunk-az-operativ-torzs-mai-tajekoztat ... Na, mostmár kariferigeriék is elmondhatják: "megcsináltuk"!! .... Vajon, a békávés menetrendi balhé mennyit fog még erre rátenni?? |
|
pandala |
|
Hümm, ha a második felében elhangzó "elmélet" bebizonyososdik, akkor az jól megkavarja a dolgokat!! ... Különös tekinetettel a lélegeztető gépek vonatkozásában .. Sz'al, már csak azért is fontos (volt) a grafikon görbe 'laposítása'!! |
|
|
pandala |
|
Ez nagyon jó "előadás"! .... |
|
|
|
pandala |
|
meg azon sem lennék meglepődve, hogyha kiderülne, h soros úrelvtárs butapestnek fizetett pézéből finanszírozták volna meg e reklámot .. |
|
pandala |
|
ma kaptam egy maszkot az önkormányzattól, levélbe csomagolva meg néhány ismertető anyagot, meg, szerintem, reklámot .... egy szombathelyi cég gyárccssa, ha jól értem .. sz'al, nem lennék meglepve, hogyha Czeglédy Csaba érdekeltsége (=DK) lenne ..
|
|
R.András |
|
Gulyás Gergely: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökével és a főpolgármesterrel tartott közös sajtótájékoztatón, amelyen Karácsony Gergely azt hangsúlyozta, hogy eljött a nemzeti összefogás ideje. ... https://gondola.hu/cikkek/116109-Gulyas_Gergely__a_kormany_partnerkent_tekint ...
Kommentár: Karcsigercsi befordult a fősodorba ! |
|
tiszavirág |
|
58. Nő 82 adatok feltöltés alatt Jól megnőtt a szám.
|
|
|
gajo |
|
Idézet: Chicagói adatok szerint a koronavírus halálos áldozatai között felülreprezentáltak a színes bőrűek
Chicagóban a koronavírusos fertőzöttek fele színes bőrű, míg a halálos áldozatok több mint 70 százaléka tartozik ebbe a körbe, miközben a populáción belüli arány 30 százalékos — számolt be a BBC.
A lap április 5-én közzétett hivatalos statisztikák alapján arról ír, hogy Chicago 4680 koronavírus-fertőzöttje közül 1824-en színes bőrűek, 847-en fehérek, 478-an spanyol ajkúak és 126-an ázsiai eredetűek. Chicagóban 98-an haltak bele a koronavírusba, az áldozatok 72 százaléka a színes bőrű közösség tagja. Allison Arwady, Chicago közegészségügyi biztosa azt mondta újságíróknak, hogy a város színes bőrű lakói átlagosan nagyjából 8,8 évvel kevesebbet élnek, mint a fehérek.
https://24.hu/kulfold/2020/04/07/koronavirus-aldozatok-chicago/
|
|
pandala |
|
Idézet: Kimennének a földekre dolgozni a munka nélkül maradt franciák: 200 ezren jelentkeztek idénymunkásnak 12:53 Author: PestiSrácok.hu
Március 24-én jelentette be Didier Guillaume mezőgazdasági miniszter, hogy azok, akiknek jelenleg nincs munkájuk, menjenek ki a földekre, csatlakozzanak a francia mezőgazdaság hadseregéhez, amely munkaerőhiánytól szenved. A bejelentés nem járt azonnali sikerrel, hiszen hiába lassult le a francia gazdaság, és hiába kell az erősítés a földeken, ez az üzenet pont ellentétes volt azzal, mint amit a párizsi vezetés sulykol, mégpedig hogy az emberek maradjanak otthon. Ennek ellenére mostanra kiderült, hogy a miniszter bejelentése sikeres volt. A Le Journal du Dimanche (JDD) című hetilap szerint a kényszerszabadságon lévő és munkanélkülivé vált emberek közül néhány nap alatt 207 ezer önkéntes jelentkezett. Franciaország még három nemzedékkel ezelőtt is agrárország volt, talán ebből az életérzésből köszön most vissza valami a járvány idején. ....
https://pestisracok.hu/kimennenek-a-foldekre-dolgozni-a-munka-nelkul-maradt-f ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Az egy kommunista ország! |
|
gajo |
|
És miért nem hoznak ilyen intézkedéseket az influenzánál?? 650000 ember! Az smafu! |
|
pandala |
|
Azé', ha belegondolok, értem hogy miért nehéz üzletelni a kínaiakkal... Mármint ha te akarsz lenni az eladó!! Mer' ha megtetszik nekik a termék, akkor megkérdezik: OK, mikorra tudnál szállítani 2 milliárd darabot???? ... |
|