Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Viszont, jó jel, hogy most már talán kijelenthető h a napi fertőzések csúcsa az naggyából több mint két hete volt, tehát a látható "stagnálás után" a halottak száma is valszeg már hamarosan csökkenésbe kezd! |
|
glens |
|
A halálozások száma később javul, mint a többi mutató, mert egy beteg 2-3 hét múlva kerül súlyos állapotba.
Új fertőzöttek:
Halálozás:
A kórházban/lelegeztető gépen lévők száma:
És a pozitív tesztek aránya az összes teszthez is csökkenőben:
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.18.
25184. férfi 78 éves agykárosodás
205 új halott
Mintha azért csökkenne.... |
|
pandala |
|
( jobalsi mentalitású emberek bármit félre tudnak értelmezni .. főleg, hogyha valamiért tetszetős nekik egy adott pillanatban a félreértelmezés "eredménye"! ) |
|
pandala |
|
Ja, és az idióta vírus "skeptikusokk" pont erre alapozva mondják, h valójában nem alkalmas tesztelésre....Mer'hogy a kitatlálója is megmondta egy műsorban hogy ..
|
|
|
glens |
|
A mai adatok: 3 706 új, regisztrált fertőzött, és újabb 205 halott. Az aktív fertőzöttek száma 270 295, 4 238 a gyógyultak száma. 8 445 (-502) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 051 (-42) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 3 252 579 (+38 742) fő kapott első oltást, ez a lakosság 33,29%-a. A második oltást 1 385 898 (+14 196) fő kapta meg (14,19%).
|
|
glens |
|
A vakcinák működése (katt a képre):
|
|
gajo |
|
Milyen jól jönne most Lipótmező! Szovjet mintára mos az ilyen bolondokat oda lehetne zárni! Oszt nézhetnénk a falak mögül, toll-és kátrány! |
|
tiszavirág |
|
2021.04.17.
24979. nõ 89 éves pangásos szívelégtelenség, bélátfúródás
217 új halott
Tegnap valahol olvastam, hogy az átoltottság növekedésének hatását, csak 5-6 hét múlva lehet érzékelni a halottak számának csökkenésében.
Hát ez rettenetes.
|
|
pandala |
|
Én mindenesetre, iszom egy Gere-Schubert "Irsai Olivért" az egészégetekre .... Valszeg, Te nyersz a másodoltások kapcsán, bár még az sem lehetetlen h Glens, mert lelassultak a másodoltások is mostanság ... |
|
glens |
|
Ezt én Szél Berni megszólalásainál szoktam mondani. |
|
mackó |
|
Bolond lukból bolond szél fúj. Nagyapám is megmondta. Mindig igaza volt. |
|
mackó |
|
Továbbra is derűre ad okot a tendencia. Nagyon magas számos ezek még, sokat javul. |
|
glens |
|
A mai adatok: 4 604 új, regisztrált fertőzött, és újabb 217 halott. Az aktív fertőzöttek száma 271 032, 4 871 a gyógyultak száma. 8 947 (-512) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 093 (-24) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 3 213 837 (+68 245) fő kapott első oltást, ez a lakosság 32,90%-a. A második oltást 1 371 702 (+22 388) fő kapta meg (14,04%).
Továbbra is csökken a kórházban ápoltak, a lélegeztető gépen lévők és az aktív (és új) fertőzöttek száma is.
|
|
|
gajo |
|
Esetenként szükséges, példának okáért nagyon sokan gondolják úgy, hogy őket beoltották, ihaj-csuhajl, miénk a világ.
No a tévedésüket kellene egy kicsit sulykolni, hisz így is elkaphatják a betegséget, és megfertőzhetnek - akár halálosan is - bárkit.
|
|
glens |
|
Ezt a sulykolást te sulykolod. |
|
gajo |
|
Persze. Mindeki csordultig van a környezetemben, csak én vagyok üres. Antitestek: huss..., más sem érti, azt mondták előfordul ilyesmi. |
|
gajo |
|
Bizony megy a sulykolás ezerrel. Beszélni? Amennyit akarok azt leírom. Ennyi. Ha valamire kíváncsi vagy szívesen válaszolok. |
|
gajo |
|
Olvasd el rendesen! Ja, ha meg nem érted... akkor sajnálom! |
|
tiszavirág |
|
2021.04.16.
24762. Férfi 62 éves iszkémiás szívbetegség, szívelégtelenség, demencia, Alzheimer-kór
241 új halott
|
|
pandala |
|
Grafikon: Israel és United Kingdom már tényleg nagyon jól áll .... Magyarország javulóban .. |
|