Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
|
gajo |
|
Hátszéllel nem tud gyorsabban menni. |
|
R.András |
|
Azt mondja, hogy számára vége a versenynek ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nándi is lassított valamelyest, de úgy nézem, hogy csak valszeg azért, hogy majd egy optimális szeles szakaszra térjen vissza a "pályára". Hajráááá, Nándiiii!! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hú, én meg épp' most akartam beírni, hogy egy kicsit eltaktikázta azzal a lassítással, mert kábé 24 óra múlva úgyis kapott volna egy másik üvöltő negyveneses szakaszt Új-Zéland "alatt". Gondolom, kikötni még azé' ki fog tudni a vihar előtt. Reméljük! |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szeretem "nézni" ezt sportot, van közben idő megreggelizni, aludni, dógozni, sakkot játszani, sőt még izgalams tud néha lenni!!... :--D
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tamás, viszont, nagyon óvatosan megy, még a végén leelőzi a Lajos!! |
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Thomas megint fura maszatolásba kezdett a 8. helyen ... vajon mi lesz ebből.. ( 35 csomós szelek vannak körülötte, de szinte állóra fékezte be a hajóját.. ) |
|
Felkesz Deneverr |
|
És, tényleg! Most már az 5. ! Igaz, még csak 185,2 métert "vert rá" a 6. helyezettre... Az 10 hajóhossz előny! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nah, a Nagy Tasmánia-kerülő Jean-Pierre minnyá felér az 5. helyre!! |
|
|
R.András |
|
Jó a szél ! ... Érjük utol Burton Lalit ! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Jól megy Nándi! Namosmá' 63 mérföldet hozott az előtte haladókon! Remélem, az árboca is bírni fogja!.. ;--)
|
|
Felkesz Deneverr |
|
óó, ezt nagyon sajnálom, néztem volna még egy jó darabig a versengésüket .... Remélem, Nándi megússza, és ha a Horn fokon túl jut, akkor igen-igen szép eredménnyel érhetne célba. Méltó befejezése(?!) lenne egy szép pályafutásnak ..
|
|
gajo |
|
Pisti barátunk biztosan nem "reffelte" a vitorlát! |
|
|