Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
R.András |
|
Lothar Matthäus Szijjártó Péter segítségével jutott ki Dubajból ... Hangsúlyozta, hogy nem részesült külön elbánásban, azért utazhatott be Magyarországra, mert rendelkezik magyar lakcímkártyával. A Dubajba közlekedő magyar- és németországi járatokat már leállították, de szerencsére egy régi barátja éppen a városban volt, és indulni készült magángépével. Matthäusékat is magukkal vitték. Szerda este 20.30-kor indultak. Ez volt az utolsó előtti magángép, amely felszállhatott, mielőtt felfüggesztették az utasszállítást az Egyesült Arab Emírségek két nagy nemzetközi repülőterén, Dubajban és Abu-Dzabiban. "Négy órával később már nem jutottam volna ki az emírségekből" - mondta Lothar Matthäus a Bildnek. ... https://gondola.hu/hirek/252785-Lothar_Matth%E4us_Szijjarto_Peter_segitsegeve ... |
|
|
pandala |
|
Nem lyó, mer' ha így fexel, s vannak rajtad vírusok, akkor azok nem gurulnak le rólad, hanem befészekelik magukat befele ... |
|
negyven rabló |
|
Na, ez az állapot teljesen normális sztem. Mondjuk a hajam nem ennyi és nem is ilyen színű, de vagy 100 éve így küzdöm le az ebéd okozta sokkot. (Nem kérek olyan kérdéseket, hogy mondjuk 50 éve hogyan oldottam meg a munkahelyemen, stb.) |
|
gajo |
|
Ezek szerint a krokodil is... |
|
|
|
|
gajo |
|
Idézet: Az eredmények alapján a tobzoskák a denevérek után a második állatfaj, mely gazdaállatként szolgálhat a vírus számára. Piacokon való értékesítésüket szigorúan be kell tiltani az emberek megfertőződésének megakadályozása érdekében" - olvasható a lapban. Forrás: https://kuruc.info/r/64/210073/e] |
|
|
pandala |
|
Idézet: 2020. március 26. 19:44 Koronavírus: Kína bezárja kapuit a külföldiek előtt
Kínában visszaszorulóban vannak a hazai fertőzések, a külföldről behozottaké viszont növekszik: több mint egy hete az ilyen megbetegedések tették ki az új fertőzések nagy részét, ezért átmenetileg nem engedélyezik külföldieknek, hogy belépjenek az országba. Közben világszerte a fertőzöttek száma átlépte a félmilliót, egy hét alatt megduplázva számukat.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200326/koronavirus-kina-bezarja-kapuit-a- ...
|
|
pandala |
|
a zUSA utolérte Olaszországot .... ( és Kínát ) .. |
|
|
gajo |
|
Mit nem látsz? 68. helyen állunk! |
|
|
negyven rabló |
|
Igy gondoltam én is, de nem leltem FFP3-as WC papírt, pedig rendes szemüveget is vittem. A bort megtaláltam. |
|
pandala |
|
Ma meg már, valszeg meglesz a fél millió igazolt eset szám .... |
|
pandala |
|
Az a lényeg, hogy FFP3-as wécépapírt vegyé', csak az véd a vírus ellen!! Borból meg mindegy, csak az a lényeg ártson! ....
|
|
negyven rabló |
|
Tegnap délelőtt mentem borért, tejért, kenyérért, alig voltak emberek a boltban. A parkoló szinte üres. Ha kell, holnap megint kimegyek. Szeretem. Még nincs 200 guriga WC papírom,de rajta vagyok! |
|
pandala |
|
Azé' az "duplán" is jó lenne, hogyha viszonylag könnyen megúsznánk, s csak annyi maradna az "ellenzéknek" hogy, na tessék, mé' kellett bevásárolni Kínában tegnapelőtt! .. ;-) Félek, erre azé' kicsi az esély .. :-( |
|
pandala |
|
Mindegyik ilyenen rajta vagyunk. Ezen, jelenleg 261 igazolt esettel .... Sajnos, ""beelőztük"" már Szlovákiát is .. (Több mint 170 ország) |
|
|
tiszavirág |
|
Sehol nem látom Magyarországot. Nem tartanak számon minket, bezzeg a cseheket, a románokat számon tartják.
|
|