Téma: NAV |
|
mackó |
|
Segítsetek, nincs időm keresgélni:
Valaki a falutársaim közül említette, hogy az RTL híradója "leleplezte" Vida bűnét, egy felszámolt BT tagja volt, ami tetemes adósságot hagyott maga mögött. Ez kacsa a szokásos retekklub tálalásában, vagy valami maszatolás, esetleg igazság? |
|
tiszavirág |
|
Azért azon elgondolkodtam, hogy miért ment el ez a szerencsétlen Vida Ildikó a követségre úgy, ahogy.... Megtudtam, hogy a NAV-nál komoly sajtóiroda és olyan főosztály létezik, ahol emberek perfekt ilyen olyan amolyan nyelveken beszélnek... Vida helyében én holtbiztos, hogy magammal vittem volna ezeknek a főosztályoknak a főnökeit, hogy a kommunikáció ezzel a Badfriend úrral olajozottan történhessen, arról már nem is beszélve, hogy ez sokkal jobban megfelelt volna a rangjának, amit ez esetben nem ártott volna kihangsúlyozni....
Lehet, hogy egy újabb tahóval állunk szemben? A rohadt életben! |
|
tiszavirág |
|
Bár semmiben sem hiszek, de most legyen neked igazad City! |
|
Békáscity |
|
Remélem nem leszünk ütközési zóna ... a nyirkai jóslat igen optimista érzéssel zárul ! |
|
tiszavirág |
|
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADzum
"A vízum egy ország területére való belépésre, ott tartózkodásra, kiutazásra, vagy egy ország területén való átutazásra feljogosító engedély."
ESTA- (Utazási Engedélyt Jóváhagyó Elektronikus Rendszer)
Mint látható, ég és föld a két dolog.
|
|
tiszavirág |
|
Egyértelmű. Amerikai cégeket vizsgálnak, mert csalják az adót, mint a nyű, no erre kitiltották őket, hogy megmutassák ők a világ urai, oszt jónapot. Ez egy piti adóhatósági ügy, a Bunge-nak jó kapcsolatai vannak ahhoz a jenki luvnyához és a szopatós férjéhez és sok-sok pénzről van itt szó, méghogy ők fizessenek, no azt nem.
Egyébként ezek a rohadék jenkik sokkal jobban félnek attól, hogy a német-orosz-kínai tengely kilöki őt a világcsendőr szerepéből és a dollárt meg lelöki a trónjáról Ezért kell neki az ütköző zóna Ukrajna és talán a mi kis országunk is. |
|
|
|
mpd |
|
Sok későbbi szőrhasogatást meg lehet úszni, ha pontosan arról beszélünk, ami van. |
|
tiszavirág |
|
Ez szőrszálhasogatás. Beutazási engedély vagy vízum, egyre megy, mindenki tudja, hogy engedélyről van szó. |
|
tiszavirág |
|
Mit érne el vele? Ott is eljátszanák ezt a kutyakomédiát. Annak idején Irakot is hazugsággal rohanták le. Azt mondták, vegyi fegyverei vannak. Egy angol megfigyelő meg is ölte magát emiatt, a kutya nem emlékszik a nevére, de bizonyára egy olyan megfigyelő volt, akiben túltengett a lelkiismeret, mert ezeknek a hazudós rohadékoknak a kisded játszmái miatt önmegmurdálta magát, mert jól tudta, hogy Szaddam Husszeinnek nem voltak vegyi fegyverei.
Ebből a szempontból Sólyom karakán volt, mert nem kért beutazási engedélyt....de már nem emlékszem, hogy mi miatt.... |
|
tiszavirág |
|
Nem erre gondoltam. Valaki a parlamentben az ülésteremben javasolta, hogy Vida menjen be a követségre, mert Badfriend azt mondta, ha személyesen bemegy, megkapja a rá vonatkozó terhelő adatokat. Ennek a képviselőnek a nevére lennék kíváncsi. |
|
Rendes Kis |
|
A munkahelyi padtársam mesélte az ottani kiképzés műhelytitkait ! |
|
mpd |
|
Most akkor nem Te jártál Sopronba? |
|
Rendes Kis |
|
Nah, erről a játékról még nem hallottam ! |
|
mpd |
|
Nyáron megnéztem élőben a Tökönlűtt Szarvast. Még most is szenved. |
|
Rendes Kis |
|
Pedig állítólag Sopronban kiváló pókerjátékosokat képeznek. Úgy látszik, Gödöllőn erre kisebb súlyt helyeznek ... |
|
mpd |
|
Valóban, sosem voltam az. A Monopolyban se nyertem sose, mindig segítettem a játékostársakon, aztán megszívtam. |
|
|
mpd |
|
Addig-addig bizonygatjátok, amíg jön a második név..... |
|
Rendes Kis |
|
Nincs okom rá, hogy mást feltételezzek, rá akarjuk bizonyítani az amcsikra, hogy blöfföltek. |
|
mpd |
|
Már úgy érted, Te ezt feltételezed. |
|
Rendes Kis |
|
Az kontraproduktív lenne, mert most olyat akarunk kérni, amit megadnak. |
|
mpd |
|
Az más. De akkor ne vízumot emlegessünk. Ha valaki - maga Szent Ágoston - odamegy a követségre, hogy vízumot szeretne, széttárják a karjukat: sorry, de vízumot nem tudunk adni (merthogy ilyen nem létezik, nem kell). És akkor lehet azt mondani, hogy megtagadták a vízumot!!! |
|
Rendes Kis |
|
Azt a fajta engedélyt, amit mostanában egyesektől meg szoknak tagadni. |
|