Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Jól látom, ez egy vakcinába rakható nanorobot??? Hány ilyet lehet bejuttatni a zemberbe oltásonként? |
|
|
glens |
|
Nem működik a [size] és a [font] sem. |
|
gajo |
|
Lehet, hogy rajtam kívül itt csupa gépek dumálnak?
Sulykolnak, sulykolnak, sulykolnak...
Nem nézek többé Hír-tv híradót, hiradónként 10-20 injekció... undorító.
|
|
pandala |
|
komápniájával = kompániájával azaz tehát: társaival ... (size meg miegymás, gondolom ..) |
|
|
R.András |
|
Attól tartok, ezt vmi automatizmus állítja ... |
|
glens |
|
A tippek:
NÉV 1. oltás 3.500.000 _________________ mackó 04.22. glens 04.20. pandala 04.21.
R.András, nem lehet a tbl objektumoknál egy kicsit nagyobb font size? |
|
|
pandala |
|
Nem baj, az még belefér, hiszen a tippelhetőség is csak napi felbontású ... Mondjuk, ha arra kellene tippelni, hogy a nap - píben kifejezett - melyik másodpercében, akkor .... De, ez már legyen a KSH problémája!! |
|
R.András |
|
Erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson vakcinái 2021. április 14. 18:23
Erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson cégek koronavírus elleni vakcinái, mert gyártásuk során az abortált magzatok sejtvonalait használták fel - ismertette álláspontját szerdai sajtóértekezletén a lengyel püspöki kar kötelékében működő bioetikai szakértői csoport.
A lengyel püspöki konferencia székhelyén tartott tájékoztatón a Józef Wróbel lublini segédpüspök vezetése alatt dolgozó szakértők egyúttal leszögezték, hogy mindazonáltal e két vakcina valamelyikével is beoltathatják magukat a hívek, ha nincs lehetőségük más oltóanyagot választani. ... https://gondola.hu/hirek/271535-Erkolcsileg_kifogasolhatok_az_AstraZeneca_es_ ... |
|
glens |
|
Az egész részére lehet csak tippelni, mert a π transzcendens. 1.000.000*π kb. 3.141.592,6535898...
|
|
|
|
tiszavirág |
|
2021.04.14.
24265. nõ 77 éves magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, tüdõbetegség, szívritmuszavar
285 új halott
|
|
gajo |
|
Franciaország nem fogad Brazíliából érkező gépeket. Állítólag az egy fene veszélyes mutáns. |
|
gajo |
|
Igen, tudom. Pusztán csak jelezni akartam, hogy vigyázni kell a grafikonokkal. De köszönöm a választ! |
|
|
pandala |
|
( bár, jobb lett volna, ha 03.14.-et tippelhettem volna .... ) |
|
pandala |
|
Az én tippem: 04.21.
( A milliomodikra pedig: 04.15. ) |
|
glens |
|
NÉV 1. oltás 3.500.000 _________________ mackó 04.22. glens 04.20. |
|
pandala |
|
Ja értem, de a 15 mila az praktice nem adag, hanem "ember"(nyi) .... 30+ millió adag . |
|
pandala |
|
Én erről a 2 + 5 millióról tudok .. S, mintha a kínai szállítás egyelőre eléggé le lenne maradva most az oroszhoz képest ... ( Legalábbis a 3 hónapra lekötött mennyiségeket figyelembe véve .. ) |
|