Téma: 100000 |
|
|
|
negyven rabló |
|
Igazán Rendes vagy! B.Ödön biztos megértő lenne velem szemben, ha tudná, hogy csak a drága nyomdafesték miatt (magyarul: pc) fejeztem ilyen módon magam, mert ki tudja, hogy hol les egy rút Root!
Én sem látok ilyesmit. |
|
Rendes Kis |
|
Ígérem, nem árullak be Ödönnél, hogy a szennyládákról ilyen sztereotíp módon gondoskodnál ...
Hja, kérem, a mandarin-diplomácia csöppet sem egyszerű dolog !
Hmm ... azt a nagyonnagy nyüzsgést-zsongást-tolongást nem látom ...
(Mél megy ... )
|
|
negyven rabló |
|
Az jó, nagyon jó! Csak azért írtam a zacskóragasztást, mert ez a bevett, sztereotip kifejezés a már biztosan a kaptárban ülők foglalkoztatására!
Na, most akkor gondolkozhatok erősen, hogy mivel korrumpálhatlak! Igazán megkönnyíthetted volna a dolgomat, ehelyett kifejezetten nehezíted a helyzetet. Nem alkotmányellenes ez?
Nekem ez lenne legkényelmesebb, dehát én csak egy vagyok az eddig jelentkezett több tucatnyiból.
(Ezt nem a Ko topikban kellene megbeszélni? ) |
|
Rendes Kis |
|
Zacskóragasztás ?? Én nem vagyok ilyen könnyen felejtő ... Inkább kőbányászattal kapcsolatos foglalkoztatásra gondolnék ! ...
Látszik, hogy appszolút járatlan vagy korrumpció terén. A korrumpálandó ugyan pontosan tudja, hogy őt mivel lehet megvesztegetni - de ezt véletlenül sem árulja el a korrumpálónak !
Az összejövés helye akkor legyen a "Ko...", az időpontját meg találja ki Citty ? |
|
negyven rabló |
|
Há' persze!
Dehogy felejtsük el! Majd csak akkor, ha már zacskót ragasztanak!
Tehát? Mivel lehet korrumpálni a sorsolási bizottságot a nyeremény megfelelő helyre kerülése érdekében? |
|
Rendes Kis |
|
"Ko"-val kezdődik és "zzériára" végződik ? |
|
Rendes Kis |
|
Hát én azon volnék, hogy a mai szolga urakat mihamarabb, de üstöllést felejtsük el ! |
|
negyven rabló |
|
Van ezeknél még szokottabb hely is, ami ráadásul nekem sokkal jobb! |
|
negyven rabló |
|
Ez komoly nyeremény, kedves szolga úr! Lehet korrumpálni a sorsoló bizottságot? A mai szolga uraktól ehhez szoktunk! |
|
békáscity |
|
A szokott helyen a Csodaszarvasban (Hotel Hunor Békásmegyer) vagy a Gondola étteremben Pvváron !! |
|
Rendes Kis |
|
Én itten kéremszépen miniszter (= szolga) vagyok !
A nyeremény: Czakó Gábor: Beavatás - Ideák nyelve c. könyve, a szerző eredeti dedikációjával.
Proxy error: sajnos visszatértek a régi nemszép idők ... |
|
negyven rabló |
|
Ez kérem, nagyon komoly indok! Te vagy itten a "fónok", úgyhogy tessék meghatározni! Sürgősen meg kell ejteni annál is inkább, merthogy potenciális nyertes vagyok! Mit lehet nyerni? Felszámolhatom végre a bányámat?
(Megj: Ma tiszta proxyterror az egész! Bejelentkezni is alig tudtam! )
|
|
Rendes Kis |
|
Számításaim szerint (ha a levelezést is hozzászámítjuk), akkor: a Sárgán a beírások száma elérte a 100000-et
Ez, aszem minden kétséget kizáróan - ok 1 szolídabbféle italozásra !
És, a jutalomsorsolást is meg kéne már ejtenünk !
Tehát: mikor és hol ?
|
|