Téma: Mit eszünk ma ? |
|
mamácska |
|
Szerintem ne erőltesd,csak innia fontos,nehogy kiszáradjon! Ha éhes lesz,jelezni fogja! Ha főzöl finom húslevest sok zöldséggel és tésztával, azt biztosan szívesen fogadja majd! Az gyógyszer mindenkinek a bajára. |
|
Békáscity |
|
Apukám megérkezett a kórházból - most alszik, hiába főzetem finom kelkáp.főzeléket, nem evett csak megivott 2 pohár almalét. Nem baj, majd holnap nem kell főznöm. |
|
mamácska |
|
Köszi mindenkinek az aggódást. Munkahelyi probléma,lassan oldódik meg és sokba kerül! Már kértem jogi segítséget az ügyben!
|
|
Békáscity |
|
Magánlevél lett volna csak elnyomtam ... Moderátort kérem törölje előző bejegyzésemet és ezet is |
|
Békáscity |
|
Mi a baj ? imádkozom hogy megoldódjon! Pusz: Jácint |
|
Cirus |
|
Tudunk valamiben segíteni? |
|
|
mamácska |
|
Köszi az aggódást, sajnos van! Nem is kicsi.. |
|
|
mamácska |
|
Ma szerintem maradékok lesznek, én semmit, nagyon ideges vagyok.... |
|
Békáscity |
|
Egy pulykaszárny-comb-részéből főztem sok zöldséggel finom levest(kb másfél liter), a lében külön főztem cérnametéltet, a húst bbq-szósszal és a zöldségekkel ettem ... leves még van holnapra is |
|
Cirus |
|
kebab lesz kevert salátával. |
|
mamácska |
|
Ma pedig bableves és túrós csusza sok-sok töpörtyűvel... |
|
Békáscity |
|
Gyors ebéd : zacskósleves, rizibizi sült párizsival Nagyon szép pulykaszárnyat kaptam, a 2 combos részéből vadas, a közép-része pedig a karácsonyi töltöttkáposzta ízvilágát fogja gazdagítani |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig húsleves lesz, töltött hús párolt zöldségekkel és gesztenyepüré ebédre. |
|
Békáscity |
|
Nálunk holnap lesz családi megbeszélés a Szlovák Sörözőben - ha valami közbe nem jön. Tegnap főztem egy kis töltöttkáposztát - amit nem bírtam ki, hogy meg ne kóstolgassam, kóstolgassam, kóstolgassam ... a fele még meg van, de azt elteszem holnapra. Ma borsóleves, flekken, főtt krumpli, cékla. Egy szolid egyszemélyes adag. |
|
Békáscity |
|
a sült zeller és sárgarépa nagyon ízlett - ezért ma isoraz ... natur sült csirkecombbal |
|
Cirus |
|
Ma rántott hús volt, este meg a nagyfőnök akarja halllani a nép hangját, ezért vacsorára hívott minket. |
|
|
Cirus |
|
A fura az, hogy semmi tipikus tünetet nem produkál, nem fogy, nem hányt, jó kedélyű. Hát majd elválik |
|
mackó |
|
De inkább az ételről beszéljetek. |
|
mackó |
|
A középsőt meg daganattal műtötték 1 hónapja... |
|
mackó |
|
A miénknek is (a legnagyobbnak) az volt, kapott rá antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítókat. Két héten keresztül naponta vittük. Teljes vérkép, mert egyre fogyott, s a végén kiderült, hogy még cukros is lett. Azóta naponta kétszer szúrom szegényt inzulinnal... Rá sem ismernél . |
|
Cirus |
|
Köszönjük, ez ismét hosszú menet lesz és még csak a kivizsgálásoknál tartunk |
|
mamácska |
|
Mielőbbi gyógyulást a cicusnak! |
|