Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Cirus |
|
Neem, az teljesen más! |
|
|
Cirus |
|
Nem tudom, minek nevezzem a mai ebédet. Maradék csirkemell felkockázva. Répa lereszelve, kukorica és zöldhagyma kicsit megpirítva, kókusztejjel és currypasztával és üvegtésztával összeforgatva. Maradékok diadala |
|
mamácska |
|
Ma nálunk zöldbableves lesz és rántott sajt rizzsel ebédre. |
|
Cirus |
|
Nekem anyukám szokott paprikás krumplit főzni, én magunknak ritkán csinálok. Pörköltet viszont rendelt a férj megint
Én sem szoktam sokat piszmogni, általában a hét végén előkészítek mindent, ha olyan, meg is főzöm, bepácolom a húst stb. Hét közben így csak egy köretet kell összedobni, vagy kisütni a húst.
(A rizst nem tudom megenni hozzáadott zöldség nélkül, a zöldborsót a mélyhűtőben elfelejtettem, így lett kelkáposzta, amúgy finom ) |
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, azt akartam írni, hogy "magamfajta" |
|
schlempe |
|
Hááigen. Itten a többijeknek KÉK VÉR CSÖRGEDEZ' az ereikbe'. |
|
mamácska |
|
Szoktunk paprikás krumplit is főzni,bár nem túl gyakran, ez igaz! Én is nagyon szeretem az egyszerű kajákat,amivel nem kell sokat bíbelődni a konyhában. És a magyar ízeket is nagyon szeretjük, de igyekszem változatosan főzni! |
|
Rendes Kis |
|
Sajnos csak ritkán jutok hozzá. Pedig azt a magafajta mucsai parasztok is kedvelik. |
|
mpd |
|
Tény és való, hogy nem szeretem. |
|
schlempe |
|
Itten KÖZÖNSÉGES PAPRIKÁSKRUMPLIT soha nem eszik senki? Hiába assztat csak mi hóttprolik szeressük.... |
|
mpd |
|
Paprikás sajt sajtos kiflivel, Túró Rudi és SPAR Multivitamin lötty. |
|
Rendes Kis |
|
Mint a fiam, aki Hawaii pizzát szokott kérni, ananász nélkül ... |
|
mamácska |
|
Ez jó ötlet! Csak a kelkáposztát kihagynám!
Nálunk a mai ebéd: húsleves grízgaluskával és brassói aprópecsenye |
|
Cirus |
|
Gyömbéres grillezett csirkemell kelkáposztás rizzsel. |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: meggyleves és tojásos nokedli,salátával |
|
Cirus |
|
Gnocchit kapott, múlt héten csináltam egy tonnányit a régi krumplikból, most szerintem egy évig nem kell vele tökölni, annyi lett. |
|
mpd |
|
Egy lavór nokedli hozzá, oszt jónapot!!! |
|
Cirus |
|
Pedig a tokány jó dolog, az egyik nagy kedvencem. Nekem most a férjnek sikerült egy különösen finom pörköltet összehozni, de gyanítom, hogy a hús volt ngyon jó minőségű. |
|
mpd |
|
Hétvégén csináltam egy ojjan tokányt.....negyed tonnás süldőcske lapockájából. Még a jányaim is rájártak vacsorakor is, pedig ők a csirkemellnél kevésbé száraz húst nemigen esznek meg. |
|
Cirus |
|
Ma bacönbe göngyölt sertésszűz lesz steakkrumplival. |
|
vanna17 |
|
mindjárt dél és gőzöm sincs.... |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig gombaleves és lencsefőzelék sült kolbásszal lesz ebédre. |
|
Cirus |
|
Brokkolis-bacönös quiche lesz ebédre. Később még maradék csirkemellből, répából, céklából és szívsalátából álló saláta.
(Szét kell bontanom az étkezéseket. Kisebb ebéd és valami még délután. Vagy az ebéd két részletben |
|
vanna17 |
|
felkockázott lidlis pulykacomb vadasan csőtésztával gombaleves szárított erdei gombából |
|