Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
|
R.András |
|
Müller Cecília, új szócikk kezdete: 2020. március 22., 21:33 |
|
|
|
pandala |
|
(( Kína "leszorult" az 5. helyre .. )) |
|
|
pandala |
|
Látszik, hogy Cecília orvos. (Bár, nem tudom, hogy mennyi napi gyakorlatban végzett orvosi tevékenysége volt ...) Angyali türelemmel válaszolja meg a leghülyébb kérdéseket is! -->> https://youtu.be/lQ9Lz_rfO60?t=1761
|
|
pandala |
|
"Ezek hülyék: az Index feltette a legidiótább kérdést, amit csak el tudsz képzelni 888.hu 2020.04.02. 12:21
Ezek maguktól hülyék, vagy kiképzik őket erre? Nem hiszed el, de tényleg igaz, megtörtént, visszanézhető, memorizálható, a nagy tudású Index feltette az évszázad kérdését: megkérdezte az operatív törzs sajtótájékoztatóján, hogy
kijelenthető-e, hogy koronavírus-járvány van Magyarországon? Erre mondják: eszemf888szom megáll." https://888.hu/sivalkodjatok/ezek-hulyek-az-index-feltette-a-legidiotabb-kerd ...
|
|
pandala |
|
Idézet: Merkely Béla: Még nem alakult ki immunitás a vírus ellen 2020. április 2. 10:44 A vírus elleni oltóanyag leghamarabb ősz végére várható – közölte a Semmelweis Egyetem rektora.
A Semmelweis Egyetem rektora csütörtökön elmondta, a vírus elleni oltóanyag leghamarabb ősz végére várható, és azt először a legveszélyeztetettebbek, az idősek kapják meg. A fertőzés elleni leghatékonyabb védekezés a Semmelweis Ignác tanácsolta kézmosás, amelyre a CNN és a Google is felhívta a figyelmet a napokban – hangsúlyozta, hozzátéve: fontos a távolságtartási szabályok betartása is. ....
https://mandiner.hu/cikk/20200402_merkely_bela_meg_nem_alakult_ki_immunitas_a ...
|
|
|
tiszavirág |
|
Akkor most kap a Patás egy jópontot tőled? De mi lesz a következő rebarbara, amit még nem oldott meg, vagy megoldott ugyan, de nem eléggé, vagy egyáltalán nem jól, vagy jobb lett volna, ha hozzá sem kezd a megoldáshoz..... |
|
pandala |
|
Öregezel? Szerintem, ne tedd! |
|
|
gajo |
|
A bűnös város, meg az autópályák vége, határátkelők. |
|
gajo |
|
Hm. Szóval "öregezünk". Lesz itt hely hamarosan! |
|
|
pandala |
|
Hogy is van az a .... "- Jahogy, most nem kapható ott? Há', ha nincs, olyankor nálunk is olcsó!!"
|
|
|
tiszavirág |
|
Én tudtam tőlük olcsón jót venni. Igaz, amikor rájöttek, hogy az övék is jó, kezdték az árat emelni (ki nem tenné?), de azért csak módjával hagytam nekik. |
|
pandala |
|
".... Kína „felvásárolt három milliónyi védőmaszkot, 700 ezer védőöltözetet, 500 ezernyi védőkesztyűt »Ausztráliából, Kanadából, Törökországból és máshonnan«.” "
nemá', felvásárolt?? _3 milliót_? Felvásárolt?? ..
|
|
pandala |
|
(( Na meg, persze, az "olcsó" az meglehetősen relatív, na meg tkp. definiálatlan fogalom! )) |
|
pandala |
|
Murphy-féle ráadás posztulátum : "Olcsón jót" senki nem "akar", bár sokan tudnának. )) Ilyen a 'piac'! .... |
|
R.András |
|
A kínaiak majdnem mindent tudnak: - olcsón vacakot, - drágán vacakot, - drágán jót. Egyvalamit nem tudnak: - olcsón jót. |
|