Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
|
pandala |
|
Idézet: 2020. március 26. 19:44 Koronavírus: Kína bezárja kapuit a külföldiek előtt
Kínában visszaszorulóban vannak a hazai fertőzések, a külföldről behozottaké viszont növekszik: több mint egy hete az ilyen megbetegedések tették ki az új fertőzések nagy részét, ezért átmenetileg nem engedélyezik külföldieknek, hogy belépjenek az országba. Közben világszerte a fertőzöttek száma átlépte a félmilliót, egy hét alatt megduplázva számukat.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200326/koronavirus-kina-bezarja-kapuit-a- ...
|
|
pandala |
|
a zUSA utolérte Olaszországot .... ( és Kínát ) .. |
|
|
gajo |
|
Mit nem látsz? 68. helyen állunk! |
|
|
negyven rabló |
|
Igy gondoltam én is, de nem leltem FFP3-as WC papírt, pedig rendes szemüveget is vittem. A bort megtaláltam. |
|
pandala |
|
Ma meg már, valszeg meglesz a fél millió igazolt eset szám .... |
|
pandala |
|
Az a lényeg, hogy FFP3-as wécépapírt vegyé', csak az véd a vírus ellen!! Borból meg mindegy, csak az a lényeg ártson! ....
|
|
negyven rabló |
|
Tegnap délelőtt mentem borért, tejért, kenyérért, alig voltak emberek a boltban. A parkoló szinte üres. Ha kell, holnap megint kimegyek. Szeretem. Még nincs 200 guriga WC papírom,de rajta vagyok! |
|
pandala |
|
Azé' az "duplán" is jó lenne, hogyha viszonylag könnyen megúsznánk, s csak annyi maradna az "ellenzéknek" hogy, na tessék, mé' kellett bevásárolni Kínában tegnapelőtt! .. ;-) Félek, erre azé' kicsi az esély .. :-( |
|
pandala |
|
Mindegyik ilyenen rajta vagyunk. Ezen, jelenleg 261 igazolt esettel .... Sajnos, ""beelőztük"" már Szlovákiát is .. (Több mint 170 ország) |
|
|
tiszavirág |
|
Sehol nem látom Magyarországot. Nem tartanak számon minket, bezzeg a cseheket, a románokat számon tartják.
|
|
|
|
pandala |
|
Szerintem, aki fél egy valós fertőző betegség 'elkapásától' az nem hipochonder. A hipochonder az mást jelent. |
|
pandala |
|
Tévedsz. Ugyanis, nincs a pulton. És köhögés sincsen. Alaposan kezet kell mosni utána. Ennyi. |
|
|
tiszavirág |
|
Addigra már minden össze van köhögve a pulton.
|
|
tiszavirág |
|
Az egyik gyerekem, aki szintén hipochonder, rendelt a Tescoból. Jött a szállító, becsöngetett. A gyerekem kis türelmet kért, amíg beöltözött az átvételhez, maszk, kesztyű. Átvette a csomagot, a pasi kérte, hogy írja alá a terminált, majd a szájával levette a speciális tollról a kupakot. A gyerek először elájult, majd leordította a pasi fejét. Nehéz a hipochondereknek! |
|
pandala |
|
Nemá', pont hogy sikerülni fog, szvsz! Persze, a 'libsi' "nyugatiak" jól megszívják, de remélhetőleg nekünk kisebb lesz a bajunk, bár a fene tudja, meglájuk.... |
|
pandala |
|
Én, egyébként, nem borért szoktam kimenni, hanem sörért!! ;-)) És, csak késő este, amikor praktice nulla ember van a környéken... 10 előtt egy negyed órával ..
|
|