Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
|
|
gajo |
|
Az egy kommunista ország! |
|
gajo |
|
És miért nem hoznak ilyen intézkedéseket az influenzánál?? 650000 ember! Az smafu! |
|
pandala |
|
Azé', ha belegondolok, értem hogy miért nehéz üzletelni a kínaiakkal... Mármint ha te akarsz lenni az eladó!! Mer' ha megtetszik nekik a termék, akkor megkérdezik: OK, mikorra tudnál szállítani 2 milliárd darabot???? ... |
|
pandala |
|
naéspéldáulmég ::
"de nem jutott el Pekingbe vagy Sanghaiba..... ez hogyan lehetséges?" Ez totális hazugság. Naprimér: https://www.youtube.com/watch?v=vrYJRoHRxu4 (Kína LEGYŐZTE a KORONÁT?) /Beszélgetés egy Sanghajban dolgozó magyar orvossal ../
+ a 14-es ponthazugsághoz: A 11 milliós Vuhan, egészen a tegnapi napig, totálisan le volt zárva!! https://hirtv.hu/video/234248 (Részlegesen megnyitották Vuhant, ahol a koronavírus-járvány kitört) |
|
pandala |
|
Ebbe a mostaniba már negyedév alatt is jóval többen meghaltak volna.... ha nem lennének az ehhez kapcsolódó pandémiás intézkedések...
|
|
pandala |
|
Kiváncsi vagyok a jobalsi sivalkodásra .... Vajon, találnak-e ki olyan momentumot is, amire én nem is gondoltam!? ..
|
|
pandala |
|
Na, én is pont most akartam e hírt ide rakosgatni ..
Szegény Kariferigeri ettől szívinfarktust fog kapni!! Há' mibül fog akkor most megélni?? .. :-D ....
|
|
R.András |
|
A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása.
Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem, vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját.
Ezért hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás. ... www.facebook.com/hadhazysandor/posts/2364303697194783?__xts__%5B0%5D=68.ARAWo ...
Kommentár: Ezt Karcsigercsi elpuskázta: ha magától meglépte volna ... |
|
|
|
menta |
|
ja...tegnap belefutottam egy olyan hírbe, hogy a kakaó igen jó a vírus ellen : ) megnéztem, mert végre egy ízletes gyógymód! - hát kicsit legörgetve nem ott van, hogy milyen termékeket rendelj, de izibe : )
|
|
R.András |
|
... Egyes hírportálok a rendkívüli helyzetet kihasználva, az objektív tájékoztatás helyett – ha jóindulatúan közelítem meg írásuk világvégét időző tartalmait, csupán klikkvadászat miatt – olyan kijelentéseket tesznek, amelyek már a jóízlés határát is átlépik. Ha kicsit gyanakvóbb vagyok, akkor a kormányzati intézkedéseket lejáratni próbáló ún. hoax/fake news tartalmak gyártása nem más célt szolgál, mint a regnáló kormány válságban meghozott intézkedéseinek folyamatos megkérdőjelezését, az állami autoritás aláásását. Az írások minőségét és hitelességét most nem is elemezném ... ... http://forum.vectrix.hu/?f=4&t=10130&m=127 |
|
|
gajo |
|
Szóval: az utcán agyonszúrnak, majd kiderül, hogy hordozom ezt a vírust, akkor besorolnak az áldozatai közé? |
|
gajo |
|
Idézet: Az olaszországi helyzetről: a legtöbb médium inkorrekt módon közli, hogy Olaszországban naponta akár 800 ember is meghal a koronavírus miatt. Az olasz polgári védelem elnöke azt hangsúlyozza, hogy valójában olyan halálesetekről van szó, amelyekben az elhunytak szervezetében benne van a koronavírus, és nem arról, hogy abba haltak volna bele
|
|
|
pandala |
|
Én nem vagyok ellene az összeesküvés-elméleteknek, de azért azokat illik normálisan megfogalmazni, hogyha nem akar a cikkíró totálisan röhejessé válni! .. :-) Nem árt óvatosan kezelni például az olyan kijelentéseket, amelyekről esetleg még az adott ország titkosszolgálata sem tud .. ;-)))
|
|
pandala |
|
Persze, ellentétben velük, akik csak tudják!!! És azért írtak ilyen rettentően ""koherens"" cikket!! Hogy megtévesszék a zellenséget!! |
|
pandala |
|
Látom, nem érted h mit írtam, ide teszem újra, te paraszt!
"pandala Olvasta: 2 | Válasz | 2020. április 04. 15:52 | Sorszám: 352 ( Amúgy meg, már a cím is nevetséges a #350-beli idézetben, Hiszen, nem KÉRDÉSEK, hanem kijelentések vannak felsorolva, gyakorlatilag!! )" |
|
gajo |
|
Legalábbis ezt olvastad! |
|
gajo |
|
Azért némelyik kijelentés is elgodolkodtató! |
|