Téma: Baloldal 2013 |
|
mamácska |
|
Azt ugye tudjuk,hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze! Persze,hogy amelyik a húsos fazék közelébe kerül, az merni fog belőle! Nincs olyan ember,akit meg ne lehetne venni,csak az árát kell tudni! És aki politikusnak megy, az zsarolható! De!!!! Abban azért úgy gondolom,megegyezhetünk,hogy olyan nagy arányú rablást,ami 2002-2010 közötti időszakban volt, ez a kormány nem csinált!Voltak és vannak is hibák, ez igaz, de olyan mérvű országrombolást nem tettek,mint elődeik. És még mindig nem tudjuk,hol a pénz? Mert igazán nem épült semmi látványos,sőt! |
|
mpd |
|
Hahaha! Ez már érdekes irányzat: hazudnak a jók is, nemcsak a rosszak. Nade akkor mitől jók? Nekem, aki a pofámba hazudik, az default abcúg. |
|
mamácska |
|
Jóember! Nem várok semmit a politikusoktól. Tudom,hogy mindegyik hazudik valamilyen szinten. De meg tudom különböztetni a jót a rossztól.... |
|
mpd |
|
Jóasszony!!! Mit vársz a politikusoktól? Maga a fidesz is kő-liberálisból lett keresztény-nemzeti! Tudom, az más. |
|
mamácska |
|
Sajnos ez igaz! De engem személy szerint az háborít fel,hogy akik eddig hasznot húztak Paksból- és ezek nem kevesen vannak - azok most tele szájjal szidják és ócsárolják a bővítést,holott eddig mellszélességgel amellett voltak. |
|
mpd |
|
ezt talán nem kéne bolygatni. Ebben az országban a felügyelőbizottságok a politikusoknak vannak fenntartva (oldalfüggetlen!) akik általában minden területen szakértőnek számítanak. |
|
mamácska |
|
A Magyar Nemzet arról ír, hogy a szakmai végezettséggel nem rendelkező Harangozó Tamás MSZP-s elnökségi tag 2009 áprilisa és 2010 májusa között összesen 3,3 millió forintot kapott mint a cég felügyelőbizottságának tagja. Ekkor még Harangozó is a paksi bővítés mellett érvelt. Egy 2012. augusztus 8-án tartott sajtótájékoztatón például még arról beszélt, hogy óriási károkat okoz az országnak a kormány késlekedése. |
|
|
mamácska |
|
Mondjuk eddig sem volt túl jó véleményem Szanyi kapitányról,de ez?!!!! Tömény undor! Pfuj! |
|
Cirus |
|
Van bizony, már akkor csalta a nőt, amikor az várandós volt. Ebből sem lesz EU-s kiküldetés, pedig nem bánnám, ha többet nem jönne vissza... Többször próbáltam én is a közelébe férkőzni, hogy leköphessem, de eddig nem sikerült. Rosszul próbáltam
Sikamlós részletek itt: http://kuruc.info/r/53/124224/ |
|
mamácska |
|
Szanyinak van szexbotránya? Úgy tudtam,nemrég nősült meg. Már meg is csalta a fiatal arát? És ki az a némber,aki ezzel a szeszkazánnal ágyba bújik? |
|
Cirus |
|
Szanyit most leköti a kipattant szexbotránya, most nem az üvegekkel van elfoglalva |
|
mamácska |
|
Biztosan fogához verte a garast!... |
|
|
panda |
|
Á, azt én nem hiszem. Szerintem munkából van az. Biztossan..
|
|
Lajos bácsi |
|
Állítólag ez az összeg van Simon bécsi bankszámláján... |
|
panda |
|
azután miután kifizetik neki a betétdíjat...
|
|
Lajos bácsi |
|
Szanyi Tibor üres üvegjeit mikor fogják lefoglalni? |
|
Pali baba |
|
Még jó, hogy nem titkosították 100 évre. |
|
tiszavirág |
|
Ez a pökhendi lekezelő stílus jól passzol az üres fejedhez, pont olyan vagy, mint a gazdáid! Csak így tovább te szerencsétlen osssstoba vizesnyócas. |
|
hulot |
|
"De, hogy titeket földbe kéne döngölni, az biztos!"
Te kis erőspista.
|
|
panda |
|
Nem mondtál semmit, abból nem is kell megérteni semmit sem. Háború van? Nemtom. De, hogy titeket földbe kéne döngölni, az biztos! De, ez nem lesz meg, majd csak ti fogjátok megtenni a társadalommal újra, néhány év múlva, ahogy szoktátok...
|
|
Jethro Tull |
|
Megint egy egész szót sikerült megértened abból, amit írtam. Gratulálok. |
|
tiszavirág |
|
Az már csak úgy van bizony, hogy küzdeni kell. Itt vagy például te. Te is küzdesz itt rendesen, nem sok eredménnyel, de azért mégis idelátogatsz újra és újra küzdeni. |
|
panda |
|
És ez még csak a kezdet. Holnap lefoglalják a Népszava-gyűjteményét!...
|
|