Téma: Mit eszünk ma ? |
|
vanna16 |
|
kakaspörköltet készítek...drukkolást kérek |
|
Rendes Kis |
|
Az nagy könnyebbség. Még a tormareszelésre kell valami jó módszert találnom, mert erősen csípi a szememet, ezt ipari méretben nem vállalom ...
|
|
mamácska |
|
Nincs, más termelőtől is így vásárlunk. Számla és/vagy szállítólevél persze szükséges. Bizonyítanunk kell,hogy honnan van az áru!
|
|
Rendes Kis |
|
Itt nincs olyan akadály, hogy mindenféle EU-előírásoknak meg kell felelni, meg bizonylatokat kell gyártani ? |
|
mamácska |
|
Természetesen, kóstolót szoktunk tartani a betérő vásárlóknak....
|
|
Rendes Kis |
|
Őstermelőként be lehet szállni a bizniszbe ? Egyelőre csak saját fogyasztása szokok (néha) céklapempőt készíteni ... de esetleg tudnám fokozni a termelést ! |
|
mpd |
|
Natessék!!!! Kicsi a világ, mi? |
|
mamácska |
|
Gazduram!
Nálunk kapható pl. ROMANOV elnevezésű kézműves sör - idény jellegű, mely 12 fokos, sűrű barna sör. Szerintem ízlene, a vendégeknek nagyon bejön!!!! |
|
mamácska |
|
Üzletünk a József Attila Színház szomszédságában van, Budapesten, a XIII.kerületben, az Árpád híd pesti oldalán. Székely Csaba pedig az én fiam!
|
|
mpd |
|
Nemkülönben Székely Csabának hítták Gödöllőn a tanszékvezetőnket. |
|
mpd |
|
Hol van ez a minimarket? Pécsen ittam valamelyik csehóban Jade Skorpió kézműves sört, mondhatom, nagyon ízlett.
|
|
mamácska |
|
Csak szólok,hogy megérkeztek üzletünkbe az ízesített tormák: fokhagymás, céklás, almás, mézes, chilis,natúr.... Az ízesített mézek: fahéjas, gyömbéres, mentás,propoliszos,csipkebogyós.... A házias szörpök: rózsaszörp,mentaszörp, bodzaszörp és akácszörp,homoktövis és csipkebogyó ivólevek... És lekvárok: szederlekvár, illatos szőlőlekvár és egyebek.... 28 féle kézműves sörből lehet válogatni! Mindenkit szeretettel várunk!
Tájékozódni a www.kezmuves-termekek.hu oldalon lehet! Vagy nálam kérdezni.... |
|
mamácska |
|
Nálunk is sült kacsa lesz párolt káposztával és almás pite ebédre. |
|
Cirus |
|
Tegnap whiskeybe pácolt rozé kacsamell volt whiskeys szilvamártással és mazsolás kevert rizzsel. |
|
Cirus |
|
Nem is rossz ötlet, de hogy zöld is legyen benne, legközelebb a tetejére zöldpaprikát fogok karikázni |
|
Cirus |
|
A kolbászt is lepirítottam egy kicsit, valamint erdélyi szalonnát is, azt szórtam a tojásos rétegre és a tetejére is. |
|
mpd |
|
Minimum, hogy "Nemzeti Rakottkrumpli"-nak neveztessék! |
|
|
Cirus |
|
Rakott krumpli kicsit másként. |
|
mamácska |
|
Ebéd: húsleves májgombóccal és töltött káposzta |
|
mamácska |
|
Mai ebéd: karfiolleves és krumplis tészta |
|
mamácska |
|
Ma paradicsomleves és rántott sajt lesz ebédre. |
|
|
mamácska |
|
Ma zöldségleves és töltött dagadó lesz sült krumplival ebédre. |
|
Cirus |
|
Maradékok: töltött dagadó, baconös máj, fokhagymás karaj. Pároltam káposztát és készítettem hagymás krumplit. |
|