Téma: Mit eszünk ma ? |
|
Békáscity |
|
nem !!! - tölteléknek lekvár helyett |
|
|
|
Cirus |
|
Köszönjük.. Meggondolom a nagy zabálást, most épp elkezdtem egy 30 napos programot, amibe este sok nem fér bele, de lehet, hogy ma kivételt teszek és csirke helyett steak lesz! |
|
mamácska |
|
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! És jó étvágyat a finom vacsorához! |
|
Cirus |
|
Ma valami salátát szerzek, férjnek van maradék tegnapról, este házassági évforduló, ilyenkor mindig elmegyünk abba az étterembe, ahol a vacsorát tartottuk Kár, hogy most a kerti parti kimarad |
|
|
Békáscity |
|
drötker - fél cs. vaniliapuding, 1 dl hideg tej és kb. 5 dkg vaj |
|
|
Békáscity |
|
Reggelire : tejeskávé 1 vajaskifli nekem és 1 Lexinek Vacsorára pl. ma : 2 szelet rozskenyér vajjal és finom borjópárizsival, paprika, paradicsom, tea |
|
Békáscity |
|
Frankfurti leves - vaniliakrémes palacsinta holnap u.a. mert shoppingolos napom lesz |
|
mamácska |
|
Nálunk pedig csontleves lesz és borsos tokány ebédre. |
|
Cirus |
|
Nálunk ma van zöldhagymás pulykafasírt hajdinával |
|
tiszavirág |
|
Te vagy otthon a szakács? (Én utálom a Barilla tésztákat, szerintem az Ürömi sokkal finomabb és kb. a negyedébe kerül, no meg hazai. Támogatni kell a magyar termékeket! De tényleg finomabb.) |
|
Békáscity |
|
Tárkonyos zöldbabfőzelék joghurt-habarással - pulykafasírt, miniminyom
|
|
mpd |
|
Bélszínszeletek zöldséges raguval. Ezt ettem tegnap. Barilla tésztát főztem hozzája. |
|
Cirus |
|
A tegnapi csirkemell másik fele, paradocsomsalátával. |
|
mamácska |
|
Köszönjük az ötletet, a hétvégén ki fogom próbálni!
Nálunk a mai ebéd: gulyásleves és rántott gomba rizzsel... |
|
tiszavirág |
|
Nem brutális, hanem nagyon finom, vendég nem volt még, aki nem szerette. Próbáljátok ki! |
|
|
mamácska |
|
Nálunk pedig zöldbableves és töltött káposzta... |
|
Cirus |
|
Ez elég brutálisan hangzik Nálam az ömlesztett sajtok a nemsajt kategóriába tartoznak. Amúgy is szinte csak kemény sajtokat eszem, lévén laktózérzékeny.
Ma nálunk cheddarral grillezett csirkemell és rozmaringos sült krumpli lesz. |
|
Békáscity |
|
Mai ebéd : paradicsomleves betűtésztával - rizibizisrizseshús, ubisali |
|
Békáscity |
|
a Medve sajt elég drága - esetleg Olympos tömlőssel ki lehetne váltani |
|
tiszavirág |
|
A mi családunk specialitása a medvesajttal készített kőrözött. Apám barátja a feltalálója. 1 doboz medvesajt + 10 dkg vaj + 1 lila hagyma apróra vágva + őrölt pirospaprika, bors, só, mustár és majonéz alkalmasint, amely szót a legjobban utálom olvasni szakácskönyvekben.
|
|