17:33:31
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Társalgó
Téma: Mit eszünk ma ?
... Elejére 1. lap 
tiszavirág
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 12. 01:29 | Sorszám: 2265
Bele a palacsintatésztába?
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 11. 23:14 | Sorszám: 2264
drötker - fél cs. vaniliapuding, 1 dl hideg tej és kb. 5 dkg vaj
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 11. 18:32 | Sorszám: 2263
Miből vetted a vaníliakrémet?
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 11. 18:26 | Sorszám: 2262
Reggelire : tejeskávé 1 vajaskifli nekem és 1 Lexinek
Vacsorára pl. ma : 2 szelet rozskenyér vajjal és finom borjópárizsival, paprika, paradicsom, tea
Békáscity
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 11. 17:05 | Sorszám: 2261
Frankfurti leves - vaniliakrémes palacsinta
holnap u.a. mert shoppingolos napom lesz
mamácska
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 11. 10:03 | Sorszám: 2260
Nálunk pedig csontleves lesz és borsos tokány ebédre.
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 11. 09:38 | Sorszám: 2259
Nálunk ma van zöldhagymás pulykafasírt hajdinával
tiszavirág
Olvasta: 2 | Válasz | 2014. szeptember 10. 23:45 | Sorszám: 2258
Te vagy otthon a szakács?
(Én utálom a Barilla tésztákat, szerintem az Ürömi sokkal finomabb és kb. a negyedébe kerül, no meg hazai. Támogatni kell a magyar termékeket! De tényleg finomabb.)
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 13:12 | Sorszám: 2257
Tárkonyos zöldbabfőzelék joghurt-habarással - pulykafasírt, miniminyom
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 09:54 | Sorszám: 2256
Bélszínszeletek zöldséges raguval. Ezt ettem tegnap. Barilla tésztát főztem hozzája.
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 09:40 | Sorszám: 2255
A tegnapi csirkemell másik fele, paradocsomsalátával.
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 08:38 | Sorszám: 2254
Köszönjük az ötletet, a hétvégén ki fogom próbálni!

Nálunk a mai ebéd: gulyásleves és rántott gomba rizzsel...
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 17:31 | Sorszám: 2253
Nem brutális, hanem nagyon finom, vendég nem volt még, aki nem szerette. Próbáljátok ki!
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 17:30 | Sorszám: 2252
Mindig Medve-sajttal készítjük.
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 09:52 | Sorszám: 2251
Nálunk pedig zöldbableves és töltött káposzta...
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 09:38 | Sorszám: 2250
Ez elég brutálisan hangzik Nálam az ömlesztett sajtok a nemsajt kategóriába tartoznak. Amúgy is szinte csak kemény sajtokat eszem, lévén laktózérzékeny.

Ma nálunk cheddarral grillezett csirkemell és rozmaringos sült krumpli lesz.
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 09:29 | Sorszám: 2249
Mai ebéd : paradicsomleves betűtésztával - rizibizisrizseshús, ubisali
Békáscity
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 09. 09:29 | Sorszám: 2248
a Medve sajt elég drága - esetleg Olympos tömlőssel ki lehetne váltani
tiszavirág
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 17:02 | Sorszám: 2247
A mi családunk specialitása a medvesajttal készített kőrözött.
Apám barátja a feltalálója. 1 doboz medvesajt + 10 dkg vaj + 1 lila hagyma apróra vágva + őrölt pirospaprika, bors, só, mustár és majonéz alkalmasint, amely szót a legjobban utálom olvasni szakácskönyvekben.
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 16:27 | Sorszám: 2246
Hetek óta nem győzöm a fetával töltött alma/cseresznye/csilipaprika gyártását. Jövőre van már egy rakás rendelésem is

A férj megeszik egy egész üveggel, ha nem vigyázok
mamácska
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 15:21 | Sorszám: 2245
Nálunk a kőrözöttel töltött paprika a menő.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 14:53 | Sorszám: 2244
Lányaim imádják a sajttal töltött zöldpaprikát. Mostanában édes almapaprikából csinálom (ez termett sok).
Az még jól is mutat.
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 14:41 | Sorszám: 2243
Itt az ötödiken még nem megoldott a faszénes grill, bár nézegetek kisebb grillvödröt
Cirus
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 14:40 | Sorszám: 2242
A mozarellát a felszeletelt paradicsomra teszem, só, bors, bazsalikom, kis olaj és megy a grill alá.

Grillezni inkább kecskesajtot szoktam, meg gomolyát. A mozarella nagyon semleges ízű, bár befűszerezve talán élvezhető magában is.
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 13:41 | Sorszám: 2241
Milyen mozarellát grillezel? Egyben (pl. a ~golyóformájút), vagy darabolod? Nekem nem túl sűrű a rács, kihullik. Ha a kilyuggatott lapra helyezem, azon meg nem nagyon megy át a faszén "illata".
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...