Téma: Azok a kedves, aranyos migránsok |
|
negyven rabló |
|
Elolvastam. Pandalát nyugodtan lehet bármikor szívatni személyes ügyekben (mert leginkább ő szívat másokat, ha úgy gondolja, hogy nem értik meg a sokadik hurokban írt gondolatmenetét), de a politikában legtöbbször igaza van.
Őszintén mondom, hogy csalódtam benned!
Igen! Satnya fidesz-bolsi, orbánseggnyaló, nemzethy, horthysta, büdösbunkó, gyurcsányt, klárát, fegyőrt, donáthannát, csehkatát, tordait és hasonlókat a kőbányába küldeni kívánó alak vagyok! |
|
gajo |
|
Rólad van lesújtó véleményem! |
|
gajo |
|
Olvasd el az elejétől /191/! Én egy jó gegnek szántam, Pandala esztéta-és irodalmár szokása szerint meg kötözködik! Nekem meg Te se hablatyolj a migránsokról, nagyon jól ismered a véleményem! És főleg ne gyere ezzel a satnya, ócska fideszes-bolsi dumával!
|
|
negyven rabló |
|
Biztos vagy benne, hogy ez volt a legjobb válasz? Esetleg reagálnál arra, hogy megint egy helybelit vertek és aláztak meg olyanok, akik azonosíthatatlanul, pénz nélkül, de már 3-4-5 ezer Eurot kifizetve az embercsempészeknek, Apple telefonokkal, EU bankkártyával, de rendes ruha nélkül érkezve, kellőképpen erőszakosan követelik vélt jussukat, a disznómentes kaját -de azért isznak mint a gödény, mert Allah nem mindig lát- és az emberhez méltó elhelyezést? Esetleg erre is: https://www.vadhajtasok.hu/2019/12/17/egyszer-lemeszarolunk-mindnyajatokat-mo ... Netán arra is, hogy Finnországban egy arab pinőnemű azt nyilatkozta, hogy nem is lenne itt olyan rossz, csak sok a finn?! (Lusta vagyok megkeresni a linket, de azt hiszem elég közismert!)
Talán gondold át a "betegségekre" hegyezett hsz-edet! Kösz! |
|
pandala |
|
Nagyon lesújtó véleményed van a népekről. Nem szép dolog.
|
|
gajo |
|
Pandalára éhes... szétkamatttyolnakszegény kém |
|
pandala |
|
Szegény népek! Én kikérném magamnak, a hejjjükbe'!! .. ;-))
|
|
pandala |
|
Hápperszehogy! S ezek mind ilyenek, ugye?? : "Terroristák jönnek, meg naplopók, 'dogmatikusok', na meg promiszkuitásban szenvedő "fiatalkorúak"!!! ...." népek éhes árja
"Fel, fel, ti rabjai a földnek, fel, fel, te éhes proletár!"
|
|
gajo |
|
éhes ... "2. (átvitt értelemben) Vmire éhes: vmit birtokolni, elérni akaró, vmi után erősen vágyódó, vmit nagyon kívánó <személy, tömeg>. Földre éhes jobbágy; tudásra éhes ifjú. Éhesebbek a székesegyház kincsére, mint a besenyő nyílvasára. (Herczeg Ferenc) A munkások és munkásnők szájtátva figyelték a tudós szavakat … Kultúrára éhes tömegek voltak itt. (Babits Mihály)"
Vmire éhes: vmit birtokolni, elérni akaró, vmi után erősen vágyódó, vmit nagyon kívánó <személy, tömeg>
https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmez ... |
|
pandala |
|
Az ""éhes proletárok"" menekülnek ide, ugye??? Személyesen Soros elvtárs választyatya ki őkket!! .. |
|
|
pandala |
|
Viccelsz? Nem. Ld. #192! Erre várnám a választ... Te tényleg ennyire retardált vagy? Nem az 'éhesek' jönnek, nyugodj bele! Vagy, legalább válaszold meg a hozzászólásomat!! Nem egy nagy kérés! ....
|
|
gajo |
|
Mit nem értesz az "éhes" szavunkon? Mit kell ezen magyarázni?
"Megnyílnak a kapuk, S népek éhes árja, Rázúdul hidegen, E kicsinyke hazára"
|
|
gajo |
|
Még néhány betegséget is mellétehetsz! |
|
tiszavirág |
|
Szörnyűség!
Mi történik most? Minden vadbarom kretén a svéd zászlóval kitesz egy sajnálkozó posztot a facebookjára?
ELEGEM VAN !
Kezdem megérteni azokat, akik előveszik a gépkarabélyukat.
ROHADJON MEG MINDEN MIGRÁNS ÉS MIGRÁNS SIMOGATÓ!
Vezessék be Svédországban a statáriális bíróságot! |
|
pandala |
|
"Ismételjük együtt hangosan: a sokszínűség erőssé tesz." |
|
|
pandala |
|
"Terroristák jönnek, meg naplopók, 'dogmatikusok', na meg promiszkuitásban szenvedő "fiatalkorúak"!!! ...."
|
|
pandala |
|
Nem kell tanítani. De illik értelmesen válaszolni... Hátha neked van igazad, s akkor kiderülhet...
Ez egy fórum. Nézz utána hogy mit jelent.
|
|
gajo |
|
Vedd elő az értelmezőt, azután értelmezz... Homályos neked már minden, nem vagyok én a tantóbácsid. |
|
pandala |
|
Nem valami információdús a cikk, szinte semmit sem lehet biztosan tudni. Sz'al, csak óvatosan a következtetésekkel. Egy-két szó (migráns, határrendész) alapján, persze, sokminden valószínűsíthető, de egyáltalán nem biztos.... A körülmények pl. egyáltalán nem világosak.
|
|
pandala |
|
Igazán elmondhatnád, hogy mi az amit nem látok! Vagy, csak a szokásos homályoskodásra tellik??
|
|
tiszavirág |
|
Sajnálom a rendőrt, de azért nagyon naiv volt. Nem kellett volna megmotozni ezeket a rohadékokat? Motozás nélkül maga mögé ültetni 3 muzulmánt? Meg se fordul a fejében, hogy elvághatják a torkát? Az is furcsa, hogy egyedül volt. A rendőrök mindig kettesével járnak, nem? Nem értem, miben bízott a szerencsétlen? Nem tudott erősítést kérni? Ebből is látszik, hogy az európai ember mennyire nincs felkészülve erre az invázióra.
|
|
|
gajo |
|
Hm. Pandala a nagy ... |
|
|