Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Na, megvan a válasz.... én eddig még nem hallottam ez ügyben adatot.
"Jelzése szerint a 65 év feletti idősek mintegy kétharmada regisztrált az oltásra és a fele már meg is kapta, a következő hetekben pedig mindenki megkaphatja majd a vakcinát, aki regisztrált, így ez is szorítani fogja vissza a járványt." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/gulyas-legkesobb-marcius-vegeig-te ...
Sz'al, az legalább 1.5 mila+ ember, tehát sacperkábé 3 mila+ oltóanyag! ....
|
|
glens |
|
A mai adatok: 6 502 új, regisztrált fertőzött, és újabb 207 halott. Az aktív fertőzöttek száma 160 557, 1 834 a gyógyultak száma. 10 386 (+99) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 170 (+3) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 1 441 706 (+44 364) fő kapott első oltást, ez a lakosság 14,95%-a. A második oltást 421 915 (+15 169) fő kapta meg (4,38%).
|
|
pandala |
|
A jobalsi média mindig a legfontosabb kérdéskörökkel foglalkozik. Valamint, hazugságokat sem szokott terjeszteni!! .... :-DD |
|
|
tiszavirág |
|
2021.03.17.
17421. nõ 69 éves daganatos megbetegdés, cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség
195 új halott
Nagyon durva.
|
|
pandala |
|
Tulajdonképpen az ember is védett. Csak a vírus nem tud jogszabályt olvasni. Illetőleg, nem tartja be. Ezért aztán kap a nyakába egy kis furkósbotot oltás formájában!! .. |
|
pandala |
|
Naja, dehát nem is kell nekik, hiszen ők 'komplettül' védettek, mint egy faj, fajta .... Lehet ragozni .... |
|
glens |
|
Egy pillanatnyilag se gondoltam, hogy komoly a kérdés. Azok a szerencsétlenek viszont nem kapnak névre szóló igazolványt.
|
|
glens |
|
A mai adatok: 3 456 új, regisztrált fertőzött, és újabb 195 halott. Az aktív fertőzöttek száma 156 096, 2 382 a gyógyultak száma. 10 287 (+443) koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1 167 (+100) szorul lélegeztetőgépre. Tegnap estig 1 397 342 (+50 269) fő kapott első oltást, ez a lakosság 14,49%-a. A második oltást 406 746 (+7 241) fő kapta meg (4,22%).
|
|
pandala |
|
Moszkván keresztül... az pont jó! Lehet h még Vuhanba is van onnan közvetlen járat! :-DD |
|
dejszen |
|
"Eszmei érték", igyekeztem jelezni, hogy csak vicc. A védett növényeknél, és állatoknál tüntet ik fel. |
|
glens |
|
Mondjuk nem nekem lesz nagyobb az értékem, hanem az okmánynak. |
|
glens |
|
Most még semmi. Majd ha már ezzel lehet színházba, hangversenyre, focimeccsre, síelni - meg a fene se tudja hová - menni, akkor majd lesz. Rajta vannak az adataim, a személyim, útlevelem száma (valamelyik kell, hozzá, amivel igazolod magad), meg egy QR kód. Ha a QR kódra ráolvasol, akkor csatlakozik az EESZT Lakossági Portál oldalra, visszaadja az a adatokat, meg azt, hogy érvényes-e az okmány. Gonodolom, majd ha már lehet használni valamelyik intézménybe lépéskor, akkor majd lecsippentik. |
|
glens |
|
Mert már az első oltás is ad 50-60%-os védettséget a fertőzés és 100%-ot az intenzív osztályra kerülés ellen. |
|
dejszen |
|
És mennyi az eszmei értéked? |
|
tiszavirág |
|
Akkor miért kaptál védettségi igazolványt? Nem értem. |
|
glens |
|
Nem, még 1,5 hét van hátra. |
|
|
glens |
|
確切地。我明天就走了。Моя жена хочет поехать в Москву. |
|
pandala |
|
Utazhaccc Vuhanba ... kínai tudásod már megvan hozzá, mi kell még!? ... Nyugat-európa úúncsi. .... |
|
glens |
|
Meg is van: Ma 121 ezer Pfizer-vakcina, holnap 100 ezer Sinopharm-vakcina érkezik Magyarországra, és a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálatának lezárultával 280 ezer korábban érkezett Szputnyik és 450 ezer Sinofarm-vakcina szabadul fel az oltásra - közölte az operatív törzs.
A Pfizer megbízhatóan leszállította Magyarországnak az első negyedévre vállalt teljes vakcinamennyiséget, 2021 második negyedévétől pedig jelentősen növeli az országba szállított adagok számát - olvasható a közleményben. |
|
glens |
|
Most hallottam, hogy az előzőleg beérkezett kínai, orosz vakcinákat most engedélyezi az OGYÉI/NNK. Akkor emiatt lassult - valószínűleg - az oltási sebesség. |
|
glens |
|
Megjött a védettségi igazolványom. Gondolom, később lehet ezt majd használni.
|
|