Téma: Hallottátok? |
|
|
pandala |
|
A legvégén még az is kicsúszik a szájából, hogy: "....Kádár János egész Európában tisztelt politikus volt" Mi vaaann???...... ... 45'34"-nél. |
|
|
pandala |
|
Márki-Zay szerint politikai szándék áll a 13 millió forintos bírság mögött 14.09.19 22:00 Author: 24.hu | Comments | Belföld, büntetés, hódmezővásárhely, közbeszerzés, márki-zay péter
13 millió forintos bírságot szabott ki a hódmezővásárhelyi önkormányzatra a Miniszterelnökség alá tartozó Közbeszerzési Döntőbizottság, amely szerint szabálytalan volt pályáztatás nélkül szerződést kötnie a Cyber Services Zrt-vel és a VIAT Vállalati Informatika, Auditálás és Tanácsadás Kft-vel kibervédelmi és információbiztonsági szolgáltatásokra – írja az Index. https://24.hu/belfold/2019/09/14/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-buntetes-ko ...
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Tegnap a Gellért fürdőben voltunk. Alig hallottunk magyar szót. Ami újdonság volt a számomra, 3 néger csaj is volt a tömegben. |
|
|
|
pandala |
|
"mindennek meg van a helye, a be nem adott ügyekének is: A Be Nem Adott Ügyek Ügyoszályán!" Vahogy így mondta Sándor György is ....
|
|
tiszavirág |
|
Nyomul az ellenfél. Valaki kitette a ház tacepaójára az MSZP- képviselőket, én meg leszedtem és bedobtam a kukába. :-) Kb. fél órával ezelőtt meg becsöngetett egy Momentumos.
Ügyködnek nagyon, fel kell kötni a gatyáját a Fidesz- KDNP- nek.
|
|
pandala |
|
azé', az is vicces, hogy nem "tudják" átgondolni azt sem, a migránssimogatók, hogy mi lenne ha rendes hajóval indulnának el a migrik... olyannal, mely el tudna jutni Lampedusáig vagy Szicíliáig .... Nah, azok meg aztán végképp' nem köthetnének ki!! Mi a különbség? Mi a picsa van a világban?? Mindenki meghülyült??
|
|
|
|
pandala |
|
valami még mindig nem stimmel a szerverekkel.... vagy, lehet hogy a memegenerator.net domain-névről áttértek a memegenerator.hu -ra. ( Az ugyan müxik, de ott nem találom ugyanezt ... ) Várjunk egy kicsit, hátha összerakjákolják ..
|
|
tiszavirág |
|
Ez valamiért nem müxik. Kifut az időből.
|
|
|
|
|
malom |
|
"Kínzó igában legörnyedt a hátunk, Mégis reméltük ama nagy diadalt, Szenvedve távol jövendőbe láttunk, Harsogva zengtük a szent csatadalt." |
|
|
malom |
|
Idézet: Ötödjére alakíthat kormányt Benjamin Netanjahu Bokor Gábor 2019. április 10. 08:48
Ugyan csökkent az előnye, mégis Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök alakíthat kormányt Izraelben. Rendkívül szoros eredményt hozott a keddi választás Izraelben. A legfrissebb eredmények szerint elapadt ugyan a Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök vezette Likud párt előnye az ellenzéki Kék-Fehér párttal szemben, azonban mégis a mostani miniszterelnök alakíthat kormányt.
https://888.hu/article-otodjere-alakithat-kormanyt-benjamin-netanjahu
|
|
malom |
|
Ha jól tudom, valójában, ő is zöld mint Sargentini... Na, mindegy, de legalább Zsuzsa, és valszeg jóval okosabb is mint Judith.... De nem biztos. :--))
|
|