Téma: Hallottátok? |
|
|
|
pandala |
|
Idézet: Éledezik a magyar autóipar: jövő héten újraindul a győri Audi 13:49 Author: Varga István Sokan talán nem is tudják, hogy milyen fontos szereplője a magyar gazdaságnak a győri Audi gyár, amelynek éves bevétele 8 milliárd euró, tavaly pedig több, mint 1,9 millió motort gyártottak. Emellett 164 000 új autó is készült Győrben. Ha ez a gyár leáll, akkor azt megérzi az egész magyar gazdaság. Sajnos ez történt március 22-én, amikor a járvány miatt 12 800 dolgozót küldtek szabadságra. Alfons Dintner az Audi Hungária vezetője azonban videóüzenetben jelentette be: jövő héten újra indul a termelés. ....
https://pestisracok.hu/eledezik-a-magyar-autoipar-jovo-heten-ujraindul-a-gyor ...
|
|
|
R.András |
|
Ezekről a szörnyűségekről hallottam ! ... A Kék gondolán volt 1 bihari panoráma nevű nikk, aki hosszasan sorolta a rémtetteket ... |
|
tiszavirág |
|
Ezek ilyenek voltak, és MOST is ilyenek.
https://pestisracok.hu/heja-nasz-katpolon-kardos-gyorgy-es-ugynoke-ignotus-pa ...
"Szodoma és Gomora a Katpolon A különböző jelentések szerint a Katpolnál (és vélhetően az ÁVH-nál is) teljesen hétköznapiak voltak az orgiák, a beszervezett ügynöknőkkel kialakított titkos viszonyok."
Kiszolgáltatott nők, orgiákra éhes elvakult emberek, ilyen világ volt.
A konszolidáltabb Kádár korszakban ez a hétpróbás Kardos György a Magvető kiadó vezetője lett. (Szinte minden kiadó ilyenek kezébe került.) Sok író neki köszönhette, hogy egyáltalán volt betevő falatja. Amikor meghalt, kiadtak egy könyvet a pasas tevékenységének hozsannázásával. Csurka is és ha jól emlékszem Csoóri is írt bele.
Csodálkozunk, hogy még ma is a Kardosok és leszármazottjaik kezében van minden?! A polgári oldal 45+30 év lemaradásban van és a mi oldalunk legtöbb embere sokkal szégyenlősebb a hatalom megragadásában, kiépítésében és megtartásában. Pedig befektetés nélkül nincs profit. |
|
tiszavirág |
|
http://innoartegyesulet.hu/1956/famous-people/midszenty-jozsef/
"Letartóztatása és megkínzása 1948. december 26-án hűtlenség, kémkedés, a köztársaság megdöntésére irányuló bűncselekmény és valutaüzérkedés gyanúja alapján a rendőrhatóság őrizetbe vette és letartóztatták. A házkutatás befejezése után az elé tett jegyzőkönyvet nem írta alá. A bíborosok nemzetközi tekintélyére és jogállására hivatkozva tiltakozott a házkutatás önkényes végrehajtása ellen. A hírhedt AVH központban az Andrássy út 60-ban megkezdték kínzását és kihallgatását. XII. Piusz pápa 1949. január 2-án levelet küldött a magyar püspöki karhoz. Az Acerrimo Moerore kezdetű levelet Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek kínzása és bebörtönzése kapcsán írta. Az Andrássy út 60. az ÁVH székháza volt, ma a Terror Háza Múzeum épülete Az Államvédelmi Hatóság nyomozói és a szovjet tanácsadók gyakorlatában használatos pszichotróp szerek, szkopolamin vagy Scopomorphium, actedron hatása alatt, minden ellene felhozott vádat elismert, így a kifinomult kommunista vallató gépezet teljes bizonyossággal fenntartathatta a beismerő vallomást a vádlottal a látványos per tárgyalótermében is, akár a legnagyobb nyilvánosság előtt. A börtönorvosok azonban ismerték, hogy a bíboros évtizedek óta gyógyíthatatlan pajzsmirigy autoimmun betegségben (Basedow-kór, golyva) szenved, ezért nem kockáztatták meg, hogy főpap súlyos életveszélyes testi állapotban álljon a bíróság előtt. Testi és lelki kínzásának irányítója Décsi Gyula államvédelmi alezredes volt. „ Éjjel 11 óra. Megint kihallgatásra visznek, 72 órás nem alvás és az állandóan megismételt gumibotozások után. A vallatás tárgya egész éjjel az összeesküvés és kémkedés. Most már teljesen magamra maradtam, kimerülten és elcsigázottan. Egyedül kell érvelnem, amikor újra és újra elém rakják aláírásra a hegymagasságúvá nőtt jegyzőkönyvkötegeket. Amíg az aláírást megtagadom Décsi alezredes éjjelenként 2-3 ízben is átad a kínzómnak, aki felugrik, visz a cellámba, levetkőztet, leteper és kéjes gyönyörűséggel záporozza rám az ütéseket. Fizikai megtörésemre szolgál egy másik kegyetlen módszer is, nem engednek aludni. ” – Mindszenty József: Emlékirataim, Toronto, 1974" „ Én partizán voltam!’ beszél ugyan magyarul, de az arca nem magyar. Gyűlöletét már régóta gyűjthette ellenem. Nézni sem jó romlott, gyűlölködő arcát. El is fordulok. A mozdulatából azt sejtem, hogy kissé eltávolodik tőlem. Egyszerre nekemfut és csizmájával, egész erejével belerúg födetlen gerincembe. Ő is, én is a szemközti falnak esünk … Luciferi örömmel arcán, pihegve mondja: ,Életem legboldogabb pillanata volt ez.’ Most újra az őrnagy jön be. Kiküldi a partizánt, gumibotot vesz elő. Legyűr vízszintesen és elkezd ütlegelni. Talpamon kezdi és megy mindig feljebb. ” – Harangozó Ferenc: A Mindszenty-per margójára
A bolsevikok akkor MINDENRE képesek voltak az ÜGY érdekében. |
|
|
tiszavirág |
|
Valahol azt olvastam, hogy Mindszenty József börtöncellájába 3 meztelen nőt küldtek be, közülük az egyik Janikovszky Éva volt. Amikor ezt olvastam, azt gondoltam, valaki túltolta a biciklit. Olvasva az alábbi linkeket, már el tudom képzelni, hogy megtörtént. |
|
|
|
gajo |
|
ÁVH-sok az ÁVH-ról! |
|
|
tiszavirág |
|
Az ÁVH-s Janikovszkyék sötét titkai – Levelek a bolondokházából, megrázó dokumentumfilmünk ma éjjel 11-kor, a Hír Tv-n!
https://pestisracok.hu/az-avh-s-janikovszkyek-sotet-titkai-levelek-a-bolondok ...
Ma este 23:05- kor lesz a film a Hír tv- n, online is lehet nézni 1 órával később. Janikovszky Éva könyveit általában kedvelik gyerekek és szülők is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Janikovszky_Éva
Hithű komenyista volt.
Hogy lehet egy olyan emberrel együtt élni, aki egy elvetemült ÁVH- s volt? A nő bizonyára tudta, hogy mit tett a férje az első feleségével és annak gyerekével. Mindezt elfogadta, majd leült és megírta a következő regényét gyerekeknek. Hogy lehet így élni? Magyarázza ezt el nekem valaki. Vagy komenyistáéknál így megy? Minden belefér? És annak az ellenkezője is?
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Kiváncsi vagyok, hogy valóban végleges-e a döntés .... Gondolom, azon is sok múlik, hogy mennyire eszkalálódik a vírus-helyzet ....
|
|
|
pandala |
|
Idézet: Kiutasították a karanténszabályokat megszegő két iráni diákot 17:43 Author: PestiSrácok.hu | Comments | Forró drót, iráni diákok, kiutasítás, koronavírus, Vezető
Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság kiutasított Magyarország és az Európai Unió területéről két iráni állampolgárságú, Magyarországon hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemistát – tudta meg az Index a Belügyminisztériumtól.
A két egyetemista a Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórház telephelyén a részükre karanténként kijelölt szobát engedély és védőruházat nélkül elhagyta. A közlemény szerint ráadásul többszöri felszólítás ellenére sem mentek vissza a kórházi szobába, hangosan elégedetlenkedtek, az egészségügyi személyzettel szemben agresszíven léptek fel, az utasításaiknak nem tettek eleget. A kiutasítás végrehajtását egyelőre – a kiutasítás feltételeinek megteremtéséig – felfüggesztették, az érintettek részére kötelező tartózkodási helyet jelöltek ki. A két 23 éves férfinek ezen kívül azt is megtiltotta az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, hogy a következő három évben beutazhassanak Magyarországra. Az egyetemisták ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság járványügyi szabályszegés vétség elkövetése miatt tovább folytatja az eljárást, amely távollévő terheltekkel szemben is befejezhető.
https://pestisracok.hu/kiutasitottak-a-ket-rendbonto-irani-diakot/?utm_source ...
|
|
|
pandala |
|
Hallottátok?? Kariferigeri megolajozta a párját! A kerékpárját ....
|
|
tiszavirág |
|
Szörfözés közben találtam rá:
http://21sztarsasag.hu/#
Még soha nem hallottam róluk. Állítólag 2001 óta léteznek (?) és havi rendszerességgel jönnek össze. De csak 2013- ban osztották ki először a Hazám díjat.
Milyen fennkölt nevet találtak ki a díjra. Vajon pénzzel jár? Ha igen, akkor vajon honnan jön? Eddig ők kapták: http://21sztarsasag.hu/dijazottak.html
Miért nem vagyok meglepve...
Vajon a polgári oldalon van ennek a társaságnak pandantja?
|
|
|
|